Новини
 • Колокация на ИТ оборудване вече е достъпно и за малкия и среден бизнес

  VIVACOM с нова оферта за наем на 1U, ¼ и ½ телекомуникационен шкаф

  16.10.2018г., гр.София.VIVACOM дава възможност на своите корпоративни клиенти да оптимизират бизнеса си чрез новите пакети за колокиране на ИТ оборудване. Телекомът предлага атрактивни пакети за наем на 1U и 2U, както и¼ и ½ телекомуникационен шкаф с индивидуално заключване. Това ще помогне дори на малки и средни компании да станат по-ефективни, като спестят финансови и човешки ресурси за поддържане на ИТ системи и оборудване. Услугата е изключително подходяща за клиенти, които притежават специфични уебприложения, генериращи голям трафик, имат високи изисквания към използвания хардуер и интернет свързаността, и не на последно място – имат нужда от 24-часова техническа поддръжка.

   

  VIVACOM предлага услугата в професионално изградени дейта центрове, разположени на различни сеизмични зони и отговарящи на всички международни изисквания за сигурност и резервираност. Захранването става по две напълно независими трасета. Специализиран екип на компанията предоставя  денонощна, целогодишна поддръжка. С услугата Smart hands, клиентите могат да разчитат на експерти от VIVACOM, които вместо тях ще управляват и обслужват тяхното оборудване.

   

  Колокация на ИТ оборудване е само част от портфолиото от интегрирани телекомуникационни решения, които VIVACOM предлага. Други решения, насочени към бизнеса са облачните услуги, M2M и IoT телеметрия, комплексни системи за видеонаблюдение, високоскоростен интернет и пренос на даннии други.

   

  16.10.2018
 • Премиера на сериала „Червеният път“ с участието на Джейсън Момоа по VIVACOM Arena

  ТВ канал на телекома ще могат да се потопят за пръв път в завладяващата история на първи и втори сезон от сериала всеки четвъртък и петък в 20:00 часа или на повторение – всяка събота и неделя от 18:00, както и във видеотеката на VIVACOM TV.

  VIVACOM Arena започва излъчването на сериала на Арън Гузиковски „Червеният път“. Зрителите на филмовия ТВ канал на телекома ще могат да се потопят за пръв път в завладяващата история на първи и втори сезон от сериала всеки четвъртък и петък в 20:00 часа или на повторение – всяка събота и неделя от 18:00, както и във видеотеката на VIVACOM TV.

   

  Сюжетът проследява историята на местния полицай Харолд Дженсън, който е изправен пред предизвикателството да запази семейството си цяло, докато едновременно с това се опитва да овладее нарастващото напрежение между две противопоставящи се общности – жителите на малкия град, където е израснал, и живеещите в съседните планини индиански племена.

   

  Полицай Дженсън е принуден да потули ужасен инцидент, в който е замесена неговата психически нестабилна и зависима от алкохола съпруга. Това води до сблъсък между него и опасен член на индианското племе – Филип Копус, който ще се върне, за да преследва всички замесени.

   

  В ролята на полицай Дженсън влиза Мартин Хендерсън, познат най-вече от сериала „Анатомията на Грей“ като д-р Нейтън Ригс, а в образа на Копус е известният с ролите си на хал Дрого в „Игра на тронове“ и Артар Къри /Аквамен/ в „Лигата на справедливостта“ – Джейсън Момоа.

   

  VIVACOM Arena е собствен 24-часов филмов канал на VIVACOM, който се излъчва ексклузивно за абонатите на телевизионната услуга VIVACOM TV. Каналът предлага атрактивна програма с разнообразно съдържание като световни кино класики, най-новите европейски филми, най-добрите екшън и комедийни филми от Холивуд, много анимация и сериали, без прекъсване за реклами.     

      

  Каналът се излъчва във всички тв платформи на VIVACOM за сателитна, интерактивна и мобилна телевизия.

