Новини
Търсене на новини
  • Топ селекция от Vivacom: Топ модели iPhone с до 300 лева онлайн отстъпка

    Vivacom изненада феновете на Apple със страхотна онлайн промоция с до 300 лева отстъпка.

    14 октомври 2024 г., София. Vivacom изненада феновете на Apple със страхотна онлайн промоция с до 300 лева отстъпка. До 31 октомври всички любители на марката могат да се сдобият със страхотен iPhone от различни поколения – iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14, iPhone 15, различни размери и памет, на специална цена в онлайн магазина. Смартфоните могат да бъдат закупени в брой или на лизинг с новите Unlimited планове на Vivacom, които имат най-голямата добавена стойност за клиентите досега.

     

    iPhone 12 и до днес се отличава със своя Super Retina XDR дисплей и процесора A14 Bionic, който е изключително бърз, а предпазното стъкло включва керамика за повишена издръжливост.

     

    С до 300 лева отстъпка се предлага и iPhone 14 в комплект с оригинален адаптер зарядно, който е подходящ и за други Apple устройства. Мощността му е 20W и е с USB-C. iPhone 14 e снабден със специално проектирания от Apple 6-ядрен А15 BIONIC процесор, а батерията му позволява до 20 часа гледане на видео съдържание. Сред екстрите на моделите е нова функция за безопасност – детектор за катастрофи, който може да се обади на спешния номер, в случай на инцидент.

     

    Най-изкушаващото предложение в селекцията е iPhone 15. Той се отличава с нов дизайн и корпус, издръжлив на изпускания. iPhone 15 има 48МР основна камера, която улавя всеки детайл, подобрен портретен режим и дълъг живот на батерията. Също така, той притежава 6,1-инчов Super Retina XDR дисплей и е устойчив на вода, пръски и прах. Той се предлага в цветове, подходящи за всеки потребител и с избор от 128, 256 и 512 GB памет.

     

    Повече информация за всички смартфони Apple с до 300 лева отстъпка може да откриете ТУК.

    14.10.2024
  • Vivacom с 50% отстъпка на първите в страната бустери за скорост

    Vivacom прави бустерите за скорост за новите Unlimited планове още по-достъпни.

    1 октомври 2024 г. Vivacom прави бустерите за скорост за новите Unlimited планове още по-достъпни[1]. Уникалните за пазара бустери, които предоставят максимална скорост на download за ден или седмица, са с 50% намаление до края на октомври, а бустерът „Двойна скорост Уикенд“ е напълно безплатен. Така Vivacom дава на новите и настоящите си клиенти пълна свобода да персонализират мобилния си план според собствените си нужди на още по-добра цена.

     

    Само до края на октомври бустерът „MAX скорост за Ден“ се предлага за 1 лев с ДДС. Той е валиден в рамките на 24 часа от момента на активиране, след което отпада автоматично. А с допълнителния пакет „MAX скорост за Седмица“, потребителите получават максимална скорост на мобилния интернет за седем дни само за 5 лева с ДДС. Този пакет е валиден в рамките на 168 часа от момента на активиране, след което отпада автоматично.

     

    Бустерът „Двойна скорост Уикенд“ продължава да е напълно безплатен за клиенти на планове Unlimited 20 и Unlimited 200. С него потребителите получават уникалната възможност да удвояват своята скорост на мобилен интернет всеки уикенд за целия срок на договора без да заплащат допълнителни такси.

     

    Новите бустери се активират бързо и лесно през мобилното приложение My Vivacom и дават възможност на потребителите да сърфират още по-бързо в най-голямата 5G мрежа в България[2]. С тях Vivacom успешно надгради своето обновено мобилно портфолио, което дава на клиентите още по-високи скорости и роуминг МВ в 13 държави извън ЕС. По този начин потребителите могат сами да избират кога се нуждаят от двойно по-бърза връзка или максимално бърза скорост в зависимост от потребностите си.

     

    Повече информация за новите бустери за скорост можете да намерите ТУК.

