Happy Call app

Посрещни всеки с песен

 

Супер апликация за твоя телефон!

 
Забрави скучния сигнал свободно. Избери твоето уникално парче и всеки, който те търси на телефона, ще чува песента, докато изчаква да отговориш.

Бъди уникален! В Happy Call ще откриеш богат избор от световни и БГ хитове. Само с няколко клика на телефона и приятелите ти вече ще чуват готиното парче, което си избрал.

Супер, а?

Ако желаеш, можеш директно да отвориш адреса www.happycall.bg през своя мобилен браузър или през десктоп и да ползваш услугата без да сваляш приложение.

  

 Google play download App Store download Huawei App Gallery 

За активиране на услугата Happy Call можеш да изпратиш безплатен SMS с текст START на кратък номер 1520 (0.00 лв.). Абонаментът за услугата Happy Call е месечен на цена 0.60 лв. с ДДС на месец. След абонамент можеш да избереш допълнително мелодия/мелодии към профила си. Цена на мелодия 1.99 лв. с ДДС, валидност на мелодия 1 месец.

За спиране на услугата Happy call можеш да изпратиш безплатен SMS с текст „STOP“, изписан на латиница и само с главни букви, на кратък номер 1520 или от бутона „Деактивирай Happy call“ в меню Моят профил на приложението. Ще получиш безплатно уведомително съобщение, че абонаментът ти ще бъде прекратен.


Happy Call screenВече можеш да избереш мелодия като посетиш www.happycall.bg от своя телефон или компютър

Happy Call
 
 
Освежи деня с яка Happy Call мелодия!

 

Вижте още мелодии

 

 

 


Google Play и логото на Google Play са запазени марки на Google LLC. Apple и логото на Apple са запазени марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ и други държави. App Store е марка за услуги на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други държави.

Open cookie bot settings
към контакти