Новини
 • Операция „Жълти стотинки“ събра над 92 000 лева за нов „Дом Възможност“

  Националната дарителска кампания, създадена от VIVACOM Fund, помага на пълнолетни младежи, лишени от родителска грижа

  София –  Седмото издание на дарителската кампания Операция „Жълти стотинки“ събра 92 629 лева и 96 стотинки в помощ на „Фондация за социална промяна и включване“. Кампанията на VIVACOM успя да привлече за каузата над 35 бизнес и медийни партньори, както и личната подкрепа на легендарния Йордан Йовчев и на Белослава. Те станаха посланици на кампанията, привличайки хиляди хора към благородната й мисия. Събраните средства ще бъдат инвестирани за създаване на ново наблюдавано жилище от програмата „Дом Възможност“ за младежи над 18 години, израснали без семейство.

   

  След като навършат пълнолетие, юношите, изживели детството си в институция или приемна грижа, имат нужда от нов дом. Такъв им осигурява „Фондация за социална промяна и включване“ с програмата „Дом Възможност“. Жилището е от семеен тип, наблюдавано е и осигурява на младежите подслон до 2 години, като през това време младите хора се учат на самостоятелен живот и се адаптират към средата извън институцията. Социални работници и психолози подпомагат момичетата и момчетата в завършването на образование и търсенето на работа. Вече три години Операция „Жълти стотинки“ се провежда в подкрепа на програмата. Благодарение на даренията, събрани от кампанията през 2014 и 2015 година, наблюдаваните жилища се увеличиха с още едно и вече са пет. Две от тях са в София, останалите са в Габрово, Бургас и Русе. Средствата, събрани от кампанията през 2016 година, ще бъдат вложени в създаването на още един „Дом Възможност“ в град Варна.

   

  Операция „Жълти стотинки“ е национална дарителска кампания, създадена от VIVACOM Fundпрез 2010 година. Всяка година кампанията набира средства за общественозначима кауза, като от 2014 година каузата е „Дом Възможност“ на „Фондация за социална промяна и включване“. Средствата се набират в магазините на VIVACOM и в търговските обекти на нейни партньори и това превръща Операция „Жълти стотинки“ в уникална с достъпността си кампания. Телекомът удвоява събраните в магазинната му мрежа сума, а всеки от партньорите допринася допълнително за каузата.

   

  През 2016 година партньори на VIVACOM в тази инициатива са Ciela, Cinelibri, Colibri, Dental Clinic Petar Duchev, DHL, Domino’s Pizza, Burger King, Grand Optics, Inmedio, KOM, Miele , Mr. Bricolage, Nike, 1 minute, Praktis, Relay, Renault-Nissan, SDI Broker, Sport Depot, Texas Chicken, кино АРЕНА, МЕТРО, Оптики Joy, Пикадили и ФСПВ. За успеха на кампанията допринасят и медийните й партньори Нова телевизия, dir.bg, Дарик радио, радио FM+, радио Star, списанията Elle, Журнал за жената, Моето дете, Розали и не на последно място по принос - вестник Стандарт.

   

  Подробна информация за кампанията VIVACOM публикува на www.vivacomfund.bg и на официалната Facebook страница на Операция „Жълти стотинки“: www.facebook.com/Операция-Жълти-Стотинки. Повече за програмата „Дом Възможност“ може да бъде намерена в сайта на ФСПВ на www.fscibulgaria.org.

   

  На снимкките:

  1: Симона Чаръкчиева от Виваком, посланикът на добра воля Йордан Йовчев, Изпълнителният директор на „Фондация за социална промяна и включване“ Теодора Колева и младежи, включени в програмата „Дом Възможност“ с гордост показват чека със събраните дарения от Операция „Жълти стотинки“

  2: Легендарният шампион Йордан Йовчев разглежда наблюдаваното жилище от програмата „Дом Възможност“

  3: Кутията с 73 лева от жълти стотинки, събрани като дарения от 23 годишния Стелиан Асенов, преминал успешно програмата „Дом Възможност“.

  21.02.2017
 • 25% отстъпка за домашен интернет от VIVACOM

  Отстъпката важи за целия срок на договора при заявка на услугата за 24 месеца.