    [1] Бустерите са валидни за планове Unlimited 20 и Unlimited 200 и в рамките на технологичните ограничения на използваната 5G/4G/3G/2G мрежа на Vivacom. Повече на vivacom.bg

    [2]   Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 21.05.2024 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

    01.10.2024
  • Vivacom със страхотна Back to School оферта за ученици

    По случай приближаващия старт на учебната година, Vivacom предлага специална оферта за малки и големи ученици. Атрактивните смартфони Samsung Galaxy A55 и Samsung Galaxy A35 са на промоционална цена и в комплект със забавни оригинални калъфи MINIONS или POWERPUFF GIRLS. Те внасят настроение и осигуряват допълнителна защита на устройствата.

     

    Vivacom със страхотна Back to School оферта за ученици

     

    19 август 2024г. По случай приближаващия старт на учебната година, Vivacom предлага специална оферта за малки и големи ученици. Атрактивните смартфони Samsung Galaxy A55 и Samsung Galaxy A35 са на промоционална цена и в комплект със забавни оригинални калъфиMINIONS или POWERPUFF GIRLS. Те внасят настроение и осигуряват допълнителна защита на устройствата.

     

    Vivacom предлага иновативните модели в комбинация с план Unlimited 200 на цена от 16,98 лева за А35 и на цена от 21,98 лева за A55, на лизинг за 36 месеца. Планът е перфектен избор за учениците и защото има двойно по-висока скорост и дава много възможности за учене, неограничена комуникация, а също и забавление. И двата модела са 5G и имат достъп до 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата в страната[1].

     

    Samsung Galaxy A55 5G е идеален за родителите, които търсят функционален, надежден и достъпен телефон за своето дете. Устройството предлага разнообразие от полезни смарт функции, добра камера и висока производителност, което го прави идеален помощник в учебния процес. Моделът разполага с 6.6-инчов Super AMOLED дисплей, издръжлива батерия скапацитет 5000 mAh и 25W бързо зареждане. Смартфонът има тройна 50MP основна камера, която гарантира ясни и детайлни снимки, и 32 MP предна камера, която е идеална за висококачествени селфита и забавни видеоклипове.

     

    Samsung Galaxy A35 5G се предлага в четири атрактивни цвята: морскосиньо, леденосиньо, люляково лилаво и лимоново жълто, има рейтинг IP67 за издръжливост на прах и вода и разполага с дисплей с покритие Corning® Gorilla® Glass Victus®+, което осигурява допълнителна защита при изпускане. Устройството прави красиви и ясни снимки дори и на тъмно със своята тройна 50MP широкоъгълна камера. Има и вградена функция Edit Suggestion, която позволява на потребителите да подобрят качеството на заснетите кадри. Батерията му е с мощност 5000 mAh ииздържа до 2 дниизползване, което гарантира постоянна свързаност през целия учебен ден.

     

    В допълнение, Vivacom предлага на промоционални цени таблета Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 5G и смарт часовника Samsung Galaxy Watch FE, за да направи новата учебна година още по-вълнуваща. Таблетът има изключително мощна батерия, която издържа до два дни и дори е способна да зареди смартфон от серията Samsung Galaxy. Моделът разполага и с иновативните приложения Samsung Notes и GoodNotes, които ще позволят напо-големите учениците да организират своите учебни материали и бележки по удобен и ефективен начин.

     

    Повече информация за всички устройства, които са част от Back To School кампанията на Vivacom, можете да намерите ТУК.

    [1]Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 21.05.2024 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

    19.08.2024
  • До края на август Samsung Galaxy Z Flip6 & Z Fold6 на лизинг без оскъпяване от Vivacom

    Смартфоните на месец август във Vivacom са най-новите сгъваеми модели на Samsung Galaxy Z Flip6 и Samsung Galaxy Z Fold6 на атрактивни цени и на лизинг без оскъпяване.