   

  Трейлър към филма може да видите тук: https://youtu.be/GX3e__UKy8I

  15.10.2018
 • Посрещнете есента с нов смартфон от VIVACOM

  Три нови модела на Samsung влизат в търговската мрежа на телекома

  12.10.2018 г., гр. София. Есента пристига с атрактивни оферти за три нови смартфона Samsungс подобрени характеристики и дизайн. Моделите са в различни ценови сегменти, с привлекателни цветове и вече са налични в търговската  мрежа на VIVACOM с над 240 магазина в цялата страна, както и онлайн – на сайта на телекома: www.vivacom.bg

    

  След официалната премиера през септември, вече и у нас идватSamsungGalaxyJ4+ и SamsungGalaxyJ6+. И двата модела имат характерния за премиум устройствата на Samsung инфинити дисплей, който почти премахва рамките и създава усещане за безкрайност и дълбочина на картината. SamsungGalaxyJ6+ разполага с функция за лицево разпознаване, сензор за пръстов отпечатък, разположен отстрани на рамката, както и с двойна основна камера. Потребителите могат да избират между черен и сив корпус само за 249.98 лв. еднократно плащане или 12.98 лв. на месец в комбинация с план Smart L+. В разнообразие от черно и златно, със същия тарифен план се предлага и GalaxyJ4+ на най-добра цена от 189.98 лв. в брой или 9.98 лв. на месец. За почитателите на по-нестандартни цветове, до края на месеца SamsungGalaxyJ6+ ще бъде наличен и в ярко червено, а GalaxyJ4+ - в нежно розово.

    

  Атрактивно е и предложението за новия смартфон Samsungот серията А. GalaxyA7e с тройна основна камера, която се предлага за първи път в популярната серия на компанията. Основната камера предлага отлични резултати при намалена осветеност, а освен това използва интелигентна технология за категоризиране на обектите и автоматично настройване на цвят, контраст и яркост за още по-впечатляващи кадри. Всичко това се допълва от изчистения стъклен дизайн на корпуса. Смартфонът се предлага в цветове за всеки вкус – черен, син и златен. Моделът може да бъде намерен за 419.98 лв. в брой или 19.98 лв. на месец с план Smart L+.

    

  Цените на смартфоните са с до 50 лева по-ниски, ако бъдат поръчани през сайта на телекома в комбинация с тарифен план Smart L+. 

   

  12.10.2018
 • МАЙСТОРИ НА ФОТОГРАФИЯТА – 10-то ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ АРНОЛД НЮМАН

  ПЪРВАТА ИЗЛОЖБА НА АРНОЛД НЮМАН В БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ТАЗИ ЕСЕН

  Между 6 ноември и 9 декември в Софийска градска художествена галерия ще бъдат изложени творби на един от най-влиятелните и известни фотографи в съвременната история - Арнолд Нюман. В продължение на 70 години пред обектива му застават емблематични имена от света на изкуството, политиката и шоубизнеса на XX век.

    

  София, 9 октомври 2018 г. - Фотографската изложба на Арнолд Нюман в България е десетото юбилейно издание на платформата “Майстори на фотографията”, която се осъществява отфондация МУСИЗ и фондация „Америка за България“в партньорство с VIVACOM и VIVACOM Art Hаll и със съдействието на Столична община, Leica България, Гранд хотел София, фондация Arnold & Augusta Newman игалерия Howard Greenberg.

    

  Експозицията ще включванад 50 фотографии и ще може да бъде разгледана в Софийска градска художествена галерия между 6 ноември и 9 декември 2018г.

  Арнолд Нюман е американски фотограф (1918 - 2006г.), познат като един от създателите на съвременната иконография. Посвещава 70 години от живота си на фотографията и запечатва историята на столетието, създавайки новаторски подход в портретирането - “фотопортрет в интериор”, като разбива стереотипа на студиото, изваждайки модела от него. Нюман разполага обектите си в среда, типична за професиите им, с което улавя същността на техните живот и работа. Този подход е широко използван днес, но техниката е необичайна за 30-те години, когато Арнолд Нюман започва да я използва.

  Стравински край рояла, Шагал пред своя картина, Кенеди пред Белия дом - Нюман е направил хиляди портрети на художници, писатели, актьори, музиканти, политици: Пикасо, Дали, Мондриан, Миро, Брак, Макс Ернст, Ман Рей, Артър Милър, Алфред Круп,Айн Ранд, Кристиaн Диор,Капоти, Джордж Харисън, Франко, 10 американски президенти... Оставил е и много думи, с които изключително съвестно обяснява изкуството си. Един от портретите, които не успява да направи, е на Айнщайн - ученият умира ден преди тяхната среща.

