Доклад за устойчиво развитие

Доклад за устойчиво развитие

 


Имаме удоволствието да ви представим Докладa за устойчиво развитие  на VIVACOM за  2015 г. След публикуването на първия доклад за 2014 г., който свидетелства за прозрачност на бизнеса ни и нашия дългосрочен ангажимент към обществото, ние продължихме да утвърждаваме резултатите, които сме постигнали за тази една година. Получихме много положителни отзиви от нашите вътрешни и външни заинтересовани страни и от важни партньори, с които продължаваме да изграждаме дългосрочни взаимоотношения. Тяхната признателност за работата ни мотивира да сме открити в  комуникацията и в действията си.

 

Въпреки силно конкурентна среда и консолидирането на пазара през изминалата година, ние продължаваме да се ръководим от корпоративните си ценности - ефективни, вдъхновени, иновативни, честни, динамични и отговорни. Развиваме устойчив бизнес, разчитайки на собствените си усилия за разработване и внедряване на продукти и услуги. Именно чрез този модел успяваме да спечелим всеки клиент, избрал марката VIVACOM.

 

Докладът е изготвен в съответствие с Глобалната инициатива за отчетност (Global Reporting Initiative), G4,  в съответствие с "Core" опцията, отразяващ влиянието на VIVACOM от икономическа, социална и екологична гледна точка и подхода при управлението на компанията. Всички докладвани данни са надлежно прегледани, анализирани и консолидирани и в пълно съответствие с официалните доклади на компанията.

 

РАЗГЛЕДАЙ Доклада за 2014 г.  РАЗГЛЕДАЙ ДОКЛАда за 2015 г. 

 

 


Каталог
  • 123Безплатен номер за обслужване на клиенти
  • 121Безплатен номер за обслужване на бизнес клиенти
  • Изпратете е-mail
  • Магазини
към контакти