Специална оферта
 

Лятно пакетно предложение:

Интерактивна телевизия + оптичен интернет + мобилен интернет + мобилна телевизия + таблет

Специална оферта

 


 

Пакетът включва:

Интерактивна телевизия

 

Невероятните интерактивни функции на VIVACOM TV ще те пренесат в бъдещето. С натискане на няколко копчета на дистанционното ти контролираш времето: спираш на пауза, превърташ назад и напред любимите си моменти, гледаш пропуснати предавания до седмица назад, разполагаш със собствена видеотека от хитови кино филми, записваш предавания и какво ли още не!

Виж всички функции

Оптичен Интернет

 

Влез в ерата на високите скорости с Оптичния интернет на VIVACOM. Независимо дали ще го ползваш за онлайн банкиране, игри в мрежа, видео, музика или просто за преглеждане на новостите в социалните мрежи, оптичната свързаност до 1000 Mbps ще ти даде възможност да се насладиш и изпиташ уникалното качество и скорост на услугата.

 
Получаваш също IP адреси, безплатен антивирусен софтуер, пощенски кутии и разбира се - GIGAбитов Wi-Fi рутер, с който интернет от VIVACOM ще е навсякъде около теб.  

 

виж повече

 

Мобилен интернет

 

С абонаментните планове i-Traffic разполагате с неограничени включени данни, а благодарение на 4G мрежата е възможен бърз достъп до имейл, социални мрежи, онлайн игри, TV и видео стрийминг и всичко, което обичате да правите онлайн.

Виж повече за i-Traffic

TV GО мобилна телевизия

 

Гледай любимите си канали и филми навсякъде и по всяко време от своя мобилен телефон или таблет – на път, на плажа, в планината, в парка! Вече няма значение къде си – с TV GO получаваш пълен контрол над ТВ съдържанието, за да гледаш каквото искаш, когато искаш и където искаш!

Виж повече за TV Go

+ ТАБЛЕТ 

в уникални цветове

Prestigio Wize 3407Започнете пътуването си с новия Prestigio MultiPad Wize 3047, таблет, предназначена за активни хора. Вземете го с вас, където и да отидете, благодарение на по-лесно преносим формат и се радвайте на изключително ясен и светъл образ на 7.0-инчовия IPS дисплей с резолюция от 1024х600 пиксела.

 

виж повече за Prestigio Wize 3407

Официални правила на промоция Троен пакет Лято 2017 в "Комбинирай и Спести" юни, 2017

Официални правила на промоция "i-Traffic" юни, 2017

Официални правила на промоция "FiberNet 30/50/100 с 2/3 лева отстъпка - юни, 2017

Официални правила на промоция TV GO старт в "Комбинирай и Спести" - юни, 2017

Каталог
  • 123Безплатен номер за обслужване на клиенти
  • 121Безплатен номер за обслужване на бизнес клиенти
  • Изпратете е-mail
  • Магазини
към контакти