    

  Творбите на Нюман разказват собствена история, сякаш мини биография на този, попаднал пред обектива на гениалния фотограф. Интересуват го мотивите, които движат хората, а фотографията е платното, на което рисува, вярвайки, че първо трябва да си добър художник. Арнолд Нюман старателно изгражда фотографиите си като картини - подрежда пространството с изтънчена интуиция и пестелива сръчност. Малката глава на Стравински край огромния роял - това е светът на музиката. Начупеният Уорхол или очилата, през които Азимов вижда бъдещето на Вселената. Една уморена Монро - "най-тъжната жена, която съм срещал на света", ще каже после той.

    

  Арнолд Нюман е носител на редица награди, сред които тази на Американската асоциация на медийните фотографи, призът по повод стогодишнината на Кралското фотографско общество, френското отличие „Кавалер на ордена за изкуство и литература”. През 2005 г. списание Photo District News обявява Нюман за един от 25-те най-влиятелни фотографи.

    

  Удостоен е с почетен докторат от девет висши учебни заведения, изнасял е лекции и е провеждал уъркшопи по целия свят. 

    

  Ден след откриването на изложбата му в Софийска градска художествена галерия  тази есен, ще бъде изнесена и лекция върху неговото изкуство. За да го представи, в България ще пристигне най-големият експерт на творчеството му - Уилям Юинг, световнопризнат учен в областта на фотографията, автор, куратор на изложби, професорЮинг е автор на книгата MasterclassArnold Newman, ретроспектива на удивителната кариера на един от най-продуктивните, креативни и успешни фотографи, издадена от Thames&Hudson.

  11.10.2018
 • Три нови модела на Xiaomi предлага VIVACOM

  VIVACOM продължава да изкушава ценителите на модерните технологии с атрактивни оферти за най-новите модели на пазара на мобилни устройства.

  11.10.2018 г., гр. София. VIVACOM продължава да изкушава ценителите на модерните технологии с атрактивни оферти за най-новите модели на пазара на мобилни устройства. Още тази седмица в магазинната мрежа на телекома, както и на сайта www.vivacom.bg, започва продажбата на три модела на Xiaomi.

    

  MiA2 Liteпредлага характерната за бранда комбинация от мощен хардуер на достъпна цена, а добавянето на чистата версия на Android с гарантирани ъпдейти прави устройството още по-атрактивно. Основната камера е двойна, със сензори 12MP и 5MP, а за селфита има 5МР камера. Оптиката е с подобрени характеристики, така че прави още по-ясни и детайлни снимки. Предната камера има функции за изчистване на образа, премахване на сенки под очите, изглаждане на несъвършенства по лицето, така че изображението забележимо се подобрява. Една от най-важните отличителни черти на смартфона е неговата батерия, с капацитет 4000 mAh, която със сигурност ще му спечели много почитатели. Особено привлекателна е опцията само с едно зареждане да слушате музика до 34 часа или да разговаряте в продължение на 19 часа и половина. Разполага със слот за 2 SIM карти и слот за допълнитена памет до 256GB. Телефонът ще се предлага в черно и златнона цена от 309.98 лв. в брой или 13.98 лв. на изплащане в комбинация с план Smart L+.

   

  В търговската мрежа на VIVACOM ще присъства и Xiaomi Redmi 6 с двойна, хоризонтално разположена камера. Потребителският интерфейс има доста нови допълнения, включително подобрен панел за известия, режим с разделен екран. Операционната система обещава два пъти по-бързо време за зареждане на приложенията и по-добро управление на фоновата памет. Разполага със сензор за пръстов отпечатък.Потребителите на телекома могат да се сдобият с Xiaomi Redmi 6 само за 169.98в брой или 9.98 на месец с план Smart L+.

    

  Третият модел на Xiaomi, който ще бъде наличен във VIVACOM, е Xiaomi Redmi 6A. Смартфонът се предлага в три цветови разновидности – златно, черно и синьо. Независимо в какъв цвят го изберете, дизайнът неизменно е изчистен и изискан, телефонът е тънък и удобен за хващане. Redmi 6A е с възможност за две СИМ карти и допълнителна памет. Висококачественият сензор за светлина допринася снимките да са изключително ясни и живи. Предната селфи камера улавя всички детайли и светлосенки, така че фото спомените Ви да не се отличават от реалното изживяване. Смартфонът идва на изключително атрактивна цена от 99.98 лв. за еднократно плащане или 5.98 лв. на месец, с включен план Smart L+.

   

  11.10.2018
 • VIVACOM отбелязва „150 години град Троян“ с празнична томбола с награди

  VIVACOM организира за всички жители и гости на града томбола с награди.

