Често задавани въпроси

Как да избягвам неочаквано високи сметки в роуминг

   

Важно: За да избегнете неочаквано високи сметки при използване на мобилен интернет в Роуминг, моля да проверите в меню настройки на вашия мобилен телефон дали тази опция е изключена и ако искате да я включите Ви съветваме да проверите включените в тарифния Ви план услуги за използване в роуминг! 

 

Важно: Възможно е генериране на GPRS трафик без изрично иницииране на сесия от Ваша страна. Типичният пример за самостоятелно иницииране на трафик са наличните приложения на мобилното устройство, целите за които са създадени и естеството на тяхната работа. За да се избегне генериране на трафик от автоматично сваляне на софтуер или автоматично изпращане на информация към създателя на конкретно приложение е необходимо да промените настройките на мобилния апарат, който използвате.

 

Молим да имате предвид, че VIVACOM не може да носи отговорност за начина на функциониране на приложенията на мобилното Ви устройство както при ползване на услуги в мрежата на оператора, така и при ползване на услуги в роуминг!

 

Интернет настройки за вашия телефон

За да можете да ползвате интернет на мобилния си телефон, е необходимо телефонът ви да е настроен за пренос на данни през точка за достъп до Internet. Проверете как да конфигурирате настройките на вашия телефон правилно ТУК.

 

  

Обратно към въпросите

нагоре