• Мобилен интернет

i-Traffic

Много мегабайти за безкрайно лято

 

С абонаментните планове i-Traffic разполагате с неограничени включени данни, а благодарение на 4G мрежата е възможен бърз достъп до имейл, социални мрежи, онлайн игри, TV и видео стрийминг и всичко, което обичате да правите онлайн. С плановете i-Traffic получавате SIM карта за трафик на данни и изпращане на SMS, без възможност за провеждане на разговори. Получавате безплатен достъп до 60 ТВ канала с TV GO.

  

 i-Traffic идва при теб с 4G устройство или MiFi модем за пренос на данни на изгодна цена.

 

 • Безплатна доставка

 • Само за VIVACOM клиенти

 • Винаги отворено 24/7

 • Виж повече

 

Добави в кошницата

 

Цена на месец Мобилен интернет Включени MB на максимална скорост Безплатни MB
в роуминг в ЕС
Екстри към плана
Неограничен
1 000 MB + 1 000 MB
-

30+ канала

Неограничен
3 000 MB + 3 000 MB
3 250 MB

30+ канала

Неограничен
6 000 MB + 6 000 MB
4 000 MB

30+ канала

Неограничен
15 000 MB + 15 000 MB
5 150 MB

60+ канала

Неограничен
30 000 MB + 30 000 MB
7 650 MB

60+ канала


Добави в кошницата

 i-Traffic S+ M+
L+
XL+ XXL+
Включени MB на максимална скорост
1 000 MB
+
1 000 MB

3 000 MB

+

3 000 MB

6 000 MB

+

6 000 MB

15 000 MB

+

15 000 MB

30 000 MB
+
30 000 MB
Включени MB в БГ / ЕС
Неограничени / -
Неограничени / 3 250 MB
Неограничени / 4 000 MB
Неограничени / 5 150 MB
Неограничени / 7 650 MB
Мобилна телевизия 30+ канала 30+ канала 30+ канала  60+ канала 60+ канала
Стандартна месечна такса 
11.99 лв.
16.99 лв.
20.99 лв. 26.99 лв. 39.99 лв.
 

През Юли! Гледай TV на своя смартфон или таблет, без да ползваш включените MB в тарифата!
 
 

TV GО мобилна телевизия

до 50 ТОП ТВ канала, за да гледаш любимите си канали и филми навсякъде и по всяко време от своя мобилен телефон или таблет. 


Виж повече

 


Предплатен мобилен интернет за таблет и лаптоп без обвързващ договор      Виж повече

Получавате към своя i-Traffic план 4G устройство на изгодна цена:

 

Mi-Fi или 4G USB модем

При сключване на договор за плановете i-Traffic получавате на изгодна цена 4G USB модем или безжичен MiFi модем за пренос на данни.

Виж повече за VIVACOM 4G Mi-Fi модем 

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА LTE USB STICK HUAWEI E3372H

 

 

Добавете допълнителни MB на максимална скорост към своя план в България и Европейския съюз:
 

+Traffic 500

 

Добавете +Traffic 750 и вземете допълнителни 750 MB на пълна скорост за ден, седмица или месец, в случаите, в които вече сте използвали включения обем данни в основния план и се нуждаете от още.
 

Цена: 2.99 лв.     ВИЖ ПОВЕЧЕ

 

 

 1. Допълнителния пакет е валиден за нови и съществуващи абонати на тарифни планове с включени MB на висока скорост към плана или като допълнителен пакет за такива, с изключениe на Net&Call тарифите.  
 2. Клиентът заплаща съответната такса към месечната си сметка за основната мобилна тарифа, към която е добавил допълнителния пакет. 
 3. Неизразходваните MB от +Traffic 750 пакетa не се прехвърлят за следващия отчетен период.  
 4. При изтичане на валидността на пакети +Daily Traffic 750 и +Weekly Traffic 750, неизразходваните MB се губят.
 5. Активацията на допълнителен пакет +Traffic става чрез обаждане на Обслужване на клиенти на кратък номер 123 или през data.vivacom.bg.  
 6. Достъпването на data.vivacom.bg е възможно само през мобилната мрежа на VIVACOM.  
 7. Допълнителен пакет може да се заяви през сайта data.vivacom.bg само от съответния номер, към който да се активира пакета.
 8. Включените МВ в допълнителния пакет са валидни и в роуминг в ЕС и по отношение на тях не се прилагат формулите за определяне на обем данни по Политиката за справедливо ползване на регулирани услуги в ЕС.
 9. Допълнителният пакет се активира с неговото заявяване при необходимо технологично време за активация и се счита за активиран след получаване на SMS.
 10. След изчерпване на включените МВ и при ползване на услуги в роуминг в ЕС клиентът ще бъде уведомен за с SMS преди прилагането на допълнителна надценка.
 11. При изчерпване на включените МВ или изтичане на валидността им, се прилагат условията по основния тарифен план.
 12. При зареждане на 2 или повече еднотипни пакета, валидността на включените MB се увеличава до валидността на последния зареден такъв.
 13. Приоритетът на използване на МВ е както следва:
  1. От тарифен план или допълнителен пакет + Data;
  2. От пакет +Daily Traffic 750;
  3. От пакет +Weekly Traffic 750;
  4. От пакет + Traffic 750.