  Специално за празника „150 години град Троян“ VIVACOM организира за всички жители и гости на града томбола с награди.

   

  Всеки потребител, който плати сметката си, поднови договора си за услуга,  сключи нов договор или извърши друга транзакция в магазина на VIVACOM, находящ се на ул. „Васил Левски” №102 в Троян, може да спечели  един от трите смартфона Nokia 5.1. Наградите ще бъдат изтеглени на томболен принцип.

   

  Смартфонът е  идеален за гледане на видео, сърфиране или играене на игри. Има висока разделителна способност, гарантираща перфектна картина на желаното съдържание. Nokia 5.1 разполага с 16 MP основна камера с LED светкавица и бърза система за автоматично фокусиране, която позволява заснемане дори на детайли. Предната 8 MP широкоъгълна камера е идеален избор за селфи любителите.

   

  Томболата се провежда през целия месец октомври. Печелившите ще бъдат изтеглени и обявени в началото на месец ноември 2018 г.

   

  Честит празник на град Троян от VIVACOM!

    

  Пълните правила за участие в томболата могат да бъдат намерени на: http://www.vivacom.bg/bg/files/9819-pravila-za-u-ch-astie-v-tombola-vyv-firmen-magazin-na-vivacom-v-gr-trojan.pdf

  10.10.2018
 • Фотоизложбана млади автори предшества официалния старт на Синелибр

  „Любов между редовете” – в Градската градина до края на октомври

  09.10.2018 г., гр. София. От днес до края на октомври в Градската градина в София може да бъде разгледана изложбата „Любов между редовете”, с която VIVACOM обявява старта на международния кино-литературния фестивал „Синелибри”. Началото на фестивала е 10.10.2018 със специална прожекция на филма „На плажа Чезъл“ и лична среща с Иън Макюън в зала 1 на НДК.

   

  „Една от каузите на компанията ни е развитието и представянето на съвременно изкуство и особено – на млади български таланти. Даваме възможност и насърчаваме творци с нетрадиционен поглед и разбиране да изразят себе си и това е мисия, която VIVACOM следва дългосрочно”, коментира Веселка Вуткова, директор „Корпоративни комуникации”.

   

  След оспорван фотоконкурс авторитетно жури избра 18 творби на млади фотографи с интересен и неочакван поглед върху темата.  Автори на отличените снимки са Пламен Янков, Гергана Курукювлиева, Алиса Димитрова, Владимир Михайлов, Владислава Григорова, Вяра-Мария Миланова, Велиана Кашева, Павел Вълчев, Корнелия Георгиева, Даниел Георгиев, Десислава Игнатова, Ирен Георгиева, Диляна Петрова и Николина Караганчева.

   

  Журито в лицето на Жаклин Вагенщайн, Гергана Мудова, Георги Лозанов, Ивайло Петров и куратора Мариета Ценова беше впечатлено от креативността на участниците и затова избра не 10, а цели 18 творби. 

  Снимката „Лейди и скитникът“ на Гергана Курукювлиева беше най-високо оценена от журито и получи камера за моментални снимки Leica Sofort. Младата авторка ще получи като награда пълно техническо обезпечаване за реализация на свой самостоятелен фотографски проект, осигурено от утвърденият фотограф Ненчо Балкански.

   

  За трета поредна година VIVACOM е основен партньор на международния кино - литературен фестивал „Синелибри”, който си извоюва място на едно от най-големите културни събития на сезона. В рамките на фестивала киното, литературата и музиката намират пресечна точка и взаимно допълват изразните си средства.

   

  „Компанията ни се гордее да застава зад подобниинициативи, защото смятаме, че подкрепата на културата е отговорност и мисия.Нашата цел и работа като телеком е да свързваме хората посредством технологиите,да направим така, че те да комуникират по-лесно помежду си. С фестивала„Синелибри” ние съдействаме за това хората да общуват и да се разбират взаимнопосредством изкуството”, допълва Веселка Вуткова.

   

  09.10.2018
 • Интерактивна телевизия и домашен интернет на супер цена в Харманли

  VIVACOM предлага на своите потребители в Харманли изключително достъпно предложение за интерактивна телевизия и домашен интернет.

