Новини
Търсене на новини
  • ТОП селекция iPhone модели на ТОП цени от Vivacom

    16 април 2024 г., София. Vivacom предлага ТОП селекция iPhone модели на ТОП цени. До края на месеца потребителите могат да се възползват от атрактивни оферти на едни от най-актуалните смартфони на Apple – цялата серия на iPhone 15, iPhone 14 и iPhone 14 Plus, които са в комплект с адаптер. В селекцията са включени и моделите iPhone 13 и iPhone 12. Смартфоните се предлагат в различни стилни цветове на преференциални цени, започващи от 18,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited MAX в цялата търговска мрежа на Vivacom.

    ТОП селекция iPhone модели на ТОП цени от Vivacom

     

    16април 2024 г., София.Vivacomпредлага ТОП селекция iPhone модели на ТОП цени. До края на месеца потребителите могат да се възползват от атрактивни оферти на едни от най-актуалните смартфони на Apple – цялата серия на iPhone 15, iPhone 14 и iPhone 14 Plus, които са в комплект с адаптер. В селекцията са включени и моделите iPhone 13 и iPhone 12. Смартфоните се предлагат в различни стилни цветове на преференциални цени, започващи от 18,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited MAXв цялата търговска мрежа на Vivacom.

     

    iPhone 15 PRO е най-новото попълнение в семейството на Apple, което притежава семпъл и изискан дизайн с извити ъгли и се предлага в комплект с адаптер. iPhone 15 PRO разполага с 6,1-инчов OLED Super Retina XDRдисплей, 2556х1179 пиксела резолюция и USB TypeC. Устройството е снабдено и с 6-ядрен А17 Pro BIONICпроцесор, благодарение на който любителите на мобилните игри ще имат възможност да се насладят на невероятно детайлни сцени и реалистични герои.

     

    iPhone 13 е оборудван с 6,1-инчов OLED Super Retina XDRдисплей с висока защита от прах и вода и 2532x1170 пиксела резолюция. Устройството се предлага с капацитет от 128 GB,а потребителите имат възможността да изберат от богата палитра от стилни цветове. iPhone 13 притежава олеофобно покритие срещу отпечатъци и поддържа множество езици и символи. Той се отличава с перспективната си Ultra-Wide корекция,подобреното премахване на червени очи и записването на 4К и Quick Takeвидео – характеристики, които го превръщат в идеалното устройство за любителите на фотографията.

     

    iPhone 12и до днес впечатлява с изключително бързия си A14 BIONIC процесор, както и Тrue Tone технология на дисплеяи широката цветова гама. Устройството идва с 6,1-инчов OLEDSuper Retina XDRдисплей, 2532х1170 пиксела резолюция и 64GBпамет. Моделът притежава предпазно стъкло с керамика за повишена издръжливост, а също и сертификат за устойчивост на прах и вода IP68.

     

    Повече информация за устройствата и специалната оферта можете да откриете ТУК.

    16.04.2024
  • Супер онлайн оферта от Vivacom: смартфони Samsung от сериите S или Z с подарък SmartTag2

    11 април 2024 г., София До края на април всеки потребител, закупил смартфон Samsung от сериите S или Z от онлайн магазина на Vivacom, ще получи подарък SmartTag2. В специалното предложение са включени флагманите на Samsung, сред които Samsung Galaxy S24 Ultra и сгъваемите Samsung Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5. И трите смартфона работят с интегриран Galaxy AI, който позволява превод в реално време, усъвършенствани функции за търсене с Circle to Search и още по-лесно редактиране на снимките с функцията Edit Suggestion.

    Супер онлайн оферта от Vivacom: смартфони Samsung от сериите S или Z с подарък SmartTag2

     

    11 април 2024 г., СофияДо края на април всеки потребител, закупил смартфон Samsung от сериите S или Z от онлайн магазина на Vivacom, ще получи подарък SmartTag2. В специалното предложение са включени флагманите на Samsung, сред които Samsung Galaxy S24 Ultra и сгъваемите Samsung Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5. И трите смартфона работят с интегриран Galaxy AI, който позволява превод в реално време, усъвършенствани функции за търсене с Circle to Search и още по-лесно редактиране на снимките с функцията Edit Suggestion.

    Samsung Galaxy S24 Ultraразполага с 6.8-инчов Dynamic LTPO AMOLED 2X дисплей, който се опреснява с до 120 Hz. Смартфонът е с издръжлив щит от титан, вграден директно в рамката, и по-добра устойчивост на надраскване с Corning® Gorilla® Armor. Притежава сертификат за водо- и прахоустойчив клас IP68. Със своите 4 основни камери, сред които 200 MP широкоъгълна камера, Galaxy S24 Ultra задава високи стандарти за качество на изображението. Новият графичен софтуер ProVisual разпознава обекти – подобрява цветовите нюанси, редуцира шума и подчертава детайлите. Благодарение на вградения изкуствен интелект, потребителите могат да увеличават лесно и плавно до 100 пъти даден обект, подчертавайки детайлите във всеки един момент. Galaxy S24 Ultra притежава най-мощния процесор на сгъваем смартфон Galaxy до сега - Snapdragon® 8 Gen3.