    12август 2024 г., София. Смартфоните на месец август във Vivacom са най-новите сгъваеми модели на Samsung Galaxy Z Flip6 и Samsung Galaxy Z Fold6на атрактивни цени и на лизинг без оскъпяване[1]. Премиум флагманите идват в комплект с оригинален калъф и се предлагат на цена от 53.33 лв. на месец на лизинг без оскъпяване за 36 месеца за Samsung Galaxy Z Flip6 256 GB. Samsung Galaxy Z Fold6 256 GB е на цена от89.44лв. на месец на лизинг без оскъпяване за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за новия план Unlimited 200.

     

    Samsung Galaxy Z Flip6 се отличава с дизайна и материалите на изработка. Устройството е с корпус с подобрени покрития от Armor Aluminumи защитно стъкло Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, които гарантират неговата издръжливост. Samsung Galaxy Z Fold6 също е със стилен и ултра тънък за модела дизайн. И двата флагмана имат интегриран изкуствен интелект Galaxy AI, който позволява на потребителите да редактират своите снимки бързо и лесно с Generative Edit за Photo Assist.

     

    Samsung Galaxy Z Flip6 е оборудван с най-дълготрайната батерия за Galaxy Z Flip досега и с най-мощния мобилен процесор  за Galaxy– Snapdragon® 8 Gen 3. Той има 50 МР камера, която е истинска мечта за всеки любител фотограф. Революционната камера обработва изображенията с помощта на ProVisual Engine, с който се получават изумителни пейзажни и портретни изображения.

     

    Galaxy Z Fold6 е с най-мощния процесор Snapdragon® 8 Gen 3 и технологията Vision Booster, която гарантира ясна и ярка картина. Камерата на смартфона е с изключително висока резолюция, която в действителност кара образите да оживяват и превръща смартфона в мечтаното устройство за всеки.

     

    Повече за най-новите флагмани на Samsung може да видите тук.

    12.08.2024
  • Стотици оферти с гореща отстъпка до 500 лева от Vivacom

    През целия август стотици оферти с до 500 лева отстъпка очакват потребителите на Vivacom.

    01 август 2024 г., София. През целия августстотици оферти с до 500 лева отстъпка очакват потребителите на Vivacom. Голямото намаление е валидно за едни от най-атрактивните модели и смарт устройства от Samsung, Motorola и Honor, в комбинация с Unlimited план от Vivacom. Част от кампанията е и достъпният Vivacom 5G Smartphone на специална цена  в комбинация с новия план Unlimited 200. Той се предлага за 9.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца в онлайн магазина и само за 99.98 лева в брой в магазините.

    В кампанията се включват стотици оферти, част от тях са:

    Vivacom 5G Smartphone има 6,52-инчов дисплей с HD+ резолюция и разполага с режим на четене и нощна подсветка, ограничаваща нивата на синя светлина. Смартфонът работи с 8-ядрен процесор, гарантиращ достатъчно производителност за изпълнението на всички задачи. Vivacom 5G смартфон разполага с двойна  камера с 50 МР основен сензор и 2 МР сензор за дълбочина. Сред ключовите характеристики е издръжливата 5000 mAh батерия, която позволява използване на устройството до две денонощия.

     

    Motorola Razr 40 Ultra 5G е новият сгъваем телефон, предлагащ голям и интерактивен външен екран. Впечатляващият му дизайн го превръща в своеобразен моден аксесоар от висок клас, с гръб от еко кожа. Motorola Razr 40 Ultra има светкавичен процесор Snapdragon, вътрешна памет от 256 GB и 8 GB RAM. Основната му 12 МР камера може да снима до 60 кадъра в секунда. Батерията му е с капацитет от 3800mAh и има достатъчен заряд за целия ден.

    Samsung Galaxy S23FE 5G 128GB е със стъкло Corning® Gorilla® Glass 5, което предпазва предната част и гърба на корпуса му. Освен това, той е с рейтинг IP68 за прахо- и водоустойчивост. Благодарение на мощната система от камери, кадрите са ясни и детайлни, дори при ниска осветеност. Функцията Eye Comfort Shield редуцира вредната синя светлина и предпазва очите в тъмното, а Vision Booster оптимизира настройките на дисплея, така че той е ясен, дори когато навън е слънчево.

