Новини
 • Устройства Xiaomi с до 200 лв. отстъпка в онлайн магазина на VIVACOM

  До 2 ноември, VIVACOM предлага избрани устройства Xiaomi с намаление до 200 лв. в онлайн магазина си.

  26.10.2020 г. гр. София До 2 ноември, VIVACOM предлага избрани устройства Xiaomi с намаление до 200 лв. в онлайн магазина си. Потребителите могат да направят своя избор между смартфони, смарт аксесоари и смарт устройства за дома предназначени да задоволят нуждите на цялото семейство. Промоционалните условия са валидни при сключване на нов договор или подновяване на текущ за тарифните планове Smart L, L+, XL, XL+ и U.

   

  От смартфоните с намаление са Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Note 9 Pro и Redmi 9A. Redmi Note 8 Pro използва 6.53-инчов дисплей с Full HD+ резолюция и TÜV Rheinland сертификат защитаващ очите от вредната синя светлина. Разполага с мощна батерия с капацитет 4500 mAh и  може да прави 4K видеозапис и запис на видео на забавен кадър.

   

  Xiaomi Redmi Note 9 Pro предлага 6,67-инчов Full HD+ Dot дисплей,мощенпроцесор Qualcomm Snapdragon 720G, четворна основна камера и голяма батерия с капацитет 5020 mAh иидва в комплект със спортната смарт гривна Mi Band 3.

   

  Xiaomi Redmi 9А разполага с 13 МР основна камера с изкуствен интелект, 5 МР предна камера за прекрасни селфи снимки и мощната батерия с капацитет 5000 mAh.

   

  Сред предложенията за дома е Mi Home Security Camera 360 на Xiaomi. Тя е бюджетно решение за видеонаблюдение, което предоставя сигурност и комфорт. Камерата се свързва безжично с Wi-Fi  и освен непрестанно наблюдение на дома изпраща нотификации когато изкуственият интелект засече движение.

   

  В промоцията е включена и безжичната колона Xiaomi Mi BLUETHOOTH.  

   

  Всички устройства Xiаоmi с отстъпки до 200 лв. могат да бъдат открити тук.

   

  26.10.2020
 • Motorola Edge и Motorola Edge+ се предлагат с големи отстъпки във VIVACOM

  До края на октомври Motorola Edge и Motorola Edge+ могат да бъдат закупени с големи отстъпки в магазинната мрежа с до 150 лв. и онлайн на сайта на VIVACOM с до 300 лв. отстъпка.

  21.10.2020 г. гр. София До края на октомври Motorola Edge и Motorola Edge+ могат да бъдат закупени с големи отстъпки в магазинната мрежа с до 150 лв. и онлайн на сайта на VIVACOM с до 300 лв. отстъпка. Смартфоните имат изящни извити дисплеи, впечатляващи камери и мощни процесори с висока производителност и се предлагат ексклузивно във VIVACOM от операторите. От промоционалните условия могат да се възползват всички клиенти на VIVACOM при сключване на нов срочен договор или подновяване на текущ, както и при закупуване на устройството в брой или на лизинг.

   

  И двата модела използват 6.7-инчов FHD+ OLED дисплей с 90 градусови извити ъгли, който осигурява голямо зрително поле и наситени цветове на изображенията. А високата честота на обновяване на картината - 90Hz прави зрителното изживяване максимално.

   

  Motorola Edge+ се отличава с мощния процесор от ново поколение Qualcomm Snapdragon 865, в комбинация с 12 GB RAM памет и 256 GB вътрешна памет. Смартфонът има впечатляваща тройна основна камера включваща 108 МР основен сензор, 16 МР ултраширокоъгълен обектив с Macro Vision функции и 8 МР телефото обектив, който дори и най-дребните детайли и може да заснема видеа с резолюция 6k.

   

  Motorola Edge+ разполага с голяма батерия с капацитет 5000 mAh и поддържа 18 W TurboPower зареждане.Предлага се в елегантен сив цвят.

   

  Motorola Edge пък използва процесора Qualcomm Snapdragon 765, в комбинация с 6 GB RAM памет и 128 GB вътрешна памет за съхранение на всички важни файлове на едно място.

