Най-новото от Samsung

Samsung Galaxy A9

Предимството на хипермобилния начин на живот

 

Възползвай се от предимството на хипермобилния начин на живот с колоритния Galaxy A9. Увековечи прекрасни снимки с първата в света четворна камера. Потопи се в 6,3" Full HD+ инфинити дисплей със съотношение 18.5:9 и съраунд звук Dolby Atmos. Благодарение на елегантния и ергономичен дизайн ръцете ти ще се чувстват комфортно, докато ти продължаваш да бъдеш свързан.

 

 

 Купи тук

 

          Samsung Galaxy A9

Samsung Galaxy A7

Утрои забавлението

 

Побери повече във всеки кадър. Благодарение на усъвършенстваната си тройна камера с широк и ултраширок обектив Galaxy A7 предоставя на потребителите свободата да заснемат повече от света около тях.

Galaxy A7 е оборудван едновременно с 77 градусова широка и 120 градусова ултраширока камера, за да не се притесняваш, че нещо ще остане извън кадър.

 

 

 

 Купи тук

 

Samsung Galaxy J6+

Samsung Galaxy J6+

По-голям екран, повече видимост

 

Приготви се да достигнеш ново, по-високо ниво на изживяването по време на гледане. Galaxy J6+ разполага с поразителен 6.0-инчов инфинити дисплей с оптимизирано съотношение на екрана 18.5:9. А благодарение на олекотения и фин дизайн можеш да гледаш любимото си съдържание още по-удобно.

 

Samsung J6+ е с двойна основна камера (13MP + 5MP), която позволява промяната на фокуса на снимката, дори след като е направена. 8MP селфи камера позволява настройки на LED светкавицата за оптимални снимки във всяка среда

 

 

 Купи тук

 

Samsung Galaxy J4+

Отличи се със стил

 

Подготви се да достигнеш ново, по-високо ниво на изживяването по време на гледане. Galaxy J4+ разполага с поразителен 6.0-инчов инфинити дисплей с оптимизирано съотношение на екрана 18.5:9. А пък благодарение на олекотения и фин дизайн можеш да гледаш любимото си съдържание още по-удобно.

 

 

 Купи тук

 

          Samsung Galaxy J4+

 

 

 

 

 

Каталог
към контакти