    Samsung Galaxy Z Flip5 е стилен и компактен сгъваем смартфон. Притежава най-големия външен дисплей на Galaxy Z Flip досега. С FlexCam правенето на селфита е още по-лесно от всякога – потребителите могат да се снимат дори когато смартфонът е затворен. А с видео функцията 4K Nightography качество не се губи дори при условия на ниска осветеност. Galaxy Z Flip5 работи с aвисокопродуктивния Snapdragon® 8 Gen2 for Galaxy.

    Samsung Galaxy Z Fold5 притежава 7,6-инчов основен дисплей. Със своите 13, 4 мм дебелина и 253 гр. тегло той е най-лекият и компактен сгъваем смартфон на Samsung от Fold серията до момента. Мощният осемядрен Snapdragon® 8 Gen2 го прави идеален за всеки геймър. Потребителите могат да отварят едновременно до три прозореца на един екран, за да стриймват, пазаруват и разглеждат. Усъвършенстваната система от камери, уникалната сгъваема форма и двата големи дисплея превръщат Galaxy Z Fold5 в мобилно фотостудио с 30x Space Zoom.

    Благодарение на SmartTag2, потребителите са винаги наясно къде се намират важните за тях неща.Смарт тракерът има удължен живот на батерията до 500 дни и рейтинг за прахо- и водоустойчивост IP67. Той осигурява дистанционен достъп до свързаните с него IoT устройства. С функцията Search Nearby потребителите получават  интуитивни инструкции чрез Compass View, за да намерят още по-лесно изгубен куфар или друг ценен предмет.

    Повече информация за специалното предложение на Vivacom може да намерите ТУК.

    11.04.2024
  • Vivacom предлага иновативните безжични слушалки Huawei FreeClip в комплект със смарт гривна

    10 април 2024 г., София. Потребителите на Vivacom вече могат да се сдобият с най-новите безжични слушалки на Huawei – FreeClip, в комплект със смарт гривна Huawei Band 8. Предложението е валидно до 21 април онлайн и в магазините на телекома на цена 12,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100.

    Vivacom предлага иновативните безжични слушалки Huawei FreeClip в комплект със смарт гривна

     

    10 април 2024 г., София. Потребителите на Vivacom вече могат да се сдобият с най-новите безжични слушалки на Huawei – FreeClip, в комплект със смарт гривна Huawei Band 8. Предложението е валидно до 21 април онлайн и в магазините на телекома на цена 12,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100.

    Безжичните слушалки Huawei FreeClipса едновременно елегантни и удобни, благодарение на своя C-bridge Design. Не само комфортни, но и минималистични, те са с отлично качество на звука, кристално чисти вокали и разговори в комбинация с дълъг живот на батерията. Един напълно зареден кейс за слушалки осигурява до 32 часа слушане. Освен това, потребителите могат да свържат слушалките към две устройства и да превключват аудиото между тях безпроблемно, независимо дали устройството работи с iOS, Android или Windows.

    Революционните слушалки подлежат на контрол с жестове, които всеки може да персонализира, за да отговорят на множество функции. Huawei FreeClip разполагат и с Open-ear технология, благодарение на коятопотребителите могат да се потопят в музиката, като същевременно не пренебрегват и промените в околните звуци. Слушалките са взаимозаменяеми, което означава, че няма значение коя слушалка на кое ухо ще бъде поставена, и притежават сертификат за устойчивост на прах и вода IP54.

    Смарт гривната Huawei Band 8 е с елегантен AMOLED безрамков екран с извити ъгли. Иновативният дизайн на гривната позволява бърза и лесна смяна на каишката, а самото устройство се зарежда до пълен капацитет само за 45 минути. Потребителите имат възможността да персонализират циферблата си или да изберат от над 10 000 готови дизайна. Смарт гривната е и универсален помощник в здравето и спорта. Благодарение на системата TruSleep™ 3.0, тя проследява всяка секунда от съня и предоставя съвети за неговото подобряване. Допълнително функцията Smart TruSeen™ 5.0 следи нивото на сатурацията и помага на потребителите в тяхната грижа за здравето. Huawei Band 8 разполага със 100 тренировъчни режима, както и с нов AI алгоритъм, който денонощно проследява сърдечната честота и показва данни за сърдечния ритъм.

    Повече информация може да намерите на сайта на vivacom.bg.

    10.04.2024
  • Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

    9 април 2024 г., София. През април Vivacom предлага 6 страхотни 5G смартфона на атрактивни цени, започващи от 1,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца, в комбинация с план Unlimited 100. В промоционалната кампания по повод предстоящите великденски празници попадат моделите Honor Magic6 Lite, Motorola G54, Honor 70 Lite, Samsung Galaxy A15, TCL 40 Nxtpaper и Xiaomi Redmi Note 13. Всеки от тях има голям и ярък дисплей, впечатляваща камера и супер издръжлива батерия.

    Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

     

    9 април 2024 г., София. През април Vivacom предлага 6 страхотни 5G смартфона на атрактивни цени, започващи от 1,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца, в комбинация с план Unlimited 100. В промоционалната кампания по повод предстоящите великденски празници попадат моделите Honor Magic6 Lite, Motorola G54, Honor 70 Lite, Samsung Galaxy A15, TCL 40 Nxtpaper и Xiaomi Redmi Note 13. Всеки от тях има голям и ярък дисплей, впечатляваща камера и супер издръжлива батерия.

    Великите оферти са валидни при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100, който се наложи като най-предпочитания абонаментен план сред клиентите на Vivacom. Той включва всичко необходимо за съвременния потребител на достъпна цена – неограничени минути, SMS-и и мобилен интернет със скорост до 100 Mbps в България за пълна свобода в общуването. С Unlimited 100 потребителите получават и 1000 MB за роуминг в определени оператори в Сърбия, Турция и Северна Македония, за да общуват спокойно и по време на пътуванията си. В плана е включен и достъп до мобилното приложение на ТВ платформата EON с достъп до над 60 ТВ канала, видеотеката Arena Play и спортните канали от пакета DiemaXtra за период от 6 месеца, след което се закриват автоматично.

    HONOR Magic6 Lite разполага със система от три камери, състояща се от 108MP ултра-ясна камера, 5MP ултра-широка камера и 2MP макро камера. Камерата предлага и високо оптично качество с 3-кратно увеличение и механизъм за улавяне на движението, гарантиращо ясни и детайлни кадри в близък план.

    Батерията на Honor 70 Lite е с капацитет от 5000 mAh и поддържа 22.5W бързо зареждане, което осигурява  на потребителите по-голямо удобство и издържа до 2 дни с едно зареждане.

    Motorola G54 има 6,5-инчов Full HD+ дисплей, с който всеки детайл от любимите предавания и игри оживява със страхотна разделителна способност. Съотношението на екрана е 20:9, за да могат потребителите да скролват по-малко и да виждат по-голяма част от съдържението.

    Samsung Galaxy A15 разполага с 50MP основна камера, 5MP ултраширока камера и 2MP макрокамери за заснемане на пейзажи и близки планове, както и с 13MP предна камера за страхотни селфита.

    TCL 40 Nxtpaper е от първите в света смартфони с подобни на хартия дисплеи. Телефонът е хардуерно сертифициран от TUV за ниско съдържание на вредна синя светлина, което го прави подходящо устройство за запалените читатели благодарение на удобното пълноцветно гледане, наподобяващо хартия. От компанията не правят компромис с показваните цветове, тъй като технологията NXTPAPER запазва оригиналния цветови баланс.

    Xiaomi Redmi Note 13 впечатлява с издръжливата си батерия с капацитет 5000 mAh. Смартфонът разполага с 6,67-инчов AMOLED дисплей, а в екрана е вграден първият за серията сензор за пръстови отпечатъци.

    Повече информация за великите оферти на Vivacom вижте ТУК.

    09.04.2024
  • Супер оферта от Vivacom: най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

    8 април 2024 г., София. Vivacom предлага ексклузивна оферта за оптичен интернет и телевизия за всички нови и настоящи клиенти. Предложението включва високоскоростен оптичен интернет в комбинация с иновативната ТВ платформа EON с 50% отстъпка за първата една година с най-атрактивните пакети EON FULL и EON PREMIUM и за 9 месеца с пакет EON LIGHT. След активиране на FiberNet от Vivacom, услугата се инсталира много бързо, лесно и чисто, като не се поставят почти никакви кабели.

     

    Супер оферта от Vivacom: най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

     

    Телекомът получи отличие за абсолютно най-качествения интернет в България от QUDAL

     

    8 април 2024 г., София. Vivacom предлага ексклузивна оферта за оптичен интернет и телевизия за всички нови и настоящи клиенти. Предложението включва високоскоростен оптичен интернет в комбинация с иновативната ТВ платформа EON с 50% отстъпка за първата една година с най-атрактивните пакети EON FULL и EON PREMIUM и за 9 месеца с пакет EON LIGHT. След активиране на FiberNet от Vivacom, услугата се инсталира много бързо, лесно и чисто, като не се поставят почти никакви кабели.

     

    Нашият оптичен интернет е отличен избор за всеки, който търси светкавична интернет връзка от най-ново поколение. Доказателство за това е и отличието ни за абсолютно най-качествения интернет в България от QUDAL. То е изключително важно за нас, защото на практика това е оценката на българските потребители за високото качество на интернета на Vivacom“, сподели Любомир Малоселски, директор Продукти и услуги във Vivacom.

    Медалът за качество е в резултат на независимо пазарно проучване на International Certification Association GmbH (ICERTIAS) сред потребители на интернет услуги в България[1].