   

  Моделът използва тройна основна камера включваща 64 МР основен сензор зазабележителни фотографии, 16 МР ултраширокоъгълен обектив и 8 МР оптичен зуум с висока резолюция. Motorola Edge има издръжлива батерия с капацитет 4500 mAh, поддържа 15 W супер бързо зареждане и се предлага в елегантния черен цвят.

   

  21.10.2020
 • С кампанията „Препоръчай и вземи бонус от Pay by VIVACOM“ потребителите на дигиталния портфейл могат да спечелят 20 лв.

  До края на октомври потребителите на Pay by VIVACOM имат възможност да поканят свой приятел и да спечелят бонус от 20 лв. в дигиталния си портфейл.

  20.10.2020 г. гр. София До края на октомври потребителите на Pay by VIVACOM имат възможност да поканят свой приятел и да спечелят бонус от 20 лв. в дигиталния си портфейл. Това става лесно и бързо в 2 стъпки. Достатъчно е потребителите да влязат в приложението, да изберат менюто Earn (Печели) и да споделят персоналния си линк със своите приятели.

   

  Сумата от 20 лв. може да получи всеки поканен, който се регистрира в Pay by VIVACOM чрез получения персонален линк, поръча своята физическа карта Mastercard Digital First и извърши покупка с нея.

   

  Същата сума очаква в приложението и потребителя, който е споделил персоналния си линк. Всеки ползвател на Pay by VIVACOM може да кани неограничен брой приятели и да печели сума за всеки един, който се регистрира в приложението през съответния линк, заяви своята физическа карта и извърши покупка с нея.   

   

  Mastercard Digital First е първата по рода си платежна карта в България. Тя притежава всички функционалности на безконтактните карти, но е с по-голяма сигурност, по-добър контрол и изчистен минималистичен дизайн.

   

  За удобство и сигурност на потребителите, на физическата карта са изписани само имената на картодържателя и липсва каквато и да е било чувствителна информация. Уникалният 16-цифров номер (ПАН) и CVC кода за онлайн плащания с картата се съхраняват само в дигиталния портфейл. Достъп до приложението има единствено титулярят чрез използване на биометричните си данни за отключване на Pay by VIVACOM или секретен код.

   

  Mastercard Digital First може да се „заключва“с един клик в приложението, а отключването ѝ става отново от титуляря чрез въвеждане на биометрични данни или секретен код за достъп.

   

  Повече информация за кампанията „Препоръчай и вземи бонус от Pay by VIVACOM“ можете да откриете тук.

    

  Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. БТК ЕАД е доставчик на приложението Pay by VIVACOM и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за БТК ЕАД.

   

  20.10.2020
 • Октомври – месец на изгодните предложения във VIVACOM

  До края на октомври всички клиенти на VIVACOM могат да се възползват от атрактивните цени на смартфони и смарт аксесоари.

  12.10.2020, гр. София До края на октомври всички клиенти на VIVACOM могат да се възползват от атрактивните цени на смартфони и смарт аксесоари. Предложенията са налични както в онлайн магазина на телекома, така и в търговска мрежа в цялата страна, за да могат потребителите да се възползват от изгодните цени на устройствата независимо дали предпочитат да пазаруват от вкъщи или да посетят магазин.

  Промоционалните предложения са валидни при сключване на нов договор или подновяване на текущ, а моделите могат да бъдат закупени в брой или на изплащане.

  До края на октомври потребителите могат да избират между смартфони и смарт аксесоари с отлични работни характеристики подходящи за малки и големи на атрактивни цени. В промоцията са включени разнообразни модели от различни марки, за да могат потребителите да открият най-подходящото за тях устройство.

  Повече информация можете да откриете онлайн на сайта на VIVACOMили в магазините.

  12.10.2020
 • iPhone 11 с нови по-достъпни цени във VIVACOM

  Флагман моделът на Apple - iPhone 11 се предлага на нови по-достъпни цени в магазините и онлайн на сайта на VIVACOM.

  04.09.2020, гр. София Флагман моделът на Apple - iPhone 11 се предлага на нови по-достъпни цени в магазините и онлайн на сайта на VIVACOM.

   Всички ценители на марката могат да закупят iPhone 11 със 64GB памет илиiPhone 11 със 128GBпамет от VIVACOM в комбинация с план Smart U с до 130 лв. отстъпка от онлайн магазина на телекома.

  Впечатляващият смартфон ще бъде на по-достъпна цена във VIVACOM до 26 септември 2020 г. 

