Huawei Watch GT

+ допълнителна каишка

 

Huawei Watch GT е изключително здрав и стилен аксесоар, благодарение на изработката от керамично стъкло, неръждаема стомана и карбоново покритие. С 10,6-милиметровия си размер и 1,39-инчовия 454 x 454 AMOLED дисплей, дизайнът му е едновременно динамичен и елегантен.

  

Купи онлайн

Huawei P Smart Z

+ спортни bluethooth слушалки

  

Съчетавайки удобство и стил, новият P Smart Z е приятен както за ръката, така и за окото. Трите цвята, напомнящи на мистичните китайски гори, внасят едновременно елегантност и разнообразие в ежедневието. Разделяща черта на гърба отличава модела от други, а сензорът за пръстов отпечатък прави работата с него по-ефикасна.

 

Huawei P30 Lite

+ спортни bluethooth слушалки

  

Вижте и създавайте повече с изцяло новия HUAWEI P30 lite Dewdrop дисплей. Голям, дързък и красив, 6,15-инчовият FHD дисплей с деликатен капковиден прорез е великолепно платно, на което светът оживява в изумителни цветове. Освен това, екранът притежава TÜV Rheinland Eye Comfort Certification и е проектиран да бъде по-щадящ за по-голям комфорт на очите.

 

Huawei MediaPad T5 10

оригинален аксесоар

  

Huawei MediaPad T5 идва с впечатляващ 10.1" FHD дисплей (1920х1080 резолюция), предоставящ отлични детайли. Използването на IPS технологията предоставя оптимално изживяване, с по-голям ъгъл на гледане.

За постигането на максимален комфорт, ръбовете на таблета са заоблени така, че да се чувства естествено в ръцете на всеки потребител. Извитите краища, разположението на високоговорителите и лекия дизайн, дават възможност за перфектно сърфиране, онлайн пазаруване, четене или гледане на филми. Металният корпус допълва премиум усещането на модела.

 

Каталог
към контакти