    Оптичният интернет на Vivacom впечатлява с ултра бързата си скорост и стабилност на връзката, която позволява безпроблемно провеждане на видео разговори, трансфер на данни и възможност за уникално гейминг преживяване. Клиентите могат да избират пакети със скорости на download до 200 Mbps, 600 Mbps или 2 GIGA в непрекъснато разрастващата се 10 GIGA мрежа на Vivacom.

    Оптичният интернет от Vivacom осигурява надеждна свързаност и супер скорост, подходящи както за дистанционно обучение и работа, така и за гейминг и забавление без ограничения. Ключово предимство на оптичния интернет на телекома е, че няма ограничения в използването – без значение от броя, потребителите могат да се свържат едновременно и да се възползват от максималната скорост на връзката. Всеки от тях може да се наслади на страхотно онлайн изживяване, независимо дали става дума за работа или забавление. Благодарение на оптичната свързаност на Vivacom, клиентите могат да споделят светкавично големи файлове, да гледат филми със супер качество, а любителите на гейминга да усетят супер бързата скорост и ниско времезакъснение по време на игра.

     

    Повече информация за промоционалната оферта на Vivacom можете да намерите ТУК.

    Повече информация за QUDAL може да видите ТУК.

    [1] Медал за качество в резултат на независимо пазарно проучване на International Certification Association GmbH (ICERTIAS) сред 1200 потребители на интернет услуги в България през януари 2024 г. чрез онлайн въпросник по методология CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). Търговските марки на QUDAL и ICERTIAS се използват с разрешение. Повече информация за отличието на vivacom.bg

    08.04.2024
  • Vivacom предлага новия флагман Xiaomi 14 Ultra в комплект със смарт часовник

    5 април 2024 г., София. Почитателите на Xiaomi вече могат да открият в мрежата на Vivacom най-новия флагман Xiaomi 14 Ultra. Моделът се откроява с елегантния си и изключително здрав дизайн, както и с фокус върху фотографията. Потребителите могат да се сдобият със смартфона в комплект със смарт часовника от ново поколение – Xiaomi Watch S3 – на цена от 74,98 лв/месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100.

    Vivacom предлага новия флагман Xiaomi 14 Ultra в комплект със смарт часовник

     

    5 април 2024 г., София. Почитателите на Xiaomi вече могат да открият в мрежата на Vivacom най-новия флагман Xiaomi 14 Ultra. Моделът се откроява с елегантния си и изключително здрав дизайн, както и с фокус върху фотографията. Потребителите могат да се сдобият със смартфона в комплект със смарт часовника от ново поколение – Xiaomi Watch S3  на цена от 74,98 лв/месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100.

     

    Xiaomi 14 Ultraе със здрава алуминиева рамка, комбинирана със стъклен панел XiaomiShieldGlass и веган кожа от последно поколение, която покрива гърба. Тези нововъведения осигуряват изключителна устойчивост на падания и износване. Смартфонът е защитен от ежедневно излагане на прах и вода благодарение и на сертификата IP68.

    Xiaomi 14 Ultraима голям и ярък 6,73-инчов LTPO AMOLED дисплей с резолюция 3200х1440 пиксела и честота на опресняване на картината до 120 Hz. Основното подобрение спрямо предишния модел е в нивото на яркостта, която вече достига 3000 нита. Екранът поддържа технологиите DolbyVisionи HDR10+, които гарантират перфектна картина и оптимално премиум изживяване. В горната част на панела се намира 32-мегапикселовата предна камера (f/2.0), която заснема 4K видео при 60 кадъра в секунда.       

    На гърба на Xiaomi 14 Ultra е разположен кръгъл блок с четири 50-мегапикселови сензора, което прави устройството на практика „джобен фотоапарат“. Смартфонът разполага с оптичните лещи Leica Summilux, като основната камера се състои от новия LYT-900 1-инчов сензор за изображения, който използва 3.2 m4-в-1 SuperPixelтехнология и се справя отлично при слаба светлина и улавя красиви детайли и цветове. В допълнение, моделът разполага с два телефото обектива с бленди f/1.8 и f/2.5 за впечатляващи далечни кадри и 12-милиметров широкоъгълен обектив за снимки в по-тесни пространства.

    Освен с невероятната четворна система от Leicaкамери, Xiaomi 14 Ultra се отличава с 32% по-добра производителност спрямо предишния модел, благодарение на флагманския 8-ядрен процесор Snapdragon 8 Gen 3. Работата на графичния процесор също е подобрена с над 30%, което прави смартфонът подходящ както за ежедневни задачи, така и за гейминг и творчество.

    Страхотният Xiaomi 14 Ultraидва с още по-ефективна система за охлаждане, в сравнение с модела от предишното поколение. Това е постигнато чрез утрояване на размера на изпарителната камера. Смартфонът има батерия с капацитет 5000 mAh, която поддържа кабелно зареждане до 90W и безжично зареждане до 80W. Тя се зарежда до 100% съответно за 33 минути с кабел и за 46 минути с безжичното зарядно в режим boost[1].   