   

  А потребителите могат да направят своя избор между свежите цветове на iPhone 11 -лилав, зелен, жълт, червен, черен и бял. 

  Повече информация за моделите iPhone и тарифните планове на VIVACOM може да видите тук.

  04.09.2020
 • Томбола с награди за потребителите на дигиталния портфейл Pay by VIVACOM

  50 души ще спечелят стилни аксесоари при заявяване на физическа карта през приложението

  17.08.2020г. гр. София VIVACOM дава отлична възможност на потребителите на дигиталния портфейл Pay by VIVACOM да участват в томбола, в която могат да спечелят 50 бр. стилни аксесоари за съхранение на карти и лични документи.

    

  От 17.08.2020 г. до 04.10.2020 г. всички нови и настоящи потребители на Pay by VIVACOM,  могат да се включат в лотарията, след като заявят физическа карта през приложението.

   

  Така, освен множеството награди, клиентите ще получат уникалната за България карта MastercardDigitalFirst, иновативен и сигурен модел в света на разплащанията. За удобство и сигурност на потребителите, на физическата карта са изписани само имената на картодържателя. Липсва каквато и да е било чувствителна информация. Уникалният 16-цифров номер (ПАН) и CVC кода за онлайн плащания с картата се съхраняват само в дигиталния портфейл. Достъп до него има единствено титулярят чрез използване на биометричните си данни или секретен код.

     

  Печелившите участници в томболата ще бъдат изтеглени на 14.10.2020 г. чрез специализиран софтуер.   

   

  Пълните правила на играта може да видите тук www.vivacom.bg/bg/files/14279-oficialni-pravila-na-reklamna-tombola-za-izdavane-na-fizi-ch-eski-debitni-karti-pay-by-vivacom-mastercard.pdf    

   

  Повече информация за приложението може да видите тук: https://www.vivacom.bg/bg/pay

   

  Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. БТК ЕАД е доставчик на приложението Pay by VIVACOM и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за БТК ЕАД.

  17.08.2020
 • Избрани смартфони и смарт часовници Samsung с до 100 лв. онлайн отстъпка от VIVACOM

  Намалението важи при сключване на нов договор или подновяване на текущ, както и при закупуване на устройство в брой или на лизинг.

  До края на юли VIVACOM предлага избрани смартфони и смарт часовници Samsung с онлайн отстъпка до 100 лв. Намалението важи при сключване на нов договор или подновяване на текущ, както и при закупуване на устройство в брой или на лизинг. А клиентите могат да избират между смартфони с отлични характеристики и стилни смарт часовници.

   

   

  В промоцията са включени няколко от флагманите на Samsung - GalaxyNote 10 и S10+. И двата модела имат процесори с висока производителност и достатъчно място за съхранение и поддържат бързо безжично зареждане и Volte разговори. GalaxyNote 10 идва с характерния за серията SPen, а в S10+ е добавена и опцията за безжичен PowerShare. Note 10 се предлага на цена от 47,98 лв. на месец с план Smart XL+, а S10+ може да бъде закупен за 46,98 лв. на месец с план Smart XL+.

   

   

  Сред намалените модели са и средния клас SamsungGalaxyA51 и А41. И двата модела имат големи SuperAMOLED Инфинити FullHD+ дисплеи осигуряващи оптимално изживяване на картината и по-наситени цветове. SamsungGalaxyA51 има четворна основна камера, поддържаща режима SuperSteady за по-плавни и фокусирани видеоклипове и 32 МР селфи камера. GalaxyA41 пък е снабден тройна основна камера и 25 МР селфи камера, с добавени ефекти за замъгляване на фона. А51 се предлага на цена от 21,98 лв. на месец с план Smart L, а А41 може да бъде закупен за 15,98 лв. на месец с план Smart L.

   

   

  От смарт часовниците атрактивно предложение е Samsung Galaxy Watch Active2 44mm Aluminum. Часовникът измерва физическите данни на потребителите чрез ново поколение вградени сензори, които дават обратна връзка в реално време. Умният аксесоар разпознава автоматично 7 различни програми, както и още 39 възможни за ръчно добавяне, записва време, километри, постигнати резултати и дава практически насоки като истински треньор. Предлага се на цена от 12,98 лв. на месец с план Smart L. Всички смартфони и смарт часовници Samsung с отстъпки до 100 лв. можете да откриете тук.

