Посрещни празниците с глътка любов от Тракия!

  • -10%vivaclub Special
  • -10%vivaclub Premium
  • -10%vivaclub VIP

Вкуси глътка вино от Тракия и опознай щастието с Шато Ботево

 

Винарска изба “Шато Ботево” | Тракийска низина създава качествено вино за различни вкусове чрез микс от сортови и купажни вина. В момента тя предлага Ставен, Филигран и Колекция. Вината на избата са със защитено географско указание „Тракийска низина”.

  

Те са носител на редица престижни награди от български и международни винени конкурси. Последните отличия са за най-добро червено вино от Фестивала на винарите „Вино и творчество 2019 г. – крепост Туида” за Пино ноар & Мерло от серия „Ставен“, реколта 2015 г. и за най-добро бяло вино Пино гри & Совиньон блан от серия „Ставен“, реколта 2016 г.

  

Горди сме, че проектът Винарска изба “Шато Ботево” | Тракийска низина бе отличен на 21 ноември 2019 г. за агроинвестиция на годината от вестник „Български фермер”.

 

„Шато Ботево“се намира в землището на с. Ботево, общ. Тунджа в подножието на възвишенията на Свети Илия. Лозовите масиви на избата са близо 1000 дка. Отличават се със специфичен тероар и богата сортова култура. Посадъчният материал на винарната е селектиран лично от водещи европейски пепиниеристи. Шатото е със затворен цикъл на производство.

 

Винарска изба “Шато Ботево” | Тракийска низина е член на организацията „Приятели на селските райони” (Friends of the Countryside) и единственият български представител в сайта Welcoming Estates Website.

   

Отстъпки:

Всички притежатели на карта Vivacom Club, без значение от нивото на лоялност, получават: 10% отстъпка 

 

За да използвате своята отстъпка трябва да поръчате вино чрез сайта www.chateaubotevo.com, в поръчката си отбележете „Имам карта за отстъпка”, въведете своя клубен номер и изберете от падащото меню Vivacom (издател).

 

*Oтстъпки не се комбинират

 

 

 

 

Подобни оферти

Open cookie bot settings
към контакти