За нас

Екип

Присъедини се към нашата компания и стани част от екип от мотивирани и ентусиазирани професионалисти.

Запознайте се с някои от бъдещите си колеги.

 • Петя Петя

  Петя

  Корпоративни продажби

  Старши мениджър

  Екип от над 200 успешни, млади, амбициозни и позитивни търговци. Ние продаваме услугите на компанията пред корпоративните ни клиенти и се грижим за това да се чувстват добре в семейството на VIVACOM.

 • Пламен Пламен

  Пламен

  Обслужване на клиенти

  Страши Мениджър

  Грижим се за това клиентите ни да получат качествено обслужване и отговор на всеки свой въпрос - 24/7. Работата ни е динамична, разнообразна и даваща възможност да си част от една обща цел.

 • Любомир Любомир

  Любомир

  Продукти и услуги

  Мениджър

  Основната цел на екипа е да предложим тези оферти за клиентите, които ще задоволят техните потребности. Ние сме хората, които създават новите услуги и развиват портфолиото на компанията.

 • Мариета Мариета

  Мариета

  Продажби магазинна мрежа

  Управите на VIVACOM магазин

  Възможността всеки ден да откриваме различните на нужди на нашите клиенти прави работата ни динамична и много вдъхновяваща. VIVACOM е моето второ семейство.

 • Симона Симона

  Симона

  Корпоративни комуникации

  Старши съветник Корпоративна социална отговорност

  Дирекция Корпоративни комуникации отговаря за връзките с медиите, както и за всички спонсорства и участия на VIVACOM в обществено значими инициативи. Наша отговорност е и ежедневната комуникация със служителите на компанията. Екипът работи и с различни неправителствени организации и държавни институции в рамките на своята Корпоративна социална отговорност.

 • Страхил Страхил

  Страхил

  Архитектура, планиране и изграждане на мрежата

  Началник отдел BSS Design

  Ние планираме техническите ресурси на компанията и се грижим за това услугите на VIVACOM да бъдат с отлично качество и покритие.

 • Стефания Стефания

  Стефания

  Снабдяване

  Мениджър Автопарк

  Ние сме връзката с доставчиците на компанията, като отговаряме за снабдяването, логистиката и поддържаме един от най-големите частни автопаркове в България.

 • Малина Малина

  Малина

  Човешки ресурси

  Старши мениджър

  Ролята ни е да разработваме и внедряваме програми за обучение, развитие и стимулиране на служителите, за да поддържаме високо ниво на мотивация и професионализъм. Подбираме точните хора за точните позиции. Консултираме и подпомагаме мениджърите в успешното управление на екипите им и в постигането на целите, защото VIVACOM – това сме ние служителите, а за нас на фокус е клиентът!

 • Петре Петре

  Петре

  Информационни технологии

  Мениджър, JAVA Развитие, дирекция IT

  В направление Разработка на приложения поддържаме основните бизнес системи в компанията, посредством широк спектър от съвременни технологии. Посрещаме нуждите на ползвателите и подобряваме качеството на услугите на телекома чрез предоставянето на адекватни и гъвкави IT решения.

 • Наталия Наталия

  Наталия

  Правни въпроси, регулация и конкуренция

  Ръководител екип

  Следим и контролираме спазването на законите и вътрешните правила и процедури на компанията в отношенията с потребителите на телекомуникационни услуги, с доставчици на различни стоки и услуги и с нашите служители.

 • Никола Никола

  Никола

  Експлоатация и поддръжка на мрежата

  Технологичен лидер мобилна мрежа

  Грижа се всичко в мобилната мрежа да работи безупречно. Отговорен съм за бързото отстраняване на инцидентите свързани с оборудването на мобилната мрежа и оптималното клиентско преживяване.

 • Иван Иван

  Иван

  Финанси

  Специалист събираемост

  Контролираме приходите и разходите на компанията, като се грижим за осчетоводяването, осигуряването на вземания от длъжници на компанията и плащанията към доставчици.

 • Гери Гери

  Гери

  Дигитален и търговски маркетинг

  Специалист

  В дирекция Дигитален и търговски маркетинг се стремим да покажем на нашите клиенти по най-достъпния и атрактивен начин услугите, които компанията предлага. Нашата цел е да достигнем до клиента и лесно успяваме да го постигнем чрез корпоративния ни уеб сайт, дигиталните медийни канали и всички рекламни материали в магазинната ни мрежа.

 • Екип от 10 човека
  6000 Екип от над 6000 души

  Имаме експерти в различни области

 • Заедно сме от 4 години
  120 В близо 120 населени места

  Нашите служители са винаги наблизо

 • Разработили сме 63 проекта
  110 Над 110 стажанти

  Всяка година приемаме млади специалисти в нашите редици

Каталог
към контакти