Оптичен интернет и интерактивна телевизия от VIVACOM

Пакет Интернет и Телевизия на супер цена от VIVACOM

 

с кристална картина и перфектен звук

  
Гледай интерактивна телевизия с над 240 канала, от които 75+ с HD качество и сърфирай с оптичен интернет със скорост до 1000 Mbps за целия срок на договора! Избери най-добрия пакет интернет и телевизия за теб. Забавлявай се с интерактивни функции, бърза интернет скорост, безплатно оборудване и с възможност да добавиш допълнителни приемници за твоя дом. 

 

Супербърз интернет и телевизия със страхотен телевизор

 

Избери своя пакет Интернет и Телевизия 

 

Цена на месец за пакетаБрой TV каналиБрой HD каналиМаксимална скорост на DownloadМаксимална скорост на UploadДопълнителни включени екстри Интерактивни функции 
24.79

160+

30+

50 Mbps

25 Mbps

 

27.79

160+

30+

100 Mbps

50 Mbps

 

29.79

200+

50+

100 Mbps

50 Mbps

  

32.85

200+

50+

300 Mbps

100 Mbps

  

68.87

  240+Cinemax

75+

900 Mbps


300 Mbps


  

 

 

 

Поръчай нова услуга

 

 

Телевизия на бъдещето

 

Невероятните интерактивни функции на VIVACOM TV ще те пренесат в бъдещето. С натискане на няколко копчета на дистанционното ти контролираш времето: спираш на пауза, превърташ назад и напред любимите си моменти, гледаш пропуснати предавания до седмица назад, разполагаш със собствена видеотека от хитови кино филми, записваш предавания и какво ли още не!

Виж всички функции

Оптичен Интернет

 

Влез в ерата на високите скорости с Оптичния интернет на VIVACOM. Независимо дали ще го ползваш за онлайн банкиране, игри в мрежа, видео, музика или просто за преглеждане на новостите в социалните мрежи, оптичната свързаност до 1000 Mbps ще ти даде възможност да се насладиш и изпиташ уникалното качество и скорост на услугата.

 
Получаваш също IP адреси, безплатен антивирусен софтуер, пощенски кутии и разбира се - GIGAбитов Wi-Fi рутер, с който интернет от VIVACOM ще е навсякъде около теб.  

 

виж повече

 

Мобилна телевизия TV GO

 

Гледай любимите си канали и филми навсякъде и по всяко време от своя мобилен телефон или таблет – на път, на плажа, в планината, в парка! Вече няма значение къде си – с TV GO получаваш пълен контрол над ТВ съдържанието, за да гледаш каквото искаш, когато искаш и където искаш!

Гледаш 24х7 най-актуалното TV съдържание с интерактивни функции. Включени са 90 от най-гледаните TV канала, филмов пакет MAXI, HBO On Demand, Disney English, MAX Sport Plus и DiemaXtra.
 

Виж повече

Каталог
към контакти