  София – Високоскоростен интернет с 25% по-ниска месечна такса предлага VIVACOM. Атрактивната оферта е валидна при активиране на нов или преподписване на настоящ абонамент за един от четирите пакета FiberNet 30/50/100 или Net 20. Отстъпката важи за целия срок на договора при заявка на услугата за 24 месеца.

   

  Избирайки FiberNet 30/50/100 или Net 20 с новите промоционални условия, потребителите спестяват 6 стандартни месечни такси.

   

  В зависимост от избрания пакет, скоростта за сърфиране в интернет достига до 100 Mbps. С активирането на услугата потребителите получават сигурна и надеждна интернет връзка през мрежата на  VIVACOM. Освен атрактивни цени и високо качество на услугата, телекомът предоставя на клиентите безплатно антивирусен софтуер, Wi-Fi устройство и денонощна поддръжка и обслужване.

   

  Промо офертата е валидна до 31.03.2017 г.

  14.02.2017
 • Служителите на VIVACOM отличени със Златен знак за щедростта си

  Наградата се дава за ангажираност и доброволчество от работното място

  10.02.2017 г., София – За втора поредна година VIVACOM получи най-високия приз за ангажираност на служителите „Златен знак за дарителство от работното място“. Годишният знак е отличие на Наградите „Отговорна компания – отговорни служители“ и се присъжда от фондация „bCause” в партньорство с Българска асоциация за управление на хора и Българско дружество за връзки с обществеността. Наградите отличават тези компании, които целенасочено ангажират служителите си към обществено значими каузи и при които доброволчеството е неразделна част от политиката за корпоративна социална отговорност.

   

  Цифрите, определили призовото място за VIVACOM, са 900 часа доброволен труд за миналата година и над 310 хиляди лева, дарени от служителите на компанията. Над 2500 от тях, което е близо 40% от персонала, отделят всеки месец директно от заплатата си за дарение. Зад тези числа стоят щедрост, всеотдайност и отговорност на хората във VIVACOM, както и ангажираност на ръководството й към обществото.  

   

  VIVACOM провежда целогодишна кампания за постоянно дарителство „VIVA Help“ от средата на май 2015 г. Вътрешнофирмената инициатива набира средства в помощ на служители със сериозни заболявания. Ежегодната програма за доброволен труд „VIVACOM Cares“ също привлича стотици служители, които посвещават свободното си време на социални каузи, изискващи работна ръка - почистване на паркове, градини и еко пътеки, освежаване  на интериора в социални домове,  ремонтиране на детски площадки, участие в благотворителни базари с ръчно изработени сувенири или кулинарни изкушения.

   

  Отличието "Отговорна компания - отговорни служители" има четири категории – знак, бронз, сребро и злато, които се определят по измерими критерии - обем участващи служители като % от общия екип, действащите механизми в компанията за насърчаване и развиване на програмите за регулярно дарителство и възможностите, които работодателят дава за даряване на труд на служителите в работно време. Тази година за наградата се състезаваха над 15 компании.

   

  Наградите бяха обявени късно снощи – 9 февруари 2017г, на официална церемония в присъствието на мениджъри и служители от отличените компании.

  10.02.2017
 • Най-новият смартфон от Huawei Honor 8 lite идва в магазините на VIVACOM

  Лек, с идеално гладък корпус с 2.5D извито стъкло в истински плътно черен цвят, смартфонът от серията Honor идва с 5.2-инчов IPS дисплей с Full HD резолюция.

  09.02.2017 г., София – Дългоочакваният нов модел от Huawei Honor 8 lite ще може да бъде намерен в магазините на VIVACOM още в началото на следващата седмица. Лек, с идеално гладък корпус с 2.5D извито стъкло в истински плътно черен цвят, смартфонът от серията Honor идва с 5.2-инчов IPS дисплей с Full HD резолюция.

   

  Устройството следва последните тенденции в общуването и може да се похвали с две камери за снимки с BSI сензор, който позволява запазването на повече светлина в снимките на ниво пиксел за много по-добри резултати при снимане в условия на слаба осветеност. Основната камера е 12-мегапикселова, а за почитателите на селфи снимки е предвидена втора 8-мегапикселова предна камераширок (77 градуса) ъгъл на снимане.