  22.07.2020
 • Sony Xperia 1 II и Sony Xperia 10 II се предлагат с до 150 лв. отстъпка от VIVACOM

  Клиентите могат да се възползват от промоцията при сключване на нов срочен договор или подновяване на договор за тарифните планове Smart L, L+, XL, XL+ и U, както и при закупуване на устройствата в брой или на лизинг.

  20.07.2020 г. гр. София Новите смартфони на Sony – Sony Xperia 1 IIиSony Xperia 10 IIдо края на юли се предлагат с намаление до 150 лв. в онлайн магазина на VIVACOM. Клиентите могат да се възползват от промоцията при сключване на нов срочен договор или подновяване на договор за тарифните планове Smart L, L+,XL,XL+ и U, както и при закупуване на устройстватав брой или на лизинг.

   

  Sony Xperia 10 II използва кинематографичния 6-инчов OLED дисплей с Full HD+резолюция и съотношение на екрана 21:9, осигуряващ максимално изживяване на картината. Производителността на модела се гарантира от процесора Qualcomm Snapdragon 665 в комбинация с 4 GB RAM памет и 128 GB вътрешно съхранение.

   

  За любителите на снимките смартфонът предлага камера с три обектива – 22 мм главен сензор, 16 мм свръхширокоъгълен сензор и 52 мм телефото оптика. В нея е включен и изкуствен интелект AI, който разпознава различни сценарии за заснемане и позволява регулиране на настройките на камерата. Добавени са функциите нощен режим, SteadyShot за плавни видео клипове без разклащане и възможност за заснемане на видео 4K резолюция.

   

  Sony Xperia 10 II има сертификация IP65/IP68 за водоустойчивост, Corning Gorilla Glass 6 покритие на гърба и екрана и издръжлива батерия с капацитет 3600 mAh. Моделът се предлага в черен и бял цвят на цена от14,98 лв. на месец с план Smart Uв онлайн магазина на VIVACOM.

   

  С намаление е и флагман моделът Sony Xperia 1 II. Той използва изящен 6.5-инчов 4K HDR OLED дисплей със съотношение 21:9, за изживяване на картината като на кино, и има висока производителност благодарение на мощния процесор от ново поколение Qualcomm Snapdragon 865 5G.

   

  Sony Xperia 1 II е първият смартфон, използващ 360 Reality Audio хардуерно декодиране, което оптимизира качеството и чистотата на звука. А най-голямо предимство на устройството е тройната основна камера използваща оптика Zeiss.

   

  Sony Xperia 1 II идва в стилния черен цвят до края на юли предлага на цена от 58,98 лв. на месец с план Smart U от VIVACOM.

  20.07.2020
 • Неустоима оферта от VIVACOM - Huawei P30 Pro идва със слушалки FreeBuds3

  Флагманът се отличава с камери със страхотни характеристики, огромен екран и елегантен дизайн и се предлага на цена 48.98 лв. на месец с план Smart U.

  11.03.2020 г. гр. София От днес в магазинната мрежа на VIVACOM и онлайн на сайта на телекома, всички ценители на Huawei могат да се сдобият с модела P30 Pro в комбинация с безжичните слушалки Huawei FreeBuds 3. Флагманът се отличава с камери със страхотни характеристики, огромен екран и елегантен дизайн и се предлага на цена 48.98 лв. на месец с план Smart U.

  Моделът разполага с обширен 6.47-инчов OLED Full HD+ дисплей със съотношение 19.5:9 и резолюция от 2340х1080 пиксела.

   

  Най-голямото предимство на смартфона е неговата четворна Leica камера. Системата  включва обектив SuperZoom, 40 MP камера със супер сензори, 20 мегапикселов ултраширокоъгълен обектив и Huawei TOF камера. Новият телефото обектив с перископ дава възможност за голямо оптично увеличение без загуба на качеството на изображенията. Обективът SuperZoom предлага 10x хибридно увеличение, с голяма разделителна способност и богати детайли. Предната 32-мегапикселова камера на модела прави селфита с прецизна яркост, острота и изумителни детайли при всякаква светлина.

