Happy Call app

  

  

Готов ли си да се впуснеш в есенна Happy call симфония?

Закупи поне една нова мелодия от каталога на Happy call и участвай в томбола за страхотни награди – смартфон Huawei P40 Lite и 3 броя преносими колонки SONY SRS-XB01W.

  

  

Официални правила на кампанията

  

  


  

  

  

Посрещни всеки с песен

 

Супер апликация за твоя телефон!

 
Забрави скучния сигнал свободно. Избери твоето уникално парче и всеки, който те търси на телефона, ще чува песента, докато изчаква да отговориш.

Бъди уникален! В Happy Call ще откриеш богат избор от световни и БГ хитове. Само с няколко клика на телефона и приятелите ти вече ще чуват готиното парче, което си избрал.

Супер, а?

Ако желаеш, можеш директно да отвориш адреса www.happycall.bg през своя мобилен браузър или през десктоп и да ползваш услугата без да сваляш приложение.

  

   Huawei Badge 

За спиране на услугата Happy call можеш да изпратиш безплатен SMS с текст „STOP“, изписан на латиница и само с главни букви, на кратък номер 1520 или от бутона „Деактивирай Happy call“ в меню Моят профил на приложението. Ще получиш безплатно уведомително съобщение, че абонаментът ти ще бъде прекратен.


Happy Call screen

 

Вече можеш да избереш мелодия като посетиш www.happycall.bg от своя телефон или компютър

Happy Call
 
 

Освежи деня с яка Happy Call мелодия!

 

Вижте още мелодии

 

 

 


Google Play и логото на Google Play са запазени марки на Google LLC. Apple и логото на Apple са запазени марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ и други държави. App Store е марка за услуги на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други държави.

към контакти