   

  Новият модел е изключително мощен и бърз благодарение на осемядрен Kirin 655 енергоспестяващ процесор (четириядрен 2.1GHz & четириядрен 1.7 GHz) и цели 3GB RAM. Допълнителна сигурност на данните осигурява сензорът за пръстови отпечатъци. Освен изброените предимства, устройството може да бъде ползвано с 2 SIM карти. Honor 8 lite идва с най-новата версия на Android операционна система – Nougat 7.0.

   

  Впечатляващият смартфон може да бъде закупен от началото на следващата седмица в магазините на VIVACOM на цена от 13.90 лв. в комбинация с тарифен план Smart XL. Първоначално моделът ще се предлага в класически черен цвят, а на по-късен етап ще е наличен и в елегантно златист.

  09.02.2017
 • VIVACOM с оферта за киномани – интерактивна телевизия с включен безплатен филмов пакет MAXI

  Освен безплатен абонамент за филмов пакет MAXI, VIVACOM предлага допълнителни специални условия и отстъпки за своята интерактивна телевизия.

  08.02.2017 г., София – Всеки клиент на VIVACOM, избрал интерактивна телевизия до 31 март, получава безплатен абонамент за първите три месеца за Video On Demand услугата на VIVACOM - филмовия пакет MAXI. Пакетът включва над 300 часа кино забавления за малки и големи във FULL HD резолюция, както и над 1 000часа филмови заглавия в различни жанрове с участието на едни от най-големите имена в холивудското и европейско кино. Съдържанието се допълва от над 90 детски филма, сред които класическите “Котаракът в чизми”, “Снежната кралица” и още много други с български дублаж от най-добрите озвучаващи артисти. Филмовият пакет отдава дължимото и на българското кино, включвайки филми, любими на няколко поколения: „С деца на море“, „Вчера“ и други. Филмовият каталог на VIVACOM се обновява с нови заглавия всяка седмица, като последните добавени са екшънът „Рамбо 4“ със Силвестър Сталоун, комедията „Приземяване: Добре дошли в Източна Европа“ с Вини Джоунс и сагата „Александър“ на режисьора Оливър Стоун с участието на Колин Фаръл и Антъни Хопкинс.

   

  Освен безплатен абонамент за филмов пакет MAXI, VIVACOM предлага допълнителни специални условия и отстъпки за своята интерактивна телевизия. А в комбинация с друга услуга от телекома месечната такса става още по-достъпна с цени, започващи от 9,99 лв. на месец.

   

  При заявяване на VIVACOM IPTV, домакинствата получават безплатно HD оборудване, за да се насладят максимално на интерактивна телевизия с кристално качество на картина и звуки възможностите за безплатно ползване на услугите за отложено гледане на съдържание в удобно за тях време – ТВ Архив, ТВ Пауза и Video On Demand.

   

  Промоционалните предложения са валидни до 31 март 2017 г. за всички настоящи и бъдещи клиенти на VIVACOM, които изберат двугодишен абонамент за IPTV от телекома.

  08.02.2017
 • Мобилен сензор наблюдава в реално време сърдечната дейност на пациенти в риск

  Иновативният уред се предлага с пакети от VIVACOM

  07.02.2017 г., София – Дистанционното наблюдение в реално време на пациенти със сърдечносъдови заболявания е вече достъпно за общопрактикуващите лекари в България. 24-часовият мониторинг на хората с увеличен риск от сърдечни проблеми е възможен благодарение на иновативен уред, разработен от компанията Check Point Cardio. Предлага се в партньорство с VIVACOM, която осигурява надеждна онлайн връзка със специализиран кардио център.  

   

  Системата за онлайн наблюдение на сърцето осигурява ранна диагностика и адекватна превенция в национален мащаб. Използвайки иновативната услуга Check Point Cardio, пациентите и лекуващите ги лекари могат да разчитат на навременни, бързи и прецизни данни, които да предотвратят възникването на спешни ситуации и последващи усложнения.

   

  Апаратът дава информация на лекаря за ЕКГ, пулс, дишане, кръвно налягане и местоположение на пациентите, като в същото време е лесен за употреба, компактен и не нарушава нормалното ежедневие. Данните се предават през GSM мрежата на VIVACOM към специализиран телемедицински център, където професионалисти - кардиолози следят състоянието на пациента в реално време. Въз основа на мониторинга се изготвя електронно досие с медицински данни, което се изпраща до общопрактикуващия лекар. За хронично-болните пациенти и тези в риск наблюдението може да се извършва постоянно. Данните от него могат да послужат както за профилактика на кризисни ситуации, така и за прецизна и задълбочена диагностика и провеждането на съответното лечение. „Мисията ни е медицината да следва пациента, а не пациентът да следва болничното заведение“, обяснява Ивайло Дачов, управляващ партньор в Check Point Cardio.