    Смарт часовникът XiaomiWatchS3 също е част от новата серия устройства на марката, които навлизат на европейския пазар. Устройството е с класически дизайн и идва с голям 1,43-инчов AMOLEDекран с висока честота на опресняване и ясно качество на картината. XiaomiWatchS3 предлага ново ниво на персонализация чрез сменяеми рамки и каишки. Смарт часовникът е с подобрена система за наблюдение на здравето, сърдечния ритъм и съня, като разполага с над 150 спортни режима. Батерията му е с издръжливост до 15 дни, а с 5 минути зареждане устройството може да поддържа 2 дни работа.

     

    Повече информация за Xiaomi 14 Ultra може да намерите ТУК.

    [1] Данните за зареждане са тествани в лаборатории на Xiaomi, реалните резултати може да варират.

    05.04.2024
  • Супер оферти на смарт устройства Huawei от Vivacom

    4 април 2024г., София. В обявения от Huawei месец на здравето, потребителите могат да се сдобият със страхотни смарт устройства на достъпни цени от Vivacom, за да следят своите спортни активности. Сред тях са смарт часовниците HUAWEI GT4 46MM GREEN, HUAWEI GT4 41MM WHITE, HUAWEI GT4 41MM SILVER, който е в комплект с безжични слушалки FreeBuds SE2, както и безжичните слушалки HUAWEI FREEBUDS PRO 3. Всички устройства са съвместими с IOS и Android за по-лесно използване и поддържат функцията за обаждания чрез Bluetooth.

    Супер оферти на смарт устройства Huaweiот Vivacom

     

    4 април 2024г., София. В обявения от Huawei месец на здравето, потребителите могат да се сдобият със страхотни смарт устройства на достъпни цени от Vivacom, за да следят своите спортни активности. Сред тях са смарт часовниците HUAWEI GT4 46MM GREEN, HUAWEI GT4 41MM WHITE,HUAWEI GT4 41MM SILVER, който евкомплект с безжични слушалкиFreeBuds SE2, както и безжичните слушалки HUAWEI FREEBUDS PRO 3. Всички устройства са съвместими с IOS и Android за по-лесно използване и поддържат функцията за обаждания чрез Bluetooth.

     

    HUAWEI GT4 46MM GREENе едновременно спортен и стилен мъжки часовник, който е подходящ аксесоар за всяка една тренировка. Със системата HUAWEI TruSeen™ 5.5+, сънят, сърдечната честота и стресът се проследяват прецизно, а потребителят остава информиран през цялото време. Освен това, батерията на смарт часовника издържа до 14 дни с едно зареждане.

     

    HUAWEI GT4 41MM WHITEе модерно решение за всяка жена с кожената си каишка. С избор от над 2500 циферблата, а също и с опцията за персонализиран такъв, тя се чувства уникална, докато спортува или върши ежедневните си задачи. Смарт часовникът има над 100 различни тренировъчни режима, които отговарят на нуждите на всяка дама. HUAWEI GT4 41MM WHITE е с 1,32-инчов дисплей и живот на батерията до 7 дни с едно зареждане.

     

    HUAWEI GT4 41MM SILVERидва в комплект с безжични слушалкиHuawei FreeBuds SE2 от Vivacom. Смарт часовникът е снов, олекотен дизайн и рамка, която блести.Също така,  в него, както и в цялата серия Huawei GT4, е вградено новото приложение Stay Fit, което дава информация на дамите за техния калориен прием.

     

    HUAWEI FREEBUDS PRO 3саподходящи за всички потребителис техния стилен дизайн, който осигурява комфорт. Слушалките са с усъвършенствано шумопотискане и качество на звука, а обажданията по телефона са по-кристални от всякога. Освен това, те идват и с четири размера накрайници за ухо.

     

    За повече информация посетете сайта на vivacom.bg.

    04.04.2024
  • Vivacom предлага новите SAMSUNG GALAXY A55 и SAMSUNG GALAXY A35 в комплект със смарт гривна

    3 април 2024 г., София. Vivacom предлага специално предложение за всички фенове на марката SAMSUNG. Потребителите могат да закупят на鬬-новите модели смартфони GALAXY A55 5G и GALAXY A35 5G в комплект със смарт гривна GALAXY FIT3 на цената на смартфона. Атрактивните комплекти могат да бъдат закупени на специалната цена от 16,98 лв./мес. за GALAXY A35 5G и 23,98 лв./мес. за GALAXY A55 5G на лизинг за 36 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100 за всеки от двата модела.

    Vivacom предлага новите SAMSUNGGALAXY A55 и SAMSUNGGALAXYA35 в комплект със смарт гривна

     

    3 април 2024 г., София. Vivacom предлага специално предложение за всички фенове на марката SAMSUNG. Потребителите могат да закупят най­­-новите модели смартфони GALAXY A55 5G и GALAXY A35 5G в комплект със смарт гривна GALAXY FIT3 на цената на смартфона. Атрактивните комплекти могат да бъдат закупени на специалната цена от 16,98 лв./мес. за GALAXY A35 5G и 23,98 лв./мес. за GALAXY A55 5G на лизинг за 36 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100 за всеки от двата модела.