 

Пакети с включени MB в БГ и ЕС

 

Допълнителен пакет Пакет 500 MB Пакет 1 000 MB Пакет 5 000 MB Пакет 10 000 MB
Месечна такса, цена в лева с ДДС на пакет без абонамент 4.00 лв.
6.00 лв.
10.00 лв.
15.00 лв.
Включени MB на максимална скорост в България и в роуминг в ЕС 500 1 000 5 000 10 000
Включени MB за мобилен интернет в роуминг в ЕС 800 1 150 1 950 2 900

 

 

 1. Таксуването е на 1 KB. Неизразходваните MB не се прехвърлят за следващия месец.
 2. Включените MB в тарифата се ползват с предимство пред включените MB в допълнителния пакет. Включените МВ в допълнителния пакет важат само в мобилната мрежа на VIVACOM и в роуминг в Европейски съюз.
 3. Допълнителен пакет може да се активира в магазин на VIVACOM, на телефон 123 и през сайта data.vivacom.bg. След активиране на пакет, абонаментът за него се подновява ежемесечно, докато клиентът не го деактивира.
 4. Допълнителен пакет може да бъде добавен към планове от тарифни линии VIVACOM Net&Call, VIVACOM Smart Call, VIVACOM Smart Net, VIVACOM Smart, VIVACOM Hybrid, VIVACOM Smart PRO, VIVACOM i-Traffic, i-Traffic+, MegaBiz, MaxiCall, Smart и Traffic Unlimited.
 5. Месечния абонамент за допълнителния пакет се начислява, спрямо датата на активация на пакета. При деактивиране на пакета, клиентът заплаща цялата месечна такса за текущия период. Едномесечните отчетни числа на VIVACOM могат да бъдат на датите 1, 8, 15 и 22. Ако допълнителният пакет е активиран след 28-мо число на месеца, се преобразува крайната дата на първият период на 27-мо число.
 6. Месечната такса за допълнителен пакет се начислява в началото на отчетния период. При деактивиране на пакет без абонамент клиентът заплаща цялата месечна такса за текущия отчетен период.
 7. Допълнителен пакет може да се деактивира в магазин на VIVACOM и на телефон 123.
 8. При деактивиране на допълнителен пакет, предплатена месечна такса за него не се възстановява.
 9. След изчерпване на MB на максимална скорост в допълнителния пакет, скоростта се ограничава до 64 Kbps.
 10. Включените MB за мобилен интернет в роуминг в ЕС са определени в съответствие с Политиката за справедливо ползване и са в обем не по-малък от двукратния обем, който се получава след разделяне на дължимата месечна такса (без ДДС) за настоящия допълнителен пакет на регулираната максимална цена за роуминг на едро. В случай, че при ползване на настоящия допълнителен пакет бъдат нарушени правилата на Политиката за справедливо ползване, мобилните данни в роуминг ще се таксуват по 0.014 лв./MB с ДДС.
 1. При нова активация, без закупуване на субсидирано устройство, е необходимо да се заплати съответната цена на стартов пакет от 15.00 лв. с ДДС. Предплащането се възстановява във втората фактура, след заплащане в срок на първата фактура, а ако тя е на по-ниска стойност, остатъкът от него ще се приспада от следващите фактури до пълното му възстановяване.
 2. Тарифите са за данни без възможност за гласови услуги.
 3. Трафик на данни се тарифира на 1 KB.
 4. След изчерпване на включените MB на максимална скорост, скоростта се ограничава до 64 Kbps за всички планове.
 5. Включените MB на максимална скорост сa валидни в България и в роуминг в ЕС. Тарифен план i-Traffic S+, няма възможност за активиране на услугата роуминг.
 6. Цена на един SMS към национални мрежи и в роуминг в ЕС – 0.18лв. с ДДС.
 7. Неизразходваните включени МВ на максимална скорост не се прехвърлят за следващ месец.
 8. За периода от активацията/подписването на договора до датата на първото отчетно число абонатът заплаща пропорционална част от месечния абонамент, съответстваща на броя на дните, в които са му предоставяни услугите. За същия период абонатът ползва съответната пропорционална част от услугите, включени в месечния абонамент. Едномесечните отчетни числа на VIVACOM могат да бъдат на датите 1, 8, 15 и 22.
 9. Максималният брой символи на един SMS, написан на латиница, е 160 символа. Максималният брой символи на един SMS, написан на кирилица, е 70 символа. SMS който е по-дълъг от упоменатите символи ще бъде таксуван като 2 или повече SMS-a, в зависимост от броя символи.
 10. Минималната продължителност на договора е 1 година.
 11. За достъп до мобилен интернет се предлагат само краен набор от динамично-разпределяни IP адреси.
 12. Първоначално определената финансова граница на потребление за VIVACOM i-Traffic S+/M+/L+/XL+/XXL+ е 30 лв. При промяна на абонаментния план към такъв с по-високи параметри, определената финансова граница на потребление се променя съгласно ценовата листа на VIVACOM, като същата ще е съобразена с границата на новоизбрания план.
 13. Максимална/рекламирана скорост на пренос на данните в 4G мрежата на VIVACOM: при download - 112 Mbps, при upload – 37.5 Mbps; Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 3G мрежата на VIVACOM: при download - 42 Mbps, при upload - 5.74 Mbps; Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 2G мрежата на VIVACOM: при download - 236.8 Kbps, при upload - 118.4 Kbps. Максималните скорости са достижими при използване на съвместимо устройство. Максималните скорости не са гарантирани и зависят от натовареността и покритието на мрежата. За услуги с ограничен обем данни на максимална скорост, след изчерпване на включения обем данни на максимална скорост, скоростта се ограничава до 64 Kbps. Това, както и всяко отклонение от рекламираните скорости може да затрудни достъпа и разпространението на определени типове информация и съдържание, както и ползването на приложения и услуги, изискващи друга минимална скорост на интернет достъп.
 14. При спор относно качеството на услугата, същото се установява чрез механизмите за наблюдение, одобрени от Комисията за регулиране на съобщенията. VIVACOM не носи отговорност за влошено качество на услугата, породено от независещи от VIVACOM обстоятелства (напр. вида на устройствата за ползване на интернет услугата, едновременно ползване на услугата от няколко устройства, покритие и натовареност на мрежата, архитектурни и географски особености).
 15. Включените MB за мобилен интернет в роуминг в ЕС са определени в съответствие с Политиката за справедливо ползване и са в обем не по-малък от двукратния обем, който се получава след разделяне на дължимата месечна такса (без ДДС) на регулираната максимална цена за роуминг на едро.
 16. Включена демо версия на услугата TV GO – TV GO 4Free.

