Qudal награда Vivacom Qudal награда Vivacom

Интернетът на Vivacom – абсолютно най-качественият на пазара

quality medal 2024 vivacom

Vivacom е избран като доставчик на интернет услуги с най-високо качество от потребителите в България, според наградата QUDAL - Генерален медал за качество за 2024/2025 година. Наградата, базирана на анкета с 1,200 интернет потребители в България, проведена през януари 2024 г. с използване на методологията CAWI, подчертава изключителното обслужване и удовлетвореност на клиентите на Vivacom на пазара.

Кои са QuDal и какво означава техния медал?

Водени от страстта да осигурят най-лесния път към най-добрите продукти и услуги, те се ангажират да удовлетворят и надминат очакванията на потребителите.


Целта им е да развият култура, в която доставчиците и производителите се стремят да постигнат върхово качество и да осигурят изключителни условия за потребителите.


Чрез иновативната си програма за награди и сертификация, известна като QUDAL – QUality meDAL, те активно подкрепят признаването и насърчаването на високото качество.


Отличието QUDAL ® - QUality meDAL™ се връчва само на продукти и услуги, които предлагат най-високо ниво на качество на пазара. Това се базира на научни изследвания, извършени с иновативния метод QUDAL® - Quality – DEEPMA.

 

www.qudal.com
Open cookie bot settings
към контакти