    SAMSUNG GALAXY A55 5G и SAMSUNG GALAXY A35 5Gразполагат с ясен 6.6-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 1080x2340 пиксела, честота на опресняване до 120 Hz, а също и Vision Booster за още по-добра видимост във всякакви условия. И двата смартфона ползват дизайна Key Island и имат рейтинг за водоустойчивост IP67, като дисплеите им са предпазени от Gorilla Glass Victus за допълнително спокойствие на потребителите. Смартфоните са с мощен осем ядрен процесор, който им позволява да работят, играят и стриймват успоредно, без прекъсвания. GALAXY A35 5G е с тройна 50MP основна камера, ултраширок обектив 8MP, както и 5MP за макроснимки. С усъвършенстваните си сензор и процесор, GALAXY A35 5G прави нощните пейзажи и портрети още по-детайлни и ясни. GALAXY A55 5G също има основна камера 50MP, 32MP предна камера и 5MP за макроснимки.

    GALAXY A55 5G работи с чипсета Exynos 1480 с графичен ускорител Xclipse 530, а моделът GALAXY A35 5G – Exynos 1380. И двете устройства имат 5000 mAh батерия с бързо зареждане при 25W. Смартфоните идват с Android 14 и One UI 6.1 и получават 4 години с ъпгрейди на операционната система и One UI, както и 5 години с поправки на сигурността. Въведен е Samsung Knox Vault, който осигурява допълнителна защита на личните данни в отделно криптирано пространство.

    Повече информация може да намерите на сайта на vivacom.bg.

    03.04.2024
  • Vivacom търси 52 стажанти в 21-ото издание на Лятната стажантска програма

    2 април 2024 г., София. Vivacom търси новите млади таланти, които искат да натрупат професионален опит и развият своя потенциал в телекомуникациите. Телекомът открива 52 позиции за платен тримесечен стаж във всички ключови дирекции в компанията. Желаещите да се включат в 21-ото издание на знаковата Лятна стажантска програма на компанията, което тази година е под мотото „Стани VivaSuper герой“, могат да кандидатстват до 30 април тук.

    Vivacom търси 52 стажанти в 21-ото издание на Лятната стажантска програма

     

    Кандидатстването е отворено до 30 април за студенти от цяла България

     

    2 април 2024 г., София. Vivacom търси новите млади таланти, които искат да натрупат професионален опит и развият своя потенциал в телекомуникациите. Телекомът открива 52 позиции за платен тримесечен стаж във всички ключови дирекции в компанията. Желаещите да се включат в 21-ото издание на знаковата Лятна стажантска програма на компанията, което тази година е под мотото „Стани VivaSuper герой“, могат да кандидатстват до 30 април тук.

     

    Традиционно, всеки стажант ще има индивидуален ментор, заедно с който ще работи по реални бизнес проекти, ще премине през специални обучения и ще участва в различни инициативи и активности. Освен трудов договор и финансово възнаграждение, стажантите ще получат множество придобивки, като допълнително здравно застраховане, ваучери за храна, смартфон и много други.

     

    „Едно от най-големите предимства на Лятната ни стажантска програма е реалният шанс за постоянна работа и кариерно израстване във Vivacom. Всяка година близо половината стажанти остават на работа при нас, а над 20% от всички служители в компанията са започнали като стажанти. Признание за отличните резултати, които постигаме с програмата, е и наградата „Инвеститор в човешкия капитал“, която получихме от Българския форум на бизнес лидерите само преди дни. Тя е доказателство за успешните ни практики за развитие и надграждане на програмата, която вече 20 години дава възможност на млади хора да трупат ценни умения и опит в света на телекомуникациите“, коментира Малина Чавдарова, директор „Човешки ресурси“ във Vivacom.

     

    В юбилейното издание на Лятната стажантска програма Vivacom въведе и 360-градусова ротация на стажантите в различните отдели. Заради положителния отзвук и добрите резултати от тази иновация и в новото издание стажантите ще бъдат веднъж седмично в различен отдел. Така те ще опознаят още по-отблизо работата в компанията – включително през призмата на главния изпълнителен директор Николай Андреев по време на специалната лична среща с него.

     

    През най-дългогодишната инициатива на компанията за привличане на таланти са преминали над 1650 стажанти, а над 80 служители, започнали като стажанти във Vivacom, днес са на мениджърски и старши експертни позиции.

     

    Вижте повече подробности ТУК.

    02.04.2024
  • Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева

    29 март 2024 г., София 10 граждански организации от цялата страна получиха грантове на обща стойност 100 000 лева в деветото изцяло обновено издание на Vivacom Регионален грант. Всеки от финалистите ще бъде подкрепен с 10 000 лева, за да реализира своята идея в областта на образованието или опазването на околната среда.

      Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева

      29 март 2024 г., София 10 граждански организации от цялата страна получиха грантове на обща стойност 100 000 лева в деветото изцяло обновено издание на Vivacom Регионален грант. Всеки от финалистите ще бъде подкрепен с 10 000 лева, за да реализира своята идея в областта на образованието или опазването на околната среда.

