Какво е Vivacom Club ?

Vivacom Club карта

Добре дошли във Vivacom Club - клубът на лоялните клиенти на Vivacom!

 

Vivacom Club е мястото, където всички настоящи клиенти на Vivacom могат да открият разнообразие от специални предложения, атрактивни отстъпки и ексклузивни цени, предназначени изцяло за Вас - потребителите на телекомуникационните услуги на Vivacom.

 

Ако вече използвате една или повече услуги на абонамент от Vivacom през последните 6 месеца и сте редовен платец за същия период, Вие вече сте част от Vivacom Club. Можете да се възползвате от всички предимства на Вашето членство, когато закупувате продукти в магазините на Vivacom или ползвате продукти и услуги при нашите партньори.

 

Като член на клуба на лоялните ни клиенти, Вие получавате персонална Vivacom Club  карта, с която се възползвате от преференции във всички Vivacom магазини или в обектите на всички наши настоящи и бъдещи партньори.

 
Заявете своята VIVACLUB карта с обаждане на 123, или използвай Дигитална картаВиж отстъпкиVivacom Club карта

Къде можете да се възползвате от специални предложения?

 

Vivacom поддържа и развива партньорство с водещи компании в различни сектори на българския пазар:

 
  • банки и застрахователни институции;
  • туристически курорти и агенции;
  • хипермаркети;
  • бензиностанции и автомобилни компании;
  • хотели и ресторанти;
  • фирми за доставка;
  • аптеки, оптики, здравни центрове и други.

Това дава възможност Вие, лоялните клиенти на Vivacom, да ползватe целогодишно преференциални условия в обектите на нашите партньори в цялата страна. Вие ползвате отстъпки с Вашата Vivacom Club карта, която можете да заявите на телефон 123.


  ВИЖ най-близките обекти с ОТСТЪПКИVivacom Club карта

Ексклузивни оферти от Vivacom

Повече от всичко Vivacom цени своите клиенти. Вече всички настоящи потребители на нашите телекомуникационни услуги могат да се възползват от изключителни ценови отстъпки при закупуване на устройства или продукти във всичките ни магазини, в цялата страна. Вие ползвате остъпки с Вашата Vivacom Club карта, която можете да заявите на телефон 123.


Правила за участие


 
  • Лоялните клиенти на Vivacom могат да се възползват от предложения за електронни съобщителни услуги, покриващи индивидуалните им нужди при предварително получено съгласие за обработване на данни. При изготвяне на индивидуални предложения Vivacom се съобразява с осъществяваното до момента потребление, действащи договори, други ползвани услуги и индивидуалните нужди на клиента.
  
 
Open cookie bot settings
към контакти