   

  Христина Трифонова, регионален мениджър Бизнес продажби споделя по повод на партньорството на VIVACOM със системата за превенция Check Point Cardio: “Навлизането на иновациите в съвременното здравеопазване и нашето ежедневие е част от естественото развитие на т.н. „интернет на нещата“. Стартирайки този проект с Check Point Cardio, ние вярваме, че допринасяме реално за навременната диагностика и лечение на едно от най-разпространените и застрашаващи живота състояния.”

   

  Пакетните услуги на VIVACOM, с които се предлага апаратът, са четири. Стартовият пакет включва 5 дистанционни прегледа в рамките на един месец за цена от 65 лв., а оптималният обхаваща 10 прегледа за 120 лв. При UNLIMITED пакета пациентите могат да разчитат на прегледи всеки ден от месеца, а цената на един преглед струва 10 лева.

  При интерес към услугата, препоръката на Check Point Cardio е клинетите да се обърнат със запитване към семейния лекар. 

   

  Създадена през 2010 година, системата Check Point Cardio разполага с един основен и три поддържащи медицински центъра. На разположение са 15 лекари и 40 медицински сестри, които работят с над 35 500 пациентски файлове. Анализът на данни се извършва автоматично, при капацитет за едновременно наблюдение  до 3 000 пациенти.  Тя е подходящa както за лекари и пациенти с кардиологични проблеми, така и за всички професии, които изискват наблюдение и анализ на физическото състояние - миньори, полицаи, огнеборци. Уредът е полезен и за спортисти, които желаят да наблюдават сърдечната си дейност, а така също и за хора, които живеят под постоянен стрес или водят нездравословен начин на живот.

  07.02.2017
 • Разговорите от домашния телефон стават неограничени с VIVACOM

  От началото на февруари включените минути в два от основните планове на телекома - „VIVACOM Easy Fix“ и “VIVACOM Ultra Fix” стават неограничени.

  06.02.2017 г., София – VIVACOM дава пълна свобода на разговорите от домашния телефон. От началото на февруари включените минути в два от основните планове на телекома - „VIVACOM Easy Fix“ и “VIVACOM Ultra Fix” стават неограничени. С тази промяна VIVACOM се стреми да отговори на очакванията и потребностите на клиентите си за високо качество, разнообразие на услугите и оптимизиране на разходите за тях.

   

  Измененията са в сила от началото на този месец и намират приложение както за нови абонати, така и за клиенти, които към датата на влизане в сила на измененията имат действащи договори за фиксирана услуга на съответния тарифен план. Всички останали параметри на тарифите остават непроменени. 

   

  Освен неограничените минути, до края на февруари всички потребители на фиксирани гласови услуги, които сключат нов или преподпишат настоящия си договор за плановете „VIVACOM Easy Fix“ и „VIVACOM Ultra Fix“, могат да се възползват от 50% отстъпка от месечния абонамент.

   

  VIVACOM Ultra Fix“ предлага неограничени включени минути за разговори към всички национални мобилни и фиксирани мрежи, както и към Първа международна зона. С него клиентът си осигурява свободна комуникация към всички по всяко време, на цена от 6.99лв. с ДДС за първите 6 месеца при 24 месечен договор.

   

  За потребителите, които се нуждаят от минути към национални фиксирани мрежи,  „VIVACOM Easy Fix“ предлага неограничени включени минути на цена от 5.49лв. с ДДС за първите 6 месеца при 24 месечен договор.

   

  Клиентите на VIVACOM могат да се възползват от промоционалната оферта във всеки един от магазините на VIVACOM и в дистрибуторската мрежа на телекома.

  06.02.2017
 • Две години безплатна телевизия на таблет или компютър за клиентите на VIVACOM с мобилното приложение TV GO

  Атрактивната оферта е валидна за всички клиенти, които активират или преподпишат на някой от тарифните планове за мобилен интернет - i-Traffic S/M/L/XL/XXL.