      „Тази година  получихме рекорден брой кандидатури – 395 от 361 граждански организации от цялата страна. Това показва, че програмата отговаря в още по-голяма степен на нуждите на НПО сектора в страната“, коментира Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Vivacom.

      От старта на Vivacom Регионален грант до сега телекомът е подкрепил 118 проекта на 105 граждански организации, а общата стойност на сумата вече надвишава 600 000 лева.

      „Ние като Български център за нестопанско право сме партньори на Vivacom от самото създаване на Гранта - партньорство, което за 9 издания порасна и се превърна в иновативна програма за подкрепа на гражданската активност на местно ниво. Финалистите вече преминаха през първата лаборатория от нововъведената акселераторска програма, в която трансформираха идеите си в истински демонстрационни проекти - пример за природосъобразно поведение и модерни образователни подходи“, сподели Надя Шабани, директор на Български център за нестопанско право.

       „Vivacom Регионален грант е изключително важна инициатива, която насърчава хората да участват активно в опазването на околната среда и да полагат усилия в повишаването на качеството на образованието. Ние, от United Group, наблюдавахме засиления интерес към програмата и видяхме потенциала ѝза развитие. Затова я имплементирахме успешно и в Босна и Херцеговина, където се провежда за трета поредна година“, сподели Йована Лукич, CSR директор на United Group.

      След първата акселераторска лаборатория, предстои подкрепените организации да преминат през още 2 лабораторни срещи, на които ще доразвият комуникационните си умения и ще обменят опит и успешни практики с финалисти от предишни издания на Регионалния грант. Останалите идеи, които са преминали успешно преселекция, ще участват в две онлайн обучения за писане, управление и отчитане на проекти, както и за комуникации и работа с медии.

      В периода от април до средата на ноември проектите на финалистите ще допринесат за опазване и съхраняване на морската флора и фауна по дивите черноморски плажове, за възстановяване на естествени хранителни вериги в планините, за преодоляване на функционалната неграмотност при младежи, за развиване на чуждоезиково знание сред незрящи, за изграждане на образно мислене на глухи деца чрез литературни произведения в съответните региони в страната.

      Ето кои са отличените инициативи в деветото издание на Vivacom Регионален грант:

      Сдружение „Морски клуб „Приятели на морето“ ще ангажира деца, младежи, специалисти и доброволци в опазването на морската флора и фауна в региона на Варна, Шабла и Тюленово.

      Сдружение „Обществен център за околна среда и устойчиво развитие“ ще разработи и предостави за ползване на училищата във Варненска и Добричка област образователен модул за запознаване и опознаване живота на пчелите и тясна им връзка с бъдещето на човечеството.

      Фондация „По-диви Родопи“ ще реализира образователна програма „Диво училище“ с деца и младежи на възраст от 12 до 17 години в Източните Родопи, като ще въвлече най-малко 75 ученици в прогимназиален и гимназиален училищен етап от училища в Кърджали, Момчилград и Крумовград

      Фондация „Елизабет Костова“ ще стартират дългосрочна инициатива за преодоляване на функционалната неграмотност при българските младежи под формата на пътуваща творческа лаборатория, в която млади български поети ще пътуват из България, за да срещнат, обучават, насърчават и творят заедно с младежи от Видин, Лом, Мездра, Разград и Търговище.

      Сдружение „ИТ Стара Загора“  ще организира образователни STEM занимания по време на лятната ваканция за над 400 ученици на възраст от 7 до 12 години, които имат интерес и желание да се запознаят с науката, технологиите, инженерството и математиката.

      Национално читалище на слепите „Луи Брайл 1928“ ще издадат литература, придружена от аудио вариант, за провеждане на чуждоезиково обучение по английски език за незрящи хора в България в подкрепа на увеличаване на тяхната конкурентоспособност на пазара на труда.

      Фондация "Ботаника Лайф" ще приобщят 60 деца и техните родители от различни етнически общности от селата Надарево, Баячево, Давидово, Буховци, Вардун и Пробуда в община Търговище към грижата за околната среда в региона чрез интерактивни и образователни дейности и работа на терен.

      Сдружение „Българско дружество за защита на птиците“ ще въвлече хора с нарушено зрение и хора с интерес към орнитологията в дългосрочна инициатива за разпознаване на птиците в градска среда. За реализация на идеята организацията ще създаде аудио лекции и ще разработи маршрути за сериятa от лекции-разходки Bird Hеaring в основните паркове в София.

      Сдружение „Център за творческо обучение” ще постави основите на първото от серия събития в страната, насочено към младежи от 13 до 19 години. Целта на инициативата е да насърчи създаването на екологични проекти чрез използване на изкуствения интелект (ИИ) и силата на технологиите в условията на екипна работа с менторска подкрепа от специалисти.

      Фондация „Арт Бюро“ще запознае деца с увреден слух с базови произведения от българската и световната литература, посредством театрални похвати. Това ще допринесе за по-цялостната им интеграция и вписване в средата, в която живеят, и активното им включване в културния живот.

