9.99 лв/мес

Стандартна цена

MAX Sport Plus

Уникална комбинация от спортни надпревари


 

  • Най-вълнуващите футболни мачове от УЕФА Шампионска лига, испанската La Liga, италианската Серия А, холандското футболно първенство „Ередивизи“, Copa Libertadores и още много!
  • Най-престижните тенис турнири и мачове от календара на ATP.
  • Най-интересните ММА двубои на UFC и още много спорт!

Уважаеми клиенти,

 

Информираме Ви, че считано от 01.07.2024 г. цената на допълнителен пакет MAX Sport Plus се променя на 9.99лв. с ДДС за клиенти със срочен абонамент и на 13.99лв. с ДДС за клиенти с безсрочен абонамент. Изменението се налага в резултат от нарастващата стойност на спортното съдържание в световен мащаб и гарантира достъп до премиум спортни събития и футболни първенства с най-високо качество чрез ефира на каналите, включени в пакета. Имате възможност да прекратите абонамента си за допълнителния пакет MAX Sport Plus, без неустойка, в магазин на Vivacom, в срок до 1 месец от датата на уведомяването.  

 

Всички приложими отстъпки се запазват без промяна.

 

 

 

  

Четири HD канала за неповторимо спортно изживяване

 

                                MAX sport 1HD
MAX Sport 1 HD е мястото, където зрителите могат да гледат най-престижните тенис турнири и мачове от календара на ATP с големите звезди в спорта! Моторните спортове, Волейболната Лига на нациите, Евролигата и Еврокупата по баскетбол, холандското футболно първенство "Ередивизи" са също водещи акценти в програмата на канала.

 

 

                           MAX sport 2HD
MAX Sport 2 HD е домът на UFC, където зрителите могат да бъдат разтърсени от най-интересните ММА двубои. Част от програмата са и Диамантената лига по лека атлетика, Националната хокейна лига, голф турнирите от European Tour и още много спорт.

                           MAX sport 3HD
MAX Sport 3 HD вълнува зрителите с мачовете от УЕФА Шампионска лига, италианското футболно първенство Серия А и Купата на Турция.

                           MAX sport 4HD
MAX Sport 4 HD е най-новият канал в пакет MAX Sport Plus, който ще отведе зрителите на футболна одисея в Южна Америка с мачовете от Copa Libertadores за пръв път в българския ефир. Зрителите ще могат да се насладят на добре познати футболни дестинации със сблъсъците от испанското футболно първенство La Liga, Френската и Турската купа.

 

LaLiga UEFA Champions League TIM Serie A Europa Coppa Italia
Coupe de France Supercoppa UFC ATP WRC

Обща информация

  1. Допълнителен пакет MAX Sport Plus се предоставя на клиенти, които ползват телевизионна услуга от Vivacom чрез технологията Direct-to-Home или чрез интернет свързаност от Vivacom.
  2. Всички допълнителни пакети се предоставят при наличие на техническа възможност и не се предлагат като самостоятелна услуга.
  3. Стандартната цена за пакет MAX Sport Plus без абонамент е 13.99 лв. с ДДС на месец. Цената за срочен абонамент за срок от 12/24 месеца е 9.99 лв. с ДДС на месец.
  4. С пакет EON Premium/TV XL+ гледате каналите включени в пакет MAX Sport Plus без допълнително заплащане.
  5. Допълнителен пакет MAX Sport Plus се активира безсрочно като се начислява месечна такса за 30 дни от датата на активация. В случай на деактивирането му, месечната такса се заплаща в пълен размер и не се възстановява сума за периода, в който не е активен. Месечната такса за пакета се начислява към Вашата месечна сметка/фактура на всяко отчетно число.