  03.02.2017 г., София – Този месец клиентите могат да получат безплатен достъп до приложението TV GO, което осигурява до 45 канала за гледане на телевизия от мобилно устройство или компютър. Това е новото промоционално предложение на VIVACOM за новите клиенти на компанията. Атрактивната оферта е валидна за всички клиенти, които активират или преподпишат на някой от тарифните планове за мобилен интернет - i-Traffic S/M/L/XL/XXL. Промоцията ще е в сила за целия срока на договора - 24 месечен.

   

  Както и при останалите планове с включен мобилен трафик на данни, потребителите на i-Traffic могат да ползват свободно 4G мрежата на телекома, без допълнително заплащане към месечната си такса, което гарантира и безпроблемно гледане на мобилна телевизия с високо качество на картина и звук. Към момента 4G мрежата покрива 83% от населението на страната или над 650 населени места. Така абонатите на VIVACOM ще могат да се насладят на любимото си телевизионно съдържание на своето мобилно устройство, дори извън дома си.   

   

  Промоцията е валидна при нова активация или при преподписване на съществуващ договор само до края на месец март.

  03.02.2017
 • 4G смартфоните Lenovo K6 и Lenovo K6 Note в комплект с атрактивни аксесоари само във VIVACOM

  От днес клиентите на телекома могат да закупят Lenovo K6 заедно с удобна фитнес гривна, а Lenovo K6 Note идва в комплект с очила за виртуална реалност (VR очила).

  01.02.2017 г., София – През февруари новите смартфони от К серията на Lenovo са в комбинация със специални смарт аксесоари само във VIVACOM. От днес клиентите на телекома могат да закупят Lenovo K6 заедно с удобна фитнес гривна, а Lenovo K6 Note идва в комплект с очила за виртуална реалност (VR очила).

   

  Елегантният и стилен комплект с Lenovo K6 се предлага на цена от 6,90 лева на месец с тарифен план Smart XL. Смартфонът с метален корпус се отличава с ярък 5-инчов Full HD IPS дисплей и сензор за пръстови отпечатъци. Впечатляващи са характеристиките и на неговите две камери. Основната е 13-мегапикселова, което гарантира високо качество на снимките, а за любителите на селфитата налице е 8-мегапикселова селфи камера. С покупката на Lenovo K6 клиентите на VIVACOM ще се сдобият с иновативна фитнес гривна за по-добър баланс между личния и професионалния живот. Гривната се свързва със смартфона чрез Bluetooth 4.0, разполага с 0.9“ дисплей, който показва часа, идентифицира обаждания и съобщения и следи физическите показатели. Устойчива е на водни пръски.

   

  За клиентите, които разчитат на смартфона си предимно за работа, VIVACOM предлага бизнес модела Lenovo K6 Note. Сега в уникален комплект и с VR очила за пълно мултимедийно изживяване. Комплектът може да бъде закупен на цена от 11,90 лева на месец с тарифен план Smart XL. Lenovo K6 Note е с метален корпус и с брилянтен 5,5-инчов Full HD IPS дисплей. Освен с четец за пръстови отпечатъци, смартфонът разполага с мощен осемядрен процесор, 32GB вградена памет и 3GB RAM и така необходимата за дългите бизнес разговори издържлива 4000 mAh батерия.

  01.02.2017
 • VIVACOM с промени в ръководния екип

  Новият Главен маркетинг директор на компанията е Димитрис Лиупис, а Главен юридически директор става Иво Златев

  31.01.2017 г., София – VIVACOM приветства двама нови директори в управлението на компанията. Това са Димитрис Лиупис, който от 1 февруари ще заема поста Главен маркетинг директор и член на Управителния съвет, и Иво Златев, който от същата дата ще е Главен юридически директор на компанията. 

   

  Димитрис Лиупис има повече от 25 години опит в телекомуникациите. Работил е в големи телекомуникационни оператори в няколко държави, заемал е ръководни позиции в областта на маркетинга и развитието на продуктите и услугите. В България господин Лиупис работи повече от 10 години. Бил е директор Продукти и услуги, а впоследствие Главен директор Маркетинг в Глобул (сега Теленор) и  директор Продукти, услуги и решения в Мтел. Има магистърска степен по компютърни науки от Университета на Кардиф, Уелс, Великобритания и бакалавърска степен по информатика и математика от Университета на Рединг, Великобритания.

   

  Димитрис Лиупис поема поста от Александър Грънчаров.

