таблети за ученици

Samsung Galaxy Tab A 10.1 

с удобен магнитен калъф

 

С великолепна, реалистична разделителна способност на изображенията. 10,1-инчовият WUXGA дисплей осигурява изключителна яснота, за да превърне гледането на филми и игрите в завладяващо изживяване. Снабден с по-широки дъски за рисуване и с усъвършенствани звукови ефекти, Kids Mode 4.0 е оптимизиран, за да развихри креативността на всяко дете. Освен това ви осигурява спокойствие на родителите, като дава възможност да заключвате приложения и да задаване на време за използване. Лекият, разтварящ се магнитен калъф е идеален за изправяне на таблета и позиционирането му под различни ъгли с лекота за най-удобното гледане на любимото мултимедийно съдържание.

 

 

 купи тук

 

Samsung Galaxy Tab A 10.1 + калъф

Huawei MediaPad T3 8

с ваучер за "Уча се"

 

Mediapad T3 позволява на детето да се наслади на ясни и контрастни изображения с помощта на своя 8”HD IPS LCD дисплей (1200х800). Филтърът на синя светлина и режимът за слабо осветление използвани в новия модел на Huawei, не позволяват на очите да се изморят, дори при употреба преди лягане. Huawei Mediapad T3  е изключително компактен. Неговата дебелина е едва 8мм и тежи само 330 грама. Направен от цяло парче алуминий, като това придава изискан завършек на модела. и надеждна защита на хардуера. Huawei Mediapad T3 разполага с приложения, които дават пълен контрол над таблета за спокойствието на всеки родител и сигурността на детето. То вече може да се забавлява и обучава с часове.

Само през септември, всеки 8“ и 10“ таблет HUAWEI идва с подарък на стойност 30 лв. достъп до най-желания от родители

и ученици, учебен портал - Ucha.Se. 

 
За да получите електронен ваучер за платформата трябва да:

  • Купите участващ модел таблет Huawei MediaPad
  • Да посетите този адрес и да въведете IMEI на своето устройство и e-mail.
  • На посоченият e-mail ще получите активационен код
  • Влезте в www.ucha.se и се регистрирай безплатно като отидете на www.ucha.se/promo и въведете промо кода.

    Валидност на промоцията:

    От 01.09 до 30.09 или до изчерпване на количествата.
    Правила на промоцията

 

 

 купи тук

 

таблет Lenovo Tab 4 7 4G (16GB)

Lenovo Tab 4 7 4G

Ултра-преносим 7-инчов таблет

 

Lenovo Tab 4 7 Voice e изключително лек и компактен таблет, удобен за работа, дори когато навън. Със 7-инчовия HD екран с IPS технология картина е ясно и  с широк зрителен ъгъл. Таблетът е с Quad-core 1.3 GHz процесор, 1GB памет и 16GB място за съхранение с възможност за добавяне на карта до 32GB. Lenovo Tab 7 Essential притежава задна 5 MP и предна 2 MP камера.

 

 

 купи тук

 


 

Цената на устройствата важи при сключване на нов срочен дог. или преподписване на текущ срочен дог. от лоялни клиенти с дог. от поне 9 мес., за нов срок от 24 мес. с план i-Traffic L+. Цена на Huawei Mediapad T3 8: 24мес.x 4.98 лв.= 119.52 лв.; Lenovo Tab 4 7 4G (16GB): 24мес.x 1.98 лв.= 47.52лв.; Samsung Galaxy Tab A 10.1: 24мес.x 9.98 лв.= 239.52 лв. ГПР 8%, лихвеният % е фиксиран. Офертата е валидна до 30.09.2018 или до изчерпване на наличностите. Промоцията на план i-Traffic L+ е валидна при подписване на нов или преподписване на съществуващ договор, за нов срок от 24 месеца. Промоционално включени допълнителни 6 000 MB на максимална скорост всеки месец, валидни за целия срок на договора. Промоцията е валидна до 30.09.2018 г.

 

 

 

Каталог
към контакти