• облачна услуга

VIVA pCloud

128 GB облачно пространство за съхранение на файлове, включено безплатно към тарифни линии SMART и i-Traffic

 

Никога не оставаш без свободно място на твоетo устройство. Качваш видео и фото албуми онлайн и имаш достъп до тях от всяка точка на света. Цялата ти музикална колекция е на твое разположение винаги и по време на път или почивка можеш да слушаш любимата си музика без да се притесняваш за свободно място на устройството си.
VIVA pCloud e включен безплатно към тарифни линии SMART и i-Traffic.

VIVA pCloud е достъпен за мобилни и десктоп устройства. Ползваш своето лично онлайн пространство за снимки, видеа, любима музика и важни документи както от смартфон след инсталиране на pCloud application, така и от десктоп компютър с инсталиран pCloud Drive.

 

 

Как да инсталирам?

 1. За Android устройства изтегли мобилното приложение от портала VIVA Apps,  инсталирай го на своя смартфон или таблет и се регистрирай, като задължително добави мобилния си номер ИЗТЕГЛИ ТУК

 2. За iOS и Windows устройства е необходимо да се регистрираш   тук   като въведеш потребителско име, парола и своя мобилен номер, за да бъдеш разпознат като абонат на VIVACOM

 3. По време на регистрацията ще получиш SMS с код за оторизация, който трябва да въведеш ръчно за потвърждение на регистрацията

 4. След регистрацията, абонатите с  iOS и Windows устройства могат да използват мобилните приложения на pCloud от Google Play, Apple AppStore и Windows Marketplace 

           

 5. При вписване (log in) през някое от приложенията с вече регистрирани потребителско име и парола клиентът автоматично ще бъде разпознат като абонат на VIVACOM и ще може да се възползва от облачното пространство от 128 GB


  ВАЖНО!
  При използване на приложението генерираният трафик черпи от включените MB в тарифният план или допълнителен пакет MB..

 

                        


С VIVA pCloud можеш да:

 

 • Да направиш бекъп на всички важни файлове на едно място, в облачното пространство на pCloud

 • Да изпращаш и получаваш големи файлове

 • Да споделяш информацията с други с функционалността на pCloud за бързо споделяне

 • Да достъпваш най-важните си файлове и папки дори в офлайн режим

 • Да слушаш от всякъде по всяко време/подбрани от теб музикални листи/ и съхранени в pCloud благодарение надинамичния streaming според скоростта на връзката

 • Да ползваш услугата както на мобилните си устройства, така и на стационарен компютър 


Защо VIVA pCloud?

 

 • Неограничена скорост
 • Неограничен размер на файловете
 • Пространство, което никога не свършва
 • Сигурно и безопасно
 • Достъп до всички файлове по всяко време
 • Незабавни промени на всички устройства
 1. План VIVA pCloud 128 GB се предлага като част от включените услуги в тарифни планове Smart S/M/L/XL/i-Traffic S/M/L/XL/XXL.
 2. Услугата е налична за абонатите на посочените тарифни планове до прекратяване на техния договор за мобилната услуга;
 3. При прекратяване на договор или смяна на тарифния план с друг, различен от посочените, услугата автоматично става платена с месечен абонамент от 2.99 лв. с ДДС.
 4. Всички абонати на други мобилни тарифни планове на VIVACOM, които искат да използват облачното пространство VIVA pCloud 128 GB, трябва да плащат месечен абонамент от 2.99 лв. с ДДС.
 5. За да се възползват от облачното пространство, абонатите трябва да свалят мобилното приложение от VIVA Apps (за Android) или някой от познатите онлайн магазини за приложения (за други операционни системи).
 6. Регистрацията може да се направи през мобилното Android приложение VIVA pCloud или на линк www.pcloud.com/vivapcloud за другите операционни системи, като е задължително въвеждането на мобилен номер, за да бъде разпознат абонатът.
 7. Прекратяването на абонамента за VIVA pCloud 128 GB става през приложението или чрез изпращане на SMS на номер 1023 с текст „STOP 156”.
 8. Генерираният трафик през приложението не е безплатен, т.е. използването на мобилното приложение черпи от включените MB на максимална скорост в тарифния план или допълнителния пакет на абоната.
Каталог
към контакти