Интерактивен медиен портал TV GO


Музика, филми или спорт?
Всичко вече е на едно място с TV GO

Гледаш 24х7 най-актуалното TV съдържание с интерактивни функции. Включени са 90 от най-гледаните TV канала, филмов пакет MAXI, HBO On Demand, Disney English, MAX Sport Plus и DiemaXtra.

 

 ИЗТЕГЛИ ОТ: 

    
 
 

Приложението TV GO е налично за всички мобилни устройства с операционни системи:

Android с версия 5.0 и по-висока, iOS с версия 13.0 и по-висока, както и през WEB при използване на някой от следните уеб браузъри Chrome, Firefox, Safari, поддържащи HTML5.

 

 

 

TV канали в пакет TV GO за телевизионни услуги

Общи и новини
Общи и новини
Допълнителни канали
Допълнителни канали
Филми
Филми
Допълнителни канали
Детски
Детски
Хоби и спорт
Хоби и спорт
Музика
Музика
Допълнителни канали
Допълнителни канали
Научно популярни
Научно популярни
Допълнителни канали
За възрастни
За възрастни
Канали, които не са с 24-часова програма
Допълнителни канали
Към канала има допълнителна TV функция

TV GO 90+

Всички клиенти на телевизионни услуги от VIVACOM могат да се абонират за TV GO 90+, за да се насладят на най-гледаните и интересни TV канали от България и света. С този пакет се предоставя възможност за достъп до 90+ TV канала посредством вписване в приложението VIVACOM TV GO с потребителското име и парола от портала My VIVACOM. Забавлението е гарантирано за всички ценители на качествения спорт и ексклузивното филмово съдържание с нашите допълнителни пакети.


Филмов пакет MAXI

Богато съдържание на филмови заглавия в различни жанрове, както за малки, така и за големи. Анимации с български дублаж, документална секция, съдържание в HD качество и нови заглавия всяка седмица.
Пакет HBO On Demand

Цялото съдържание на HBO и Cinemax достъпно през мобилното приложение TV GO. С HBO On Demand имаш достъп до над 6 000 часа видео съдържание, сред които ще намерите всички епизоди на хитови сериали, блокбъстъри, любими анимации, както и много други. Всички оригинални HBO продукции, без реклами, по всяко време.Пакет Disney English

Disney English е поредица от видео уроци по английски език. Разполагаш с 3 сезона с по 26 епизода всеки, в които любимите Disney герои на децата влизат в ролята на преподаватели. С дублаж на български език, подрастващите лесно ще научат сезоните, числата, буквите, как да общуват с околните и още много други полезни неща.
Пакет MAX Sport Plus

Разнообразно и атрактивно спортно съдържание от най-висок клас. Пакетът предоставя 4 телевизионни канала MAX Sport в HD качество с интерактивни функции – ТВ Пауза до 2 часа и ТВ Архив до 7 дни.Пакет DiemaXtra

Eксклузивно спортно съдържание - Английската Висша лига, Българската Първа Ефбет лига, Формула 1, Националната баскетболна асоциация и още много спорт от България и света. Каналите Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD сe предлагат с интерактивни функции – ТВ Пауза до 2 часа и ТВ Архив до 7 дни.
Активирай TV GО в 4 лесни стъпки

01Заяви
Заяви услуга TV GO в най-близкия магазин на VIVACOM
02Изтегли
Изтегли приложението TV GO за мобилни телефони и таблети от Google Play, Apple App Store или уеб версията.
03Регистрация
Регистрирай се в портала Моят VIVACOM на www.my.vivacom.bg.
04Вход
Въведи потребителското си име и парола от портала Моят VIVACOM, за да гледаш TV GO.

 

TV GO е мобилна телевизия, която може да се използва на мобилни устройства и през WEB. Приложението е налично за всички мобилни устройства с операционни системи: Android с версия  5.0 и по-висока, iOS с версия 13.0 и по-висока, както и през Web при използване на някой от следните уеб браузъри Chrome, Firefox, Safari (поддържащи HTML5) на линка тук Видеотеката HBO On Demand не е достъпна през WEB. Качеството на услугата TV GO зависи от интернет мрежата. TV GO за мобилни услуги може да се използва на 1 устройство едновременно и на 3 устройства едновременно с телевизионни услуги. Абонатът използва потребителското си име и парола от My VIVACOM за достъп до услугата. TV GO не може да се използва извън пределите на Република България. 

 


Офиициални правила на "Промоция TV GO портал" - май, 2020