Забавни услуги

 

 

Стани част от VIVA Cup!

 

Готов ли си за най-важните футболни събития? Разбери пръв за големите победи, трансфери и класации, променящи света на футбола директно от твоя телефон заедно с Vivacom!

    

С VIVA Cup от Vivacom имаш уникалната възможност:

-        да четеш всички актуални новини

-        да проследяваш последните резултати, обзори и анализи

-        да проверяваш актуална програма за предстоящите футболни срещи

-        да даваш своето мнение и прогнози, което да ти дава възможност да печелиш награди

-        да се забавляваш и играеш с всички останали футболни фенове във VIVA Cup

 

Освен всичко това, докато се забавляваш с всяка активност печелиш точки, които  може да размениш за страхотни награди по твой избор от online магазина на VIVA Cup. Покажи, че си истински фен с VIVA Cup от Vivacom!

   
 
VIVA Cup
 


 

 

Всичко, което трябва да направиш е да се абонираш за услугата VIVA Cup чрез безплатна регистрация на www.vivacup.bg или като изпратиш SMS с текст START на номер 154 (0.00 лв.). Всеки нов потребител получава 240 ваучера подарък и шест дни безплатно участие. Пробвай услугата първите шест дни безплатно, а след изтичането им цената за шестдневен абонамент е 2,40 лв. с ДДС. Всички SMS-и към кратък номер 154 и трафикът към www.vivacup.bg са напълно безплатни.

 

  

Допълнителни SMS команди:

 

GAME чрез изпращане на SMS с текст GAME до номер 154, заявяваш участие във Футболната игра през SMS, след което ще започнеш да получаваш допълнителни въпроси. Получавай до 50 допълнителни въпроса всеки ден и трупай по 10 точки за всеки верен отговор!
MATCH чрез изпращане на SMS команда MATCH до номер 154, ще получиш публикуваните мачове за седмицата, за които може да дадеш любителско предположение за резултат на всеки един от тях. За всяко изпратено предположение получаваш по 500 точки, независимо от това дали е правилно или не.
NAME чрез изпращане на SMS команда NAME до номер 154 в комбинация с уникалното потребителско име, с което искаш да се регистрираш, за да бъдеш разпознаван с него във http://vivacup.bg
STAT чрез изпращане на SMS команда STAT до номер 154, получаваш актуална справка с наличните си точки за шест дни и събраните ваучери.
NEWS чрез изпращане на SMS команда NEWS до номер 154, можеш да си активираш пакета от SMS информационни услуги на сайта: Новини; Прогнози; Резултати

Можете да прекрати абонамента по всяко време с изпращане на SMS с текст STOP на номер 154. Изпратеният SMS за отказ е безплатен. Услугата ще може да се използва до края на настоящия абонаментен период.

  

Всичко, което трябва да знаеш е във www.vivacup.bg

  

Open cookie bot settings
към контакти