Какво е
VIVACOM TV?

VIVACOM TV се предоставя както чрез традиционна сателитна технология (DTH), така и чрез интернет връзка и протокол за предоставяне на мултимедийно съдържание (IPTV).
DTH (Direct-To-Home) технологията предоставя телевизионно съдържание чрез спътник, директно до вашия дом.

Как да заявя
VIVACOM TV?

Заявете услугата, като посетите най-удобния за вас магазин на VIVACOM или нашите партньори, като позвъните на телефон 123 или заявите лесно онлайн. Наш екип ще обработи заявката ви бързо и акуратно.


Открийте най-близкия магазин до вас

Телевизионни
канали

Ще превърнем гледането на телевизия в повече от удоволствие и забавление. Ще откриете над 230 канала, от тях над 65 HD и богато разнообразие от жанрове: спортни, филми, детски канали, музика, научно-популярни и още много други.


Виж повече

Телевизия на бъдещето

Невероятните интерактивни функции на VIVACOM TV ще ви пренесат в бъдещето. С натискане на няколко копчета на дистанционното вие контролирате времето: спирате на пауза, превъртате назад и напред любимите си моменти, гледате пропуснати предавания до седмица назад, разполагате със собствена видеотека от хитови кино филми, записвате предавания и какво ли още не!


Виж всички функции

Инсталация
и оборудване

VIVACOM TV идва при вас с безплатно оборудване! Сами избирате удобен за вас ден и час за инсталиране на услугата. Не е необходимо да правите нищо, освен да осигурите достъп на нашите техници.


Виж повече