     

    Част от кампанията с отстъпки до 500 лева е и таблетът Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 5G.Той е с дисплей, който прави детайлите кристално ясни. Дълготрайната му батерия разполага с достатъчно мощ за целия ден и дори може да зареди смартфон от серията Samsung Galaxy. Таблетът развихря въображението с творческите приложения Samsung Notes и GoodNotes – оптимизирани да осигуряват безупречно изживяване и усещане за писане върху истинска хартия.

    Повече информация за различните устройства, част от атрактивната оферта с отстъпки до 500 лв., можете да видите тук.

    01.08.2024
  • EON Sports Mode с тройно увеличение през Европейското първенство

    18 юли 2024 г., София. EON Sports Mode, ексклузивната спортна функционалност на интерактивната телевизия EON на Vivacom, постигна изключителни резултати по време на Европейското първенство по футбол. В целия регион, в който оперира United Group, функцията отбелязва впечатляващия ръст от тройно по-голямо потребление в сравнение със средното за първите 5 месеца на 2024 г. EON Sports Mode е активиран над 600 000 пъти от абонати на ЕОN, като България има значителен принос за този резултат с близо 1/4 от потреблението. В допълнение, по време на първенството, функцията е използвана за първи път от нови над 109 000 уникални устройства.

     

    EON Sports Mode с тройно увеличение през Европейското първенство

     

    Спортната функционалност е използвана над 600 000 пъти

     

    18 юли 2024 г., София. EON Sports Mode, ексклузивната спортна функционалност на интерактивната телевизия EON на Vivacom, постигна изключителни резултати по време на Европейското първенство по футбол. В целия регион, в който оперира United Group, функцията отбелязва впечатляващия ръст от тройно по-голямо потребление в сравнение със средното за първите 5 месеца на 2024 г. EON Sports Mode е активиран над 600 000 пъти от абонати на ЕОN, като България има значителен принос за този резултат с близо 1/4 от потреблението. В допълнение, по време на първенството, функцията е използвана за първи път от нови над 109 000 уникални устройства.

    Така EON Sports Mode подобри изживяването пред екрана на още повече футболни фенове, предоставяйки им в реално време статистика за мачовете, важна информация за играчите и съставите – картони, смени, позиция на терена и много други. Освен това, спортният режим предлага данни за развитието на двубоите като точни и неточни удари към двете врати, извършени нарушения, тъчове, засади, дузпи, корнери и отбелязани голове.

    „Изключително щастливи сме от огромния интерес на нашите абонати към EON Sports Mode по време на Европейското първенство по футбол. Спортният режим е активиран над 130 000 пъти, което е 3 пъти повече сравнено със средното за първите 5 месеца на 2024 г. Това показва впечатляващо ниво на ангажираност и все по-нарастваща популярност на платформата ни EON и нейните уникални функции сред потребителите в България. Спортният режим в EON е създаден именно, за да предостави на спортните фенове цялостно интерактивно изживяване при гледане, като осигури изчерпателни статистически данни в реално време за различни спортове като футбол, тенис, баскетбол и други“, споделя Любомир Малоселски, директор „Продукти и услуги“ във Vivacom.

    По време на битката за най-престижната футболна титла в Европа, спортните данни в България са гледани през различни устройства: 76,4% от потреблението е през EON Smart Box или Smart TV App, 20% – през смартфони и таблети, за удобство на всички футболни фенове, които са в движение, и 3,6% – през EON Web приложението.

    Всички абонати на EON могат да следят статистиката за спортните срещи в реално време, бързо и лесно само с едно натискане на бутона Статистика (спортна топка). EON Sports Mode дава и възможност за превъртане назад и преглед на всички голове и важни положения, за да се гарантира, че зрителите няма да пропуснат нито един момент.

    18.07.2024
  • През юли до 400 лева онлайн отстъпка на серията Honor 200 във Vivacom

    Смартфоните на месец юли с атрактивни намаления във Vivacom са моделите от най-новата серия Honor 200.