    29.03.2024
  • MOTOROLA RAZR 40 и MOTOROLA RAZR 40 ULTRA с до 150 лева отстъпка от Vivacom

    21 март 2024 г., София. Vivacom не спира да изненадва потребителите със страхотни отстъпки на някои от най-търсените смартфони. До края на март телекомът предлага до 150 лева намаление от цената на сгъваемите MOTOROLA RAZR 40 и MOTOROLA RAZR 40 ULTRA, които могат да бъдат закупени в брой или на лизинг с неограничените планове Unlimited, в търговската мрежа и онлайн на vivacom.bg.

    MOTOROLA RAZR 40 и MOTOROLA RAZR 40 ULTRAс до 150 лева отстъпка от Vivacom

     

    21март 2024 г., София.Vivacom не спира да изненадва потребителите със страхотни отстъпки на някои от най-търсените смартфони. До края на март телекомът предлага до 150 лева намаление от цената на сгъваемите MOTOROLA RAZR 40 и MOTOROLA RAZR 40 ULTRA, които могат да бъдат закупени в брой или на лизинг с неограничените планове Unlimited, в търговската мрежа и онлайн на vivacom.bg.

    MOTOROLA RAZR 40 е сгъваем смартфон, който съчетава достъпна цена, красив дизайн и мултифункционалност. Моделът е направен с рамка от алуминиева сплав, външният дисплей е с Gorilla Glass покритие, а част от корпуса е от веган кожа. Яркият 6,9-инчов основен pOLED екран работи с Full HD+ резолюция и 144 Hz честота на опресняване, а външният му 1,5-инчов дисплей може да бъде персонализиран и да показва различни приложения като календар, времето или музикален плейбек. MOTOROLA RAZR 40 идва със страхотна камера с 64 MPосновен сензор, която заснема детайлни кадри, независимо от условията, благодарение на технологията Quad Pixel. Смартфонът предлага чудесно 5G изживяване с бързия процесор Snapdragon 7 Gen 1, с капацитет на батерията 4200 mAhи възможност за безжично зареждане.

    MOTOROLA RAZR 40 ULTRA е тънък сгъваем телефон, предлагащ голям и интерактивен външен екран. Впечатляващият му дизайн го превръща в своеобразен моден аксесоар от висок клас, с практичен гръб от еко кожа. Двата дисплея с размери 6,9 инча и 3,6 инча предоставят контраст на дълбоките и черни нюанси, богатите цветове и поддръжка на технологията HDR10+. MOTOROLA RAZR 40 ULTRA разполага със светкавичния процесор Snapdragon 8+ Gen 1, вътрешна памет 256 GB и 8 GB RAM. Основната му 12 МР камера е с оптично стабилизиран f/1.5 обектив и може да снима до 4K и 60 кадъра в секунда, като тя е придружена от 13-мегапикселов сензор сшироко 108-градусово зрително поле и диафрагма f/2,2. Докато на основния дисплей може да откриете 32MP Quad Pixelкамера. Батерията му е с капацитет от 3800mAh и има достатъчен заряд за целия ден, зареждайки се изключително бързо чрез технологията TurboPower 30 W.

    Повече информация за устройствата можете да намерите на vivacom.bg

    21.03.2024
  • Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“

    20 март 2024 г., София. Vivacom спечели първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ за Лятната си стажантска програма в годишните награди за отговорен бизнес за 2023 на Българския форум на бизнес лидерите.

    Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“

     

    20 март 2024 г., София. Vivacom спечели първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ за Лятната си стажантска програма в годишните награди за отговорен бизнес за 2023 на Българския форум на бизнес лидерите.

    „Радваме се, че получаваме това високо признание именно за Лятната ни стажантска програма. То идва напълно заслужено, след като миналата година отбелязахме 20-то юбилейно издание и го надградихме с нови инициативи. Те направиха програмата още по-атрактивна и ефективна за страхотните млади хора, които се включиха. 51 стажанти преминаха през Лятната ни стажантска програма, а половината от тях останаха на работа в компанията. Отличието идва точно навреме за старта на 21-то издание на Лятната ни стажантска програма“,сподели Малина Чавдарова, директор „Човешки ресурси“ във Vivacom.

    За 20-те издания през Лятната стажантска програма на Vivacom са преминали над 1650 стажанти, от които всяка година над 40% продължават кариерното си развитие в компанията, а над 20% от всички служители в компанията са започнали развитието си като стажанти.

    „Инвеститор в човешкия капитал“ е втората голяма награда за работодателската политика на Vivacom, след като в края на 2023 компанията беше отличена за „Любим работодател“ в престижните награди за най-добър работодател на България – Career Show Awards 2023.

    Националния конкурс на Българския форум на бизнес лидерите отличава приноса на бизнеса за изграждането на справедлива и стимулираща работна и социална среда. В наградите тази година се състезаваха 82 компании в 7 категории, а за приза „Инвеститор в човешкия капитал” Vivacom се нареди на първа позиция сред 18 компании.

    20.03.2024
Open cookie bot settings
към контакти