8888.bg


Вземи своя бонус

Зареди игралната си сметка на 8888.bg с Vivacom и вземи подарък

 

Сайтът www.8888.bg е зареден с разнообразни казино игри, атрактивни спортни предложения и бонуси, а сега предлага и специална изненада за всички наши клиенти – 30 ИГРИ ПОДАРЪК при депозит с Vivacom Ваучер!

 

С Vivacom можеш да заредиш 10 лв., 20 лв. или 30 лв. по активната ти потребителска игрална сметка в сайта www.8888.bg

 

 

Следвай стъпките

 

 

 

 

 

Какво трябва да знаеш, за да използваш услугата:

 1. Сумите за зареждане на игралната сметка в www.8888.bg са предварително зададени – 10 лв.; 20 лв.; 30 лв.; Не може да се зарежда сума, различна от посочените.
 2. Максималната сума за захранване чрез Vivacom за един мобилен телефонен номер, в рамките на 30 дни е 30 лв.
 3. Зареждането е валидно само за номера, който го е заредил и не може да се изпраща на друг играч в 8888.bg или да се заменя с парична равностойност.
 4. За тези плащания не се начислява ДДС.
 5. Плащането ще се визуализира във фактурата, която получаваш от Vivacom за услугите, ползвани чрез мобилния ти номер през месеца, в който си закупил ваучер 8888.bg. Покупката ще се визуализира в секция „Корекции, дарения и услуги от партньори“. Детайлите ще намериш в детайлната разпечатка „Разплащания през телефона“.
 6. Предлага се само за частни клиенти на абонаментни услуги с добра кредитна история.
 7. За да се използва услугата е необходимо да имаш регистрация на сайта 8888.bg. Регистрация на сайта не могат да направят непълнолетни лица.
 8. Зареждания на игрални сметки от предплатени и бизнес клиенти не е позволено.
 9. Клиенти със статус неплатени стари задължения към Vivacom не могат да правят зареждане.
 10. Ако не получиш СМС с 6-цифрен код до 3 минути след въвеждане на мобилен номер на сайта 8888.bg, може да опиташ следното: изпълни заявката за закупуване на ваучер 8888.bg отново, като за нея ще получиш нов код на въведения мобилен номер. В случай, че отново не получиш смс, то вероятните причини са следните: 1) Достигнал си лимита за покупки от 30 лева на месец. 2) Не отговаряш на специфичните условия - абонат сте от по-малко от 6 месеца, абонатът на въведения мобилен номер не е физическо лице, имаш непогасени задължения, въведеният мобилен номер е с недостатъчен или ограничен кредитен лимит, ограничение за плащания. 3) Имаш проблем със смс настройките.
 11. Има лимит 30 лв. за включващ депозити за всички бетинг оператори общо
Open cookie bot settings
към контакти