   

  Huawei P30 Pro идва с 8GB RAM и 256GB вградена памет. Още едно предимство на Р30 Pro e неговата издръжлива батерия с капацитет 4200 mAh - отличен избор за игри и забавления. Моделът поддържа 4G Voice и WiFi Voice.

    

  Само по време на настоящата промоция смартфонът е в комплект с безжичните слушалки FreeBuds 3, които се отличават с ергономичен дизайн и възможност за продължителна употреба. FreeBuds 3 са снабдени с първия в света сертифициран BT/BLE двуканален Bluetooth 5.1 SoC, и предоставят стабилна, бърза Bluetooth връзка, както и точна аудио и видео сихронизация. Слушалките имат специална система за активен контрол на шума (ANC Combined), която ефективно намалява фоновия шум. А кристално чистият им звук е дълбок и фокусиран. Huawei FreeBuds 3 идват със заоблен калъф, поддържащ безжично зареждане, които е компактен и удобен за носене. 

  11.03.2020
 • Смарт аксесоари с отстъпка до 150 лв. във VIVACOM

  Намалението важи при сключване на нов срочен договор или подновяване на текущ, както и при купуване на устройствата в брой или на лизинг.

  10.03.2020 г. гр. София До 22.03.2020 г. на разположение в онлайн магазина на VIVACOM са смарт часовници и слушалки с отстъпка до 150 лв.Намалението важи при сключване на нов срочен договор или подновяване на текущ, както и при купуване на устройствата в брой или на лизинг. Това е отлична възможност за клиентите да изберат подходящи интелигентни аксесоари на страхотни цени.

    

  Сред предложенията е HUAWEI GT2 42ММ. Той има елегантен и изчистен дизайн с 3D стъкло и е перфектен помощник в забързаното ежедневие. Смарт часовникът е с постоянно активен сензор за пулс и дава известия за нетипично повишен или понижен такъв. Може да отчита 15 вида спортни дейности – 8 на открито и 7 на закрито. HUAWEI Watch GT 2 следи тренировката дори в басейн, като изчислява изразходените калории и изминатата дистанцияи дава обратна връзка като истинскитреньор. Часовникът е оборудван и с технологиите TruRelax и TruSleep, които отчитат нивото на стреса и съня на организма.  

    

  Отличен избор е и смарт часовникът SAMSUNG Galaxy WatchActive2AL40MM. Той разполага с гладъккорпус и се отличава с 1.2”, Circular Super AMOLED (360 x 360)дисплей с чисто черен екран и едва забележим ръб за повече пространство. Galaxy Watch Active2 проследява десетки видове физическа активност, а функцията асистент за бягане предоставя съвети в реално време.Смарт часовникът има тракер за стрес и следи сърдечния ритъм. Устройството е подходящо за използване при всякакви условия, устойчиво е на прах и вода IP68 и 5ATM.  

    

  За ценителите на активния начин на живот подходящ е HONOR MAGIC WATCH 2 46MM. Смарт часовникът изработенот неръждаема стомана, което го прави лек и удобен и разполага с 1.39-инчов AMOLED цветен сензорен екран. Задвижван от първия в индустрията двоен чипсет, HONOR Watch балансира перфектно между консумацията на енергия и производителността и осигурява 14-дневен живот на батерията. Устройството притежава функция за известяване, измерва пулса, предлага професионално ръководство за фитнес и проследява тренировките в реално време.

    

  Само по време на настоящата промоция клиентите могат да се сдобият със слушалки SAMSUNG Galaxy Buds+ на страхотна цена. Те са първите по рода си безжични слушалки с двупосочни високоговорители, доставящи звук от AKG с богати високи тонове, дълбок бас и адаптивна система с микрофона. Звукът е чист и естествен, със студийно качество, което подобрява слушането на подкасти, аудиокниги и телефонни обаждания. Батерията  осигурява  11 часа непрекъснато слушане с едно зареждане, което се удължава до общо 22 часа с калъфа за зареждане на Galaxy Buds+.

   

  Сред намалените аксесоари са и удобните и красиви безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 3. Те се отличават с кристално чист звук, ергономичен дизайн и възможност за продължителна употреба. Имат вграден сензор, който улавя вибрацията от челюстта на човешкото лице и подсилва качеството на звука.

  10.03.2020
 • До 30% отстъпка за всички таблети във VIVACOM

  Намалението е валидно при сключване на нов срочен договор или подновяване на текущ, както и при закупуване на устройството в брой или на лизинг.

