• Play out услуги

Play out услуги

VIVACOM предоставя HD/SD Play Out услуги

VIVACOM предоставя Play Out услуги.

 

Play Оut услуги се използват от всички компании, които се занимават с видео и телевизионно разпространение. В процеса на видео обработка, Play Out софтуер преработва суровото видео съдържание и го подготвя за разпространение до крайните клиенти.

 

VIVACOM предоставя цялостен процес на видео обработка и автоматизация чрез внедряване на Playout софтуер и подготвя телевизионното съдържание за излъчване към различни платформи.

 

VIVACOM предлага 3 възможни Play Оut решения за своите клиенти:

 

  • Колокиране на Play Оut сървъри - възможност за разполагане на клиентски хардуер в телекомуникационен шкаф на VIVACOM. В този случай VIVACOM осигурява: непрекъсваемо ел. захранване, прецизно охлаждане в сървърно отделение, гарантиран интернет достъп, мониторинг и квалифициран съпорт.
  • Hybrid or Remote Play Оut решение – VIVACOM осигурява отдалечен достъп през интернет до сървър, към който клиента се свързва и самостоятелно управлява съдържанието си.
  • Managed Play Оut решение – VIVACOM осигурява пълно решение, в което е включено необходимото оборудване и управление на съдържанието на съответната ТВ програма, по изискване на клиента

 

Play Оut услугите могат да се предоставят както като самостоятелно решение, така и да бъдат добавени към пакет от сателитни услуги.

 

VIVACOM е официален партньор на Playbox Technology – производител и световен лидер на Play Out сървърни решения.

 

За повече информация, моля изпратете запитване на sat@vivacom.bg

 

Каталог
към контакти