  08.10.2018 г. С настъпването на есента - сезонът, в който прекарваме все повече време у дома, VIVACOM предлага на своите потребители в Харманли изключително достъпно предложение за интерактивна телевизия и домашен интернет.  През октомври жителите на града могат да заявят пакетна оферта за двете услуги на преференциална цена. Клиентите могат сами да съчетават  различните варианти спрямо собствените си нужди и потребление и така да получат атрактивни отстъпки.

   

  Промоционалните пакети за интерактивна телевизия с кристално качество на звука и картината включват много повече премиум канали в сравнение със стандартните предложения. Като топ комбинация от телекома препоръчват: пакет TV 2L+ с достъп до над 200 телевизионни канала, от които 45+ с HD качество, допълнен с високоскоростен интернет от 50 Mbps, на изключително изгодната цена от 26,79 лв. на месец.

   

  Атрактивното предложение дава възможност на клиентите да се насладят и на ексклузивно съдържание от каталозите на Discovery, Da Vinci, Disney и Nickelodeon, с помощта на допълнителните медийни услуги по заявка, които са включени в пакет TV 2L+ без допълнително заплащане.

  08.10.2018
 • Интерактивна телевизия и домашен интернет на супер цена в Момчилград

  VIVACOM предлага на своите потребители в Момчилград изключително достъпно предложение за интерактивна телевизия и домашен интернет.

  08.10.2018 г. С настъпването на есента, сезонът, в който прекарваме все повече време у дома, VIVACOM предлага на своите потребители в Момчилград изключително достъпно предложение за интерактивна телевизия и домашен интернет.  През октомври жителите на града могат да заявят пакетна оферта за двете услуги на преференциална цена. Клиентите могат сами да съчетават  различните варианти спрямо собствените си нужди и потребление и така да получат атрактивни отстъпки.

   

  Промоционалните пакети за интерактивна телевизия с кристално качество на звука и картината включват много повече премиум канали в сравнение със стандартните предложения. Като топ комбинация от телекома препоръчват: пакет TV 2L+ с достъп до над 200 телевизионни канала, от които 45+ с HD качество, допълнен с високоскоростен интернет от 50 Mbps, на изключително изгодната цена от 26,79 лв. на месец.

   

  Атрактивното предложение дава възможност на клиентите да се насладят и на ексклузивно съдържание от каталозите на Discovery, Da Vinci, Disney и Nickelodeon, с помощта на допълнителните медийни услуги по заявка, които са включени в пакет TV 2L+ без допълнително заплащане.

  08.10.2018
 • Учителите - основа на промяната към дигитализация

  Предвижда се модерна образователна платформа, достъпна за педагозите

  „Новите професии, които ще получават добри пари, ще са свързани със създаването на дигитално съдържание”. Това заяви главният изпълнителен директор на VIVACOM Атанас  Добрев по време на кръглата маса „Учители за дигитално образование”, част от инициативата на VIVACOM и в. „24 часа” „Образование 4.0”.  „Качеството на образованието ще определи дали България ще стане развита, богата и добре изглеждаща държава, или ще сме на опашката и само ще се оплакваме”, категоричен беше Добрев. Създателите на съдържание са бъдещите добре заплатени хора, заяви той. „Трябва да се опитаме децата ни да създават цифрови съдържания и бъдещи изкуствени интелекти и да могат да манипулират това, което правят.”     

    

  Във форума, който се проведе в НДК,  взеха участие еврокомисарят по цифрова икономика и общество Мария Габриел - патрон на събитието, министърът на образованието Красимир Вълчев,   ректорът на СУ проф. Анастас Герджиков,  Ваня Кастрева, директор на Регионалния инспекторат по образование. Оживената дискусия с участието на десетки директори и учители на основни, средни и професионални училища от цялата страна, беше модерирана от Гергана Паси, председател на Дигиталната Национална коалиция и Дарин Маджаров, основател на дигиталната платформа „Уча.се”.

    

   „Цифровите умения са в основаната на начина по който живеем, учим и работим”, каза  Мария Габриел. Тя похвали събитието на VIVACOM и "24 часа", че събира за първи път и трите върха на триъгълника ученици - учители - родители.  

  Габриел посочи, че трябва да се прецени за кои учебни програми може да се прилагат интернет платформи, които са възможни за всички предмети, и дали може да се стартира бързо с малки работни проекти. Цифровото съдържание трябва да подкрепя педагогиката, а не обратното, настоя българският еврокомисар.