 17. Тарифни планове i-Traffic+ позволяват преференциално и последователно ползване на до 3 пакета по 500 МВ на максимална скорост в рамките на всеки месечен период на фактуриране на единична цена за всеки пакет от 1,00 лв. с ДДС. След изчерпване на включените в тарифния план MB на максимална скорост всеки от 3-те пакета ще се активира последователно и след изчерпване на предходния пакет в рамките на един месечен период на фактуриране, като абонатът има право предварително да откаже активирането им. За тази цел преди изразходване на включеният в тарифния план обем МВ на максимална скорост, ще бъде получено уведомително кратко текстово съобщение (SMS) за предстоящо активиране на допълнителния пакет, какъв обем МВ на висока скорост остават за ползване и условията за предварителен отказ от активиране. Предварителният отказ се извършва чрез SMS-отговор на кратък номер 1875 с текст STOP в рамките на съответния месечен период на фактуриране или след получаване на уведомителен SMS преди активирането на (а) първият допълнителен пакет, като в този случай отказът важи за възможността за ползване на 3-те допълнителни пакета, (б) вторият допълнителен пакет, като в този случай отказът важи за възможността за ползване на втория и третия допълнителни пакета и (в) третият допълнителен пакет, като в този случай отказът е само по отношение на възможността за ползване на последния. Включените MB на максимална скорост в тарифния план са валидни в България и в роуминг в ЕС. Всеки един от допълнителните пакети се предоставя на максимална скорост в България и в роуминг в ЕС. След изчерпване на предоставените на максимална скорост MB по тарифен план и съответно ползвани допълнителни пакети скоростта се ограничава до 64 Kbps в България и в ЕС.

 

 

 

 

Промоция i-Traffic Есен 2018:
Частни и бизнес абонати, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор, за нов срок от 24 месеца за тарифен план i-Traffic S+/M+/L+/XL+/XXL+ ще получат допълнителни 1 000 /3 000 /6 000 / 15 000 / 30 000 MB на максимална скорост, валидни за целия срок на договора. След изтичане на първоначалния срок на договора тарифните планове  ще бъдат на стандартни условия без промоционалните допълнителни MB. Промоцията е валидна до 31.08.2019 г.

 

 

Промоция VIVACOM TV GO Start със 100% отстъпка: 

Промоционалната месечна такса със 100% отстъпка е валидна за пакет TV GO Start при сключване на нов договор или преподписване на съществуващ договор до чието изтичане остават не повече от 3 месеца за нови 24 месеца на тарифни планове i-Traffic XL+/XXL+ за целия срок на договора. След изтичане на промоционалния период се заплаща стандартна месечна абонаментна цена за TV GO Start. Промоцията е валидна до 31.08.2019 г.

 

0 ЗатвориКоличката ви е празна

Каталог
към контакти