    12 юли 2024 г., София. Смартфоните на месец юли с атрактивни намаления във Vivacom са моделите от най-новата серия Honor 200. Те са с отстъпки до 200 лева в магазинната мрежа и ексклузивна двойно по-голяма отстъпка до 400 лева в онлайн магазина на vivacom.bg. Промоционалните цени са валидни за всички клиенти, които изберат новите Unlimited планове на Vivacom. Те имат най-голямата добавена стойност за клиентите на телекома досега и осигуряват неограничени изживявания с двойно по-високи скорости[1], неограничени мегабайти, минути и SMS-и в България, роуминг MB в ЕС, а също и роуминг MB дори и в 13 държави извън ЕС[2].

     

    Honor 200, Honor 200 Pro и Honor 200 Lite са стилни и мощни устройства, перфектен избор за всеки, който търси съчетание от елегантен дизайн, множество смарт функции, висока производителност и впечатляваща камера. Камерите и на трите модела от серията Honor 200 са на студийно ниво и с резолюция от 50 милиона пиксела, като осигуряват безупречно качество на снимките и видеата. В Honor 200 и Honor 200 Pro е включен и специалният режим за снимане на Аркур, който придава на портретните снимки професионален вид, с реалистични тонове на кожата и сенките. Двата модела работят с мощната 5200mAh силициево-въглеродна батерия, която гарантира дълготрайна работа през целия ден, а батерията на Honor 200 Lite е с капацитет 4500 mAh и поддържа 35W бързо зареждане.

     

    Honor 200 Lite има 6.7-инчов AMOLED дисплей със сертификат за защита на очите от синята светлина. A Honor 200 Pro разполага с ярък дисплей, поддържащ 1.07 милиарда цвята, който осигурява изключителна яснота дори и при силна слънчева светлина.

    Смартфоните се отличават и със стилния си дизайн, като Honor 200 се предлага в цветовете Emerald Green, Moonlight White и Black, Honor 200 Pro – в Ocean Cyan, Moonlight White и Black, а Honor 200 Lite – в Cyan Lake и Midnight Black.

     

    И трите модела са 5G и осигуряват достъп до 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата в България. [3]

     

    Повече информация за ексклузивната отстъпка на серията Honor 200 във Vivacom можете да намерите ТУК.

     

    [1] Двойна макс. скорост на download за планове Unlimited 20/200 в сравнение с Unlimited 10/100.

    [2] Включените МВ важат във всички оператори в Албания, Армения, Беларус, Босна и Херцеговина, Косово, Монако, Обединеното кралство, Русия, Северна Македония, Сърбия, Турция, Черна гора и Швейцария. Повече на vivacom.bg.

    [3] Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 21.05.2024 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg"

    12.07.2024
  • Vivacom предлага слушалки Apple AirPods на цена от 9.98 лева

    През целия юли Vivacom предлага атрактивна онлайн отстъпка до 200 лева от цената на безжични слушалки на Apple – AirPods.

    11 юли 2024 г., София. През целия юли Vivacom предлага атрактивна онлайн отстъпка до 200 лева от цената на безжични слушалки на Apple – AirPods. Промоционалната оферта включва някои от най-атрактивните слушалки на цени, стартиращи от 9.98 лева в брой или на лизинг, при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited.

     

    AirPods 2nd Generationсе свързват бързо и автоматично, имат възможност за контрол на звука и песните, с помощта на гласова команда. Имат висококачествен звук и са удобни за носене дълго време. Безжичните слушалки могат да споделят аудио с други такива от марката Apple. Те издържат до 5 часа слушане само с едно зареждане, като времето може да бъде удължено до 24 часа, с многократни зареждания от кутията.

     

    AirPods Pro 2nd (USB-C) предоставят на потребителите два пъти по-добро активно шумопотискане в сравнение с предишното поколение, изцяло ново адаптивно аудио, което осигурява чист и кристален звук. Батерията на AirPods Pro 2nd може да издържи до 6 часа c едно зареждане и до 30 часа време за слушане c ĸyтиятa за зареждане.

