FiberNet 30 дни безплатен тест

Тествайте безплатно

 

Даваме ви възможност да направите своя информиран избор.
Изберете желан от вас оптичен интернет пакет и го тествайте напълно безплатно у дома. Така сами ще се уверите във високоскоростната, сигурна и надеждна интернет връзка, която предлага оптичната ни мрежа. Получавате безплатен Wi-Fi рутер, благодарение на който ще осигурите интернет на всяко устройство във вашия дом.

Домашен Интернет

Изберете оптичен интернет пакет

 

Във всеки един VIVACOM магазин можете да заявите желания от вас оптичен интернет пакет и да попълните заявка за безплатен 30-дневен тестов период. Този период започва да тече след като техническо лице инсталира услугата във вашия дом. Ако  искате да откажете услугата, е необходимо в рамките на 30 дневния тестови период да заявите желанието си във VIVACOM магазин и да върнете безплатното оборудване.


Услугите се предоставят само при наличие на техническа възможност за избраната интернет услуга. Специалните условия за безплатен тестови пероид за FiberNet оптични интернет услуги  са приложими при подписване на срочен договор за 12 или 24 месеца, които текат след изтичане на промоционалния 30 -дневен период на безплатно ползване на услугата. В случай, че клиентът не заяви до изтичането на 30-дневния безплатен тестов период, в център на VIVACOM, че се отказва от VIVACOM FiberNet услугата, се счита, че след изтичането на 30-дневния тестов период услугата е одобрена и започва да тече 12, съотв. 24-месечният срок на договора за предоставяне VIVACOM FiberNet услугата.

Специални условия за FiberNet услуги с възможност за тестов период


Open cookie bot settings
към контакти