Samsung Note10 Samsung Note10

Поръчай сега

Върни стария си смартфон и спести 200 лева*
Важи за предварителна поръчка на Galaxy Note10/10+ за периода от 09:30 ч. на 08.08. до 23:59 ч. на 22.08.2019 г. Официалните продажби в България стартират на 23.08.2019 г.

1. Избери модел


2. Върни телефон*Всички клиенти, имат възможност в периода от 09:30 ч. на 08.08.2019 г. до 23:59 ч. на 22.08.2019 г., да закупят в брой или заявят на лизинг на www.vivacom.bg новите модели Samsung Galaxy Note10 или Samsung Galaxy Note10+. Всеки клиент може да получи гарантирана отстъпка от 200 лева при закупуване в брой или заявяване на лизинг, със или без договор, на Samsung Galaxy Note10 или Samsung Galaxy Note10+, ако въведе IMEI на стар смартфон, който клиентът трябва да предаде на куриера, носещ му новия Samsung Galaxy Note10 или Samsung Galaxy Note10+. За да се възползва от отстъпките посочени по-горе, клиентът следва да предостави личните си данни на Самсунг Електроникс Румъния и партньорите му, при предаване на стария си смартфон, за което се подписва съответен протокол. VIVACOM и Самсунг Електроникс Румъния ще обработват личните данни на участниците при участието им в промоцията самостоятелно и няма да обменят тези данни, с изключение на предаването на подписаните протоколи от VIVACOM на Самсунг Електроникс Румъния. Както VIVACOM така и Самсунг Електроникс Румъния, клон България ще третират предоставените данни при спазване на всички изисквания на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни. Изчерпателна информация за обработката на личните Ви данни може да намерите в Политиката за поверителност на БТК ЕАД: http://www.vivacom.bg/bg/residential/obshti-uslovija#lichni-danni

Завладяващ дизайн

Новите модели от серията Galaxy Note идват с нов елегантен дизайн, който не остава незабелязан. Създадени още по-практични, смартфоните са с красив корпус и приятни на допир. В допълнение на това, Galaxy Note10/10+ са защитени с Gorilla Glass 6 отпред и отзад и имат сертификат IP68.

Безкраен екран

Инфинити дисплеят на двата модела е с още по-голямо съотношение между екран и корпусв сравнение с Note9, за да Ви позволи да се насладите на една невероятна картина като на кино. За по-висококачествен контраст и по-реални цветове, смартфоните са с Dynamic AMOLED и излъчват по-малко синя светлина за предпазване на очите.

Камера с три лещи

Благодарение на камерата с три лещи, Вие можете да запечатате своите спомени в по-голям детайл и с по-високо качество като професионалисти. Galaxy Note10+ идва и с ToF сензор за по-голяма дълбочина на картината. Предните камери и на двата смартфона са с Dual Pixel AF за по-добър фокус на Вашите селфитa. Моделите предлагат и допълнителни функции на камерата като нощен режим, разпознаване на 30 различни сцени за цветове и ефекти и Instagram режим.

 

Камерата е създадена не само за по-добри снимки, но и за невероятно заснемане на видеа. С помощта на Super Steady режима, картината е по-стабилна, а фокусът на живо дава възможност за видеозапис с 4 различни ефекта. След снимане  Вие лесно може да обработите своите творби с широката гама от функции за редактиране. 

Защитен и издръжлив

За да са с Вас по всяко време на деня и при всяка нужда, моделите идват с мощни батерии – Note10 с 3500 mAh, а Note10+ с 4300 mAh. Умните батерии се нагаждат спрямо индивидуалното потребление и са съпътствани с мощен процесор Exynos 9825. А за да сте по-сигурни във Вашия смартфон, ОС е с многостепенна защита от вируси и хакери.

S Pen

Galaxy Note10 и Note10+ са с допълнителен S Pen, който позволява да изпълнявате своите задачи по-бързо и функционално. Писалката е със специален бутон за въздушни действия при снимане или разглеждане на презентации, както и пресъздава различни звуци при писане. За да споделяте своите записки лесно, ръкописът се преобразува и в печатни букви. Със S Pen Вие също така можете да пишете и очертавате върху всякаква картина на екрана или върху изгасен такъв.

Каталог
към контакти