     

    AirPods 3rd Gen имат функцията „персонализирано пространствено аудио“, която обгръща потребителите с музика от всички страни. Force сензорът на слушалките позволява още по-голям контрол за пропускане на песни или отговаряне на обаждания. AirPods 3rd Generation са с по-издръжлива батерия, която осигурява до 30 часа слушане при напълно зареден калъф и до 6 часа с едно зареждане. Безжичните слушалки са устойчиви на намокряне.

     

    AirPods Max са първите „over ear“ слушалки на марката Apple. С изключително иновативния им дизайн те могат да се регулират и пасват идеално на всеки потребител. Този модел слушалки са оборудвани с 40-милиметров динамичен драйвер за висококачествен звук и бас. Сдвояването на AirPods Max с различните устройства става бързо и автоматично. Батерията им издържа до 20 часа слушане. Слушалките се зареждат с помощта на Lightning кабел, като могат да издържат до 1,5 часа слушане само със зареждане от пет минути.

     

    Повече информация за Apple AirPods с до 200 лева онлайн отстъпка, можете да откриете ТУК.

    11.07.2024
  • Страхотна лятна оферта на смарт устройства Huawei от Vivacom

    Vivacom се включва в „Месец на здравето“ на Huawei със страхотни предложения на разнообразни смарт устройства на бранда.

    8 юли 2024 г., София. Vivacom се включва в „Месец на здравето“ на Huawei със страхотни предложения на разнообразни смарт устройства на бранда. В „Месеца на здравето“ потребители могат изберат от смартфони и смарт устройства, които са идеален аксесоар за цялостен мониторинг на здравето по време на спортуване. Всички устройства се предлагат в комбинация с новите планове на Vivacom Unlimited 20, Unlimited 200 и Unlimited MAX, които имат най-голямата добавена стойност за клиентите на телекома досега. Новите планове осигуряват неограничени изживявания с двойно по-високи скорости[1], неограничени мегабайти, минути и SMS-и в България, роуминг MB в ЕС, а също и роуминг MB дори и в 13 държави извън ЕС[2].

     

    Част от кампанията са двата страхотни смартфона от последната серия Nova 12 на Huawei – Nova 12i и Nova 12SE, в комплект с безжичните слушалки FreeBuds SE. Huawei Nova 12 SE улавя невероятни кадри благодарение на 108 МР тройна камера и 32 МР селфи камера и разполага с 66W бързо зареждане. Вторият модел – Huawei Nova 12i, също използва 108 МР основна камера за зашеметяващи кадри, но предлага още по-издръжлива 5000 mAh батерия и 256 GB вътрешна памет за съхранение на файлове.

     

    На промоционална цена, като част от кампанията, са стилните и функционални смарт часовници на Huawei от сериите GT4 и Fit3. Те са съвместими с IOS и Android и могат да бъдат и стилно допълнение към ежедневната визия на всеки. Със страхотна отстъпка потребителите могат да изберат и слушалките Huawei FreeClip. Те осигуряват неповторимо удобство при носене, първокласен звук и 36 часа живот на батерията.

     

    Повече информация за лятната кампания на Huawei във Vivacom, валидна до края на юли, можете да видите ТУК.

     

    [1] Двойна макс. скорост на download за планове Unlimited 20/200 в сравнение с Unlimited 10/100.

    [2] Включените МВ важат във всички оператори в Албания, Армения, Беларус, Босна и Херцеговина, Косово, Монако, Обединеното кралство, Русия, Северна Македония, Сърбия, Турция, Черна гора и Швейцария. Повече на vivacom.bg.

    08.07.2024
  • iPhone 15 и iPhone 15 Plus с ексклузивна отстъпка до 300 лева от Vivacom

    Vivacom предлага на всички фенове на Apple ексклузивна отстъпка до 300 лева на едни от най-хитовите модели – iPhone 15 и iPhone 15 Plus.