   

  Иво Златев е завършил право в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Има над 15 години професионален опит, като 11 от тях са във VIVACOM. От 1 февруари той поема поста Главен юридически директор, след изключително успешно кариерно развитие, стартиращо от стажантската програма на телекома, през позициите юрисконсулт, старши юрисконсулт и в последните няколко години – ръководител на направление „Корпоративно право и собственост” в дирекция „Правни въпроси, регулация и конкуренция”. Иво Златев наследява позицията от Русин Йорданов.

   

  На снимките:

  Димитрис Лиупис - Главен маркетинг директор и член на Управителния съвет

  Иво Златев - Главен юридически директор

  31.01.2017
 • Най-новите модели на Samsung Galaxy А3 и А5 2017 дебютират във VIVACOM

  Най-новите смартфони от Galaxy A серията идват за първи път с IP68 – пълна водо- и прахоустойчивост, единствени по рода си в този ценови клас.

  27.01.2017 г., София – Уникалните водоустойчиви Samsung Galaxy A3 и A5 дебютират в търговската мрежа на VIVACOM от следващата седмица. Най-новите смартфони от Galaxy A серията идват за първи път с IP68 – пълна водо- и прахоустойчивост, единствени по рода си в този ценови клас.

   

  Samsung Galaxy A3 и Samsung Galaxy A5 2017 се отличават с обновен дизайн със заоблени форми, премиум корпуси от метал и стъкло, лекота и устойчивост, увеличен капацитет на батериите, което ги прави удобни и практични за непредсказуемото ежедневие в съвременните условия на живот. Предлагат и редица софтуерни екстри, характерни досега за S серията, като Always On дисплей и специален Secure Folder за най-важната информация на потребителя.    

   

  Достъпният Galaxy A3 2017 е с 4.7 инчов Super AMOLED дисплей с HD резолюция, като освен вече изброените екстри на обновената A серия разполага и със сензор за пръстови отпечатъци за допълнителна сигурност на данните. Смартфонът е снабден с осемядрен процесор 1.6GHz. Задължителната основна камера е 13-мегапикселова, но устройството притежава и втора, 8-мегапикселова камера за селфита с висока резолюция. Телефонът може да бъде закупен от магазините на VIVACOM само за 12,90 лв. на месец с тарифния план SmartXL.

   

  Samsung Galaxy A5 2017 изкушава с по-широк 5.2 инчов Super AMOLED дисплей с Full HD резолюция исъщият заоблен премиум дизайн на IP68 устойчив корпус от метал и стъкло. Той също разполага със сензор за пръстови отпечатъци. Уникална комбинация в  A5 2017 са камерите: и основната, и тази за селфи са 16 мегапикселови. Традиционно за серията, устройството е с осемядрен процесор 1.9GHz и с впечатляващите 32GB вградена и 3GB оперативна памет. В магазините на VIVACOM се предлага за 22,90 лв. на месец в комбинация със Smart XL.

   

  И двата модела ще се предлагат в гама от три възможни цвята – черно (Black Sky), златно (Gold Sand) и нежно розово (Peach Cloud) за дамите, като официалният старт на продажбите е 03 февруари – петък.

  27.01.2017
 • Samsung Galaxy S7 edge в уникален син цвят идва в магазините на VIVACOM

  Устройството с впечатляващ син десен, което почитателите на Samsung очакват с нетърпение, може да бъде намерен в магазините на VIVCOM още утре.

  19.01.2017 г., София – Елегантният Samsung Galaxy S7 edge вече ще се предлага в България в нов атрактивен цвят – Blue Coral. Устройството с впечатляващ син десен, което почитателите на  Samsung очакват с нетърпение, може да бъде намерен в магазините на VIVCOM още утре.

   

  Към момента VIVACOM предлага телефоните Samsung Galaxy S7 edge с богато разнообразие от четири цвята: Silver Titanium, Pink Gold, Black Onyx и Gold Platinum.  Всички те, заедно с новия Blue Coral нюанс на Samsung Galaxy S7 edge, могат да бъдат закупени изгодно на цена от 39.90лв. на месец в комбинация с актуалния тарифен план Smart XL.

  19.01.2017
Каталог
 • 123Безплатен номер за обслужване на клиенти
 • 121Безплатен номер за обслужване на бизнес клиенти
 • Изпратете е-mail
 • Магазини
към контакти