Mоят VIVACOM
нов портал
за управление на услуги

Вход и регистрация

app-header-imagedevices
device-icon

За всички екрани

Достъпваш онлайн портала през всяко устройство с интернет на адрес my.vivacom.bg, а за още по-голямо удобство ти предлагаме мобилното приложение My VIVACOM.

device-icon

Запазен профил

Ако си имал профил във VIVAONLINE, той е съхранен и наличен в Моят VIVACOM. Влизаш в новия портал със същите е-mail и парола. Ползваш тези е-mail и парола за достъп и до други услуги като TV GO. В случай, че не помниш паролата си, използвай функцията "Забравена парола".

My VIVACOM
мобилно приложение за твоя телефон

Виж повече

func-icon
Питаш се колко минути ти остават до края на месеца? Провери с един клик в Моят VIVACOM. Следи оставащите минути и МB по всяко време, от всяко устройство.
func-icon
Имаш нужда от още MB мобилен интернет или минути. В Mоят VIVACOM можеш да си добавиш сам. Активираш бързо допълнителени пакети към своя план.
 

Виж повече

func-icon
Пътуваш в чужбина и ти е нужен роуминг? Влез в портала и си го активирай. Само с едно движение на пръста.
func-icon
Получаваш инфо за всички излезли сметки и можеш да ги платиш лесно само с клик. Вече няма пропуснати сметки! 
func-image
С Моят VIVACOM сега е по-лесно, по-бързо и по-удобно да следиш потреблението за услугите си, да добавяш нови или да плащаш сметките си. Онлайн порталът е на твое разположение вкъщи, в офиса или в движение.

Вход и регистрация

Важно да знаеш!

  1. Моят VIVACOM е обновеният ни клиентски портал за управление на услуги, който заменя настоящия VIVAONLINE.
  2. За вход в обновения портал ползваш същите е-mail и парола, с които си достъпвал и VIVAONLINE.
  3. В Моят VIVACOM ще откриеш пълната информация за твоите VIVACOM услуги и архив със сметките ти до 6 месеца назад.
  4. Архивираната ти кореспонденция през VIVAONLINE пощенската кутия няма да е достъпна в Моят VIVACOM, но както и до сега, ще можеш да изпращаш и получаваш съобщения.
  5. Списъкът с контакти и архива с изпратени SMS съобщения няма да са налични в обновения портал. Необходимо е номерата на контактите да бъдат запаметени отново.
  6. Създадените допълнителни потребители ще са налични и в Моят VIVACOM с още повече възможности да активират услуги, да презареждат предплатени карти и да си активират роуминг.