    4юли 2024 г., София. Vivacom предлага на всички фенове на Apple ексклузивна отстъпка до 300 лева на едни от най-хитовите модели – iPhone 15 и iPhone 15 Plus. До края на юли клиентите ще могат да се сдобият с двата модела на специални цени и в комбинация с най-новите планове Unlimited, които имат най-голямата добавена стойност за клиентите досега. Новите планове Unlimited 20, Unlimited 200 и Unlimited MAX осигуряват неограничени изживявания с двойно по-високи скорости, неограничени мегабайти, минути и SMS-и в България, роуминг MB в ЕС, а също и роуминг MB дори и в 13 държави извън ЕС.

     

    iPhone 15 впечатлява с нов дизайн и корпус, издръжлив на изпускания. Смартфонът е устойчив на вода, пръски и прах. Той се предлага в страхотни цветове, подходящи за всеки потребител и с избор от 128, 256 и 512 GB памет. iPhone 15 има 48МР основна камера за невероятни снимки, която улавят всеки детайл, подобрен портретен режим и дълъг живот на батерията. Моделът прави и 8-мегапикселови снимки, докато записва 4K видео и QuickTake видео, което го прави изключително подходящ за любителите на фотографията. Също така, той притежава 6,1-инчов Super Retina XDR дисплей.

     

    iPhone 15 Plus също се предлага с изискан дизайн и разнообразие от цветове. Оборудван е със Super Retina XDRдисплей и мощна 48MP основна камера, като има възможност за двукратно увеличение. Смартфонът работи с процесор A16 Bionic и се предлага със 128, 256 и 512 GB памет. Притежава Dynamic Island, широка цветова гама за снимки и Live Photos, а също така и олеофобично покритие срещу отпечатъци. Устойчив е на пръски, вода и прах. Разполага с голям 6,7-инчов дисплей и 2796 х 1290 пиксела резолюция.

     

    И двата смартфона работят с USB-C вход за зареждане, с чийто кабел могат да се зареждат и други Apple устройства.

     

    Повече информация за специалната промоцияс отстъпка до 300 лева във Vivacom, можете да откриете ТУК.

    04.07.2024
  • Три дни музика и забавление в Пловдив с EON от Vivacom

    Vivacom ще зарадва всички меломани със супер преживявания и атрактивни награди по време на музикалните концерти в Пловдив - Coca Cola The Voice Happy Energy Tour и фестивала Francofolies. Посетителите ще чуят на живо хитовете на световно известните Ищар и Rudimental, както и на българските поп звезди като DARA, Криско, Михаела Маринова и много други. За да бъде изживяването още по-вълнуващо, феновете могат да се забавляват в специалния EON кът на Vivacom и да спечелят супер награди.

     

    Три дни музика и забавление в Пловдив с EON от Vivacom

     

    Телекомът е приготвил страхотни активностис награди по време на Coca Cola The Voice Happy Energy Tour и фестивала Francofolies

     

    20 юни 2024 г., София.Vivacomще зарадва всички меломани със супер преживявания и атрактивни награди по време на музикалните концерти в Пловдив - Coca Cola The Voice Happy Energy Tour и фестивала Francofolies. Посетителите ще чуят на живо хитовете на световно известните Ищар и Rudimental, както и на българските поп звезди като DARA, Криско, Михаела Маринова и много други. За да бъде изживяването още по-вълнуващо, феновете могат да се забавляват в специалния EON кът на Vivacom и да спечелят супер награди.

    На 20 юни „градът под тепетата“ ще бъде втора спирка от най-мащабното турне у нас Coca Cola The Voice Happy Energy Tour, което ще започне от 18:00 ч. на площад „Централен“, като фестивалната зона ще „отвори врати“ още в 16:00 часа. Ден по-късно, на 21 юни, започва фестивалът за франкофонска музика Francofolies, който ще продължи до 22 юни с два страхотни концерта на Гребна база Пловдив в двете най-дълги летни вечери.