  09.03.2020 г. гр. София До края на март всички модели таблети, които се предлагат в магазинната мрежа на VIVACOM, са с отстъпка до 30%. Клиентите могат да се възползват от устройства с отлични качества във всички ценови сегменти. Намалението е валидно при сключване на нов срочен договор или подновяване на текущ, както и при закупуване на устройството в брой или на лизинг.

   

  Откроява се моделът LENOVO YOGA SMART TAB. Таблетът е с 10.1-инчов Full HD дисплей, с IPS технология, която предоставя изящна картина с много детайли. Устройството има типична за серията въртяща се панта, която позволява използване на таблета по четири различни начина – в ръката, наклонен, изправен или закачен и го прави изключително удобен за работа и забавление в движение. Моделът работи с мощния 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon, разполага и с 4 GB RAM памет и 64 GB вътрешна памет и има батерия с капацитет 7000 mAh за до 11 часа сърфиране в интернет. LENOVO YOGA SMART TAB се предлага на цена от 16,79 лв. на месец с план i-Traffic L+.

   

  И още едно изкусително предложение HUAWEI T3 10. Оборудван е с широк, 9.6-инчов IPS дисплей за богата картина. Основна камера му камера е 5 мегапиксела и е снабдена с автофокус. Предна камера е 2 мегапиксела, с фиксиран фокус. Батерията е 4,800 mAh. Устройството разполага със специална функция за намалена светлина за предпазване на очите. Само по време на настоящата промоция HUAWEI T3 10се предлага за 6,29 лв. на месец с план i-Traffic L+.

    

  Не е за изпускане офертата за PRESTIGIO GRACE 5778. Моделът разполага с 8-инчов Full HD дисплей. Оборудван е с 4-ядрен процесор Cortex A53, разполага и с 2 GB RAM памет и 16 GB вътрешна памет и слот за Micro SD. Батерията му е с капацитет 4000 mAh. През март клиентите на VIVACOM могат да се сдобият с устройството за 2,09 лв. на месец с план i-Traffic L+.

    

  Функционален, удобен и на отлична цена е и моделът Prestigio Wize 3437 4G.  Висококачественият таблет със 7-инчов дисплей е еднакво подходящ както за сърфиране в интернет и четене на текстове,така и за гледане на филми.  

    

  Високата му производителност се осигурява от 4-ядрен процесор, а батерията  му е с капацитет 2500 mAh.Таблетът Prestigio Wize 3437 може да бъде закупен на цена от 70 стотинки в брой в магазините на VIVACOM, при сключване на тарифен план i-Traffic L+.

  09.03.2020
 • Оптичен интернет с до 75% отстъпка от VIVACOM през март

  Само за 28.85 лв. на месец българските домакинства могат да разчитат на фиксиран интернет със скорост на download 300 Mbps и над 200 ТВ канала, 45 от които в HD качество.

  05.03.2020 г. гр. София До 75% по-ниски цени за оптичен интернет със скорости от 100 Mbps, 300 Mbps, 500 Mbps и 1 000 Mbps. предлага VIVACOM. Месечните цени започват от 15,12 лв. за 100 Mbps  и стигат до 37,45 лв. за 1 000 Mbps.

   

  Още по-атрактивни са пакетните предложения за високоскоростен интернат и интерактивна телевизия. Само за 28.85 лв. на месец българските домакинства могат да разчитат на фиксиран интернет със скорост на download 300 Mbps и над 200 ТВ канала, 45 от които в HD качество. Промоционалната цена е валидна за целия срок на договора.

    

  Съобразно своите нужди потребителите могат да избират между разнообразие от пакети, включващи интернет със скорост 100 до 1 000 Mbps и телевизия от 200 до над 230 канала.

   

  С пакетите за оптичен интернет клиентите получават безплатен Wi-Fi рутер и включен антивирусен софтуер ESET NOD32 Antivirus. Той осигурява сигурна защита срещу онлайн заплахи, криптовируси, шпионски софтуер при сърфиране в интернет, сваляне на файлове, използване USB флаш памети и преносими харддискове.

   

  Повече информация за промоционалните пакетни оферти за високоскоростен интернет и интерактивна телевизия може да бъде открита на www.vivacom.bg.

  05.03.2020
Каталог
към контакти