Гледай новите ни HD канали

 

с кристална картина и перфектен звук

  
Гледай интерактивна телевизия с над 160 канала, от които 30+ с HD качество и сърфирай с оптичен интернет със скорост 50 Mbps за целия срок на договора!

  

 

 

Избери своя пакет Интернет и Телевизия 

 

Промо цена на месец за пакетаБрой TV каналиБрой HD каналиМаксимална скорост на DownloadМаксимална скорост на UploadДопълнителни включени екстри Интерактивни функции 
19.79

70+

5+

30 Mbps

15 Mbps

  

22.79

110+

15+

50 Mbps

25 Mbps

  

28.78

160+

30+

50 Mbps

25 Mbps

  

33.78

200+

45+

100 Mbps

50 Mbps

  

45.79

230+


60+

100 Mbps


50 Mbps


  

 

 

Телевизия на бъдещето

 

Невероятните интерактивни функции на VIVACOM TV ще те пренесат в бъдещето. С натискане на няколко копчета на дистанционното ти контролираш времето: спираш на пауза, превърташ назад и напред любимите си моменти, гледаш пропуснати предавания до седмица назад, разполагаш със собствена видеотека от хитови кино филми, записваш предавания и какво ли още не!

Виж всички функции

Оптичен Интернет

 

Влез в ерата на високите скорости с Оптичния интернет на VIVACOM. Независимо дали ще го ползваш за онлайн банкиране, игри в мрежа, видео, музика или просто за преглеждане на новостите в социалните мрежи, оптичната свързаност до 1000 Mbps ще ти даде възможност да се насладиш и изпиташ уникалното качество и скорост на услугата.

 
Получаваш също IP адреси, безплатен антивирусен софтуер, пощенски кутии и разбира се - GIGAбитов Wi-Fi рутер, с който интернет от VIVACOM ще е навсякъде около теб.  

 

виж повече

 

TV GО мобилна телевизия

 

Гледай любимите си канали и филми навсякъде и по всяко време от своя мобилен телефон или таблет – на път, на плажа, в планината, в парка! Вече няма значение къде си – с TV GO получаваш пълен контрол над ТВ съдържанието, за да гледаш каквото искаш, когато искаш и където искаш!

Виж повече за TV Go

Каталог
към контакти