Moto Z + Sound Boos

Moto Z + JBL Sound Boost

 

Само през февруари купи смартфон Moto Z и ще получиш уникална колонка JBL Sound Boost

 

Високоговорителят за усилване на звука JBL ви предлага всичко, от което се нуждаете, за да поддържате звука силен за по-дълго. Колонката се закрепва лесно за вашия Moto Z, за да можете веднага да добавите мощен стерео звук. Без сглобяване. Безпроблемно.

 

Moto Z + Sound boost

Висококачествено JBL аудио навсякъде

 

Дайте импулс на вашия телефон и на партито

  

С този уникален комплект получавате мощен стерео звук, веднага. Идеален за плажа, за двора и за всяко друго място, където искате да се отдадете на забавлението.
Завладяващо аудио-визуално преживяване

 

С помощта на подсилената батерия и вградената стойка, заредете телефона си и се насладете на музиката или видео клиповете за по-дълго. Високоговорителят за усилване на звука JBL добавя до 10 часа допълнителен живот на батерията на вашия телефон.

Moto Z + Sound boost

Мощни функции и издържлив дизайн 

  

Moto Z е тънък като бръснач и ултра лек. Направен от алуминий от военен клас, използван в изработката на въздухоплавателни средства, и неръждаема стомана, той е едновременно издръжлив и атрактивен. А водоотблъскващото му покритие го защитава отвътре навън.

виж повече за Moto Z

Moto Z

 

Всички, които са закупили чрез плащане в брой или взели на лизинг устройство Moto Z през месец февруари 2017 г., участват в разпределянето на 200 бр. аксесоари JBL Speaker. Периодът на участие е от 01.02.2017 до 28.02.2017 г. или до изчерпване на количествата. Клиентите, които ще получат колонка JBL Sound Boost ще бъдат публикувани тук на 06.03.2017 и представител на VIVACOM ще се свърже с тях в рамките 7 работни дни.

 

Каталог
  • 123Безплатен номер за обслужване на клиенти
  • 121Безплатен номер за обслужване на бизнес клиенти
  • Изпратете е-mail
  • Магазини
към контакти