    По време на трите дни, изпълнени с много музика и забавление, посетителите ще имат възможността да тестват филмовите си знания с интерактивната игра EON Film Challenge и да спечелят страхотни награди на място. А всеки, който желае да опита късмета си, може да се включи в томбола за голямата награда – един от четири преносими проектора Samsung The Freestyle 2nd Gen.

    В допълнение към специалния EON кът, на разположение на посетителите ще бъдат три уникални съоръжения – EON кули, на които феновете ще могат да зареждат своите смартфони, за да уловят най-специалните моменти от всеки концерт.

    Най-мащабното турне у нас Coca Cola The Voice Happy Energy Tour ще зарадва стотици хиляди почитатели на българската поп музика с музикални изпълнения на най-големите родни звезди – Криско, DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, Dara Ekimova и Боро Първи. За пръв път на бляскавата лятна сцена ще се качи талантливата Mila Robert. DJ Mascota & McP ще се погрижат за отличното настроение преди всеки от зрелищните концерти, а движенията на Remi Toin ще нажежат обстановката и ще поставят мощно начало на събитието.

    Наогромната сцена на Francofolies публиката ще чуе едни от най-популярните имена в съвременната световна музика – Ищар и Rudimental. Най-големият фестивал за франкофонска музика се провежда за седми път в България, като Пловдив ще бъде домакин за втори път. И двете вечери на Francofolies обещават много танци, изключителна атмосфера и незабравими изпълнения.

    20.06.2024
  • Серията Huawei Pura 70 с до 300 лв. отстъпка във Vivacom

    5 юни 2024 г., София. Vivacom предлага най-новата серия флагмани на Huawei – Huawei Pura 70 с отстъпка до 300 лева от редовната цена. Страхотното намаление прави всички модели от серията още по-достъпни за клиентите на Vivacom, които изберат Unlimited план.

     

    Серията Huawei Pura 70 с до 300 лв. отстъпка във Vivacom

     

    5 юни 2024 г., София. Vivacom предлага най-новата серия флагмани на Huawei – Huawei Pura 70 с отстъпка до 300 лева от редовната цена. Страхотното намаление прави всички модели от серията още по-достъпни за клиентитена Vivacom, които изберат Unlimited план.

     

    Huawei Pura 70 Ultraсе откроява със своята иновативна изскачаща камера с ултрависока светочувствителност, оборудвана с 1-инчов сензор. Устройството притежава основна камера с прибираща се структура, която автоматично се разтяга при заснемане. Допълнително, смартфонът заснема светкавично бързи моменти и движещи се обекти със скорост до 300 км/ч. Моделът е с повишена защита от счупване и надраскване, благодарение на Crystal Armor Kunlun Glass, който подобрява надеждността на устройството. Батерията на Huawei Pura 70 Ultra е с капацитет от 5200 mAh, а благодарение на 100W кабелно зареждане и първото по рода си 80W безжично зареждане. Моделът се предлага в два цвята – светло зелен и черен, като повърхността на гърба му е изработена от веган кожа.

     

    Huawei Pura 70 и Huawei Pura 70 Pro са оборудвани с ново поколение система за камери с висока светочувствителност. Основната камера и на двата смартфона позволява голям прием на светлина, а освен това те разполагат и с новата ултрасветла макротелефото камера. Тя поддържа минимално фокусно разстояние от 5 см. при телефото снимане и 35-кратно увеличение. Моделите са разработени със супер здравото стъкло Kunlun, предпазващо ги при инцидентни изпускания. Батерията на Huawei Pura 70 е с голям капацитет от 4900 mAh и поддържа 66W кабелно и 50W безжично зареждане. Huawei Pura 70 Pro е с батерия с капацитет от 5050 mAh, има 80W безжично зареждане, което може да зареди батерията му до 50% за 15 минути, като поддържа и обратно безжично зареждане на други устройства. Предлагат се в стилните черен и бял цвят.

     

    Повече информация ТУК.

    05.06.2024
Open cookie bot settings
към контакти