    

  Министърът на образованието Красимир Вълчев също беше категоричен, че промените в образователната система не могат да станат без учителите. Затова министерството предвижда продължаване на обучението на учителите, които преподават „Компютърно моделиране“ в трети клас, в рамките на  програми за квалификация на национално и училищно ниво.105 млн. лева ще бъдат отпуснати за обучения за ученици и за учители, които преподават чрез информационни технологии и създават дигитални уроци. Процедурата ще обхване всички 1949 общообразователни училища. По този проект децата ще се учат да програмират в извънкласни занимания още от първи клас, уточни министърът.   

  Предвижда се и създаване на модерна образователна платформа, достъпна за всички учители, които ще могат да я използват в клас и да преподават по различен начин. Новите методи на преподаване, новите учебни програми и начини на оценяване в условията на дигитализация, според министър Вълчев, ще доведат до по-добри резултати.

  В момента 1100 училища имат Wі-Fі. Очаква се следващата седмица да бъдат отпуснати 7 млн. лева за други 700, а до началото на следващата година ще има мрежа и в останалите 600, съобщи още министърът на образованието. 

  Инициативата „Образование 4.0” на VIVACOM и в. „24 часа” се провежда с подкрепата на МОН и Столична община, и в партньорство с Дигиталната национална коалиция.  

  До края на годината ще се състоят още две кръгли маси – за родители и ученици.

    

  Дискусията беше проследена онлайн във фейсбук страницата на 24chasa.bg  и на vivacom.bg.

  05.10.2018
 • Ексклузивна оферта с повече мегабайти в онлайн магазина на VIVACOM

  12 000 MB на цената на 4 000 MB и до 50 лева отстъпка за нов смартфон

  03.10.2018 г.– Специално за всички потребители, които предпочитат да пазаруват онлайн, VIVACOM предлага първата си ексклузивна оферта с повече включени мегабайти и допълнителни отстъпки при покупка на смартфон. Един от най-предпочитаните мобилни планове - Smart L+ вече включва 12 000 МВ интернет на максимална скорост, вместо 4 000 МВ, само ако бъде активиран през онлайн магазина на телекома: www.vivacom.bg

    

  VIVACOM дава на потребителите още една причина да активират своя нов мобилен план онлайн - в периода на промоцията огромно разнообразие от смартфони на сайта се предлагат с допълнителна отстъпка до 50 лева от актуалната си цена. Тя важи при закупуване на избраното устройство в брой, в комбинация със Smart L+.

    

  Освен 12 000 МВ на максимална скорост, планът включва също неограничени минути за разговори във всички мрежи в България и в роуминг в ЕС, 200 международни минути към мобилни и фиксирани мрежи в ЕС и достъп до мобилна телевизия с над 30 програми чрез услугата TV GO за 26,99 лв. на месец.

    

  Офертата е валидна до края на месец октомври (31.10.2018 г.) за настоящи клиенти на VIVACOM при нова активация на мобилен план или преподписване на съществуващ договор.

  03.10.2018
 • Кръгла маса “Учители за дигитално образование”

  Събитието „Учители за дигитално образование” е част от инициативата на VIVACOM и в. „24 часа” - „Образование 4.0”

  03.10.2018 г., гр. София.  На 4 октомври в НДК от 12 часа ще се проведе кръгла маса „Учители за дигитално образование”, част от инициативата на VIVACOM и в. „24 часа” - „Образование 4.0”

   

  Събитието е под патронажа и с участието на г-жа Мария Габриел, еврокомисар по цифрова икономика и общество. В дискусията ще участват също министърът на образованието и науката - г-н Красимир Вълчев и Атанас Добрев, главен изпълнителен директор на VIVACOM. Ще вземат участие също кметът на столицата Йорданка Фандъкова и  Ваня Кастрева, началник на РИО София.

   

  В нея ще се включат  директори и преподаватели от български училища от цялата страна.

   

  По време на дебатите ще бъдат представени добри практики в дигиталното образование в България и ще бъдат обсъдени идеи за подобряване на дигиталните и иновативни умения на учениците. Цел на дискусията е да се видят пречките пред дигиталната промяна в българското основно, средно и висше образование и как да стане устойчив процесът на тази трансформация.

    

  Кога: 4 октомври, начало - 12:00 ч / час на регистрация – 11:30 – 12:00 ч

  Къде: НДК, вход А4, асансьор 8 и 9, етаж 8, зала 10

  03.10.2018
Каталог
към контакти