Интерактивен медиен портал TV GO


Музика, филми или спорт?
Всичко вече е на едно място с TV GO

Гледаш 24х7 най-актуалното съдържание с интерактивни функции. С телевизионната си услуга можеш да заявиш над 90 от най-гледаните TV канала, филмов пакет Arena Play, HBO On Demand, Disney English, MAX Sport Plus и DiemaXtra.

 

Направи TV GO по твой вкус с мобилния си план


Сега с включен месечен бюджет на стойност до 30 лв


Вече можеш да избираш между 60 TV канала, филмов пакет Arena Play, HBO On Demand, Disney English, MAX Sport Plus и DiemaXtra. VIVACOM ти дава бюджет за TV GO към плановете от SMART и i-Traffic *, с който имаш свободата всеки месец да променяш съдържанието по твой избор. Избирай пакети, абонирай се за тях и ги променяй само с един логин в TV GO! 

 

 

Виж как да се абонираш

 

 

 

 

 

 

 

 Изтегли от: 

   Huawei Badge 
 
 

Приложението TV GO е налично за всички мобилни устройства с операционни системи:

Android с версия 6.0 и по-висока, iOS с версия 13.0 и по-висока, както и през WEB при използване на някой от следните уеб браузъри Chrome, Firefox, Safari, поддържащи HTML5.

Бюджетите за TV GO към мобилни услуги не са достъпни за ползване през WEB.

 

 

 

TV канали в TV GO за мобилни услуги

Общи и новини
Общи и новини
Допълнителни канали
Допълнителни канали
Филми
Филми
Допълнителни канали
Детски
Детски
Допълнителни канали
Хоби и спорт
Хоби и спорт
Музика
Музика
Допълнителни канали
Научно популярни
Научно популярни
Допълнителни канали
За възрастни
За възрастни
Канали, които не са с 24-часова програма
Допълнителни канали
Към канала има допълнителна TV функция

TV GO 60+

TV GO 60+ се предлага за клиенти на мобилна гласова услуга или мобилна услуга за данни на абонамент от VIVACOM. Достъпът се осъществява с потребителското име и парола от портала My VIVACOM. С TV GO 60+ забавлението е гарантирано с 60+ TV канала, а за най-големите фенове на киното и спорта има избор от допълнителни пакети – филмов пакет MAXI, HBO On Demand, MAX Sport Plus, Diema Xtra и други.


Arena Play

Богато съдържание на филмови заглавия в различни жанрове, както за малки, така и за големи. Анимации с български дублаж, документална секция, съдържание в HD качество и нови заглавия всяка седмица.
Пакет HBO On Demand

Цялото съдържание на HBO и Cinemax достъпно през мобилното приложение TV GO. С HBO On Demand имаш достъп до над 6 000 часа видео съдържание, сред които ще намерите всички епизоди на хитови сериали, блокбъстъри, любими анимации, както и много други. Всички оригинални HBO продукции, без реклами, по всяко време.Пакет Disney English

Disney English е поредица от видео уроци по английски език. Разполагаш с 3 сезона с по 26 епизода всеки, в които любимите Disney герои на децата влизат в ролята на преподаватели. С дублаж на български език, подрастващите лесно ще научат сезоните, числата, буквите, как да общуват с околните и още много други полезни неща.
Пакет MAX Sport Plus

Разнообразно и атрактивно спортно съдържание от най-висок клас. Пакетът предоставя 4 телевизионни канала MAX Sport в HD качество с интерактивни функции – ТВ Пауза до 2 часа и ТВ Архив до 7 дни.Пакет DiemaXtra

Eксклузивно спортно съдържание - Английската Висша лига, Българската Първа Ефбет лига, Формула 1, Националната баскетболна асоциация и още много спорт от България и света. Каналите Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD сe предлагат с интерактивни функции – ТВ Пауза до 2 часа и ТВ Архив до 7 дни.
Пакет 7/8

7/8 TV предоставя на зрителите ясно изразена алтернатива, отвъд наложените програмни модели – актуални информационни и аналитични предавания, богат набор от забавни и музикални програми. 7/8 TV е нова за телевизионния пазар и едновременно лесно разпознаваема телевизионна програма, благодарение на натрупания опит на екипа, създал едни от най-гледаните авторски и форматни предавания в България.Активирай TV GО в 5 лесни стъпки

01Заяви
Заяви услуга TV GO в най-близкия магазин на VIVACOM
02Изтегли
Изтегли приложението TV GO за мобилни телефони и таблети от Google Play и Apple App Store или уеб версията.
03Регистрация
Регистрирай се в портала Моят VIVACOM на www.my.vivacom.bg.
04Вход
Въведи потребителското си име и парола от портала Моят VIVACOM, за да гледаш TV GO.
05Абониране
Абонирай се за пакети в приложението TV GO.

 

 

 

TV GO е мобилна телевизия, която може да се използва на мобилни устройства и през WEB. Приложението е налично за всички мобилни устройства с операционни системи: Android с версия 6.0 и по-висока, iOS с версия 13.0 и по-висока, както и през Web при използване на някой от следните уеб браузъри Chrome, Firefox, Safari (поддържащи HTML5) на линка тук Абонамент за пакети TV GO и Видеотеката HBO On Demand не са достъпни през WEB. Качеството на услугата TV GO зависи от интернет мрежата. TV GO за мобилни услуги може да се използва на 1 устройство едновременно и на 3 устройства едновременно с телевизионни услуги. Абонатът използва потребителското си име и парола от My VIVACOM за достъп до услугата. TV GO се предлага само за територията на Република България.

 

Общи условия за предоставяне на услугата VIVACOM TV - 15.11.2019
 
 

*По условия на „Коледна промоция Smart 2020” всички частни абонати, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор, до чието изтичане остават не повече от 3 мес., за нов срок от 24 мес. за план Smart M+/L/L+/XL/XL+/U ще получат бюджет на стойност съответно 5.00/10.00/15.00/20.00/25.00/30.00 лв. с ДДС за всеки месец от срока на договора, който може да се използва за закупуване на дигитални услуги в медиен портал TV GO. По условия на „Коледна промоция i-Traffic 2020” всички частни абонати, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор, до чието изтичане остават не повече от 3 месеца, за нов срок от 24 месеца за тарифен план i-Traffic M+/L+/XL+/XXL+ ще получат бюджет на стойност съответно 5.00/10.00/ 20.00/30.00 лв. с ДДС за всеки месец от срока на договора, който може да се използва за закупуване на дигитални услуги в медиен портал TV GO. Неизползван бюджет не се прехвърля за следващия месец. Закупени услуги над стойността на бюджета се заплащат съгласно условията на TV GO. Промоциите са валидни до 31.12.2020 г.

 

Коледна промоция i-Traffic 2020: Частни абонати, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор, до чието изтичане остават не повече от 3 месеца, за нов срок от 24 месеца за тарифен план i-Traffic S+ ще получат промоционална месечна такса 12.99 лв. с ДДС, за срока на договора, промоционално включени допълнителни 3 000 MB на максимална скорост, за срока на договора и промоционално включени допълнителни 4000 MB на максимална скорост за първите 12 месеца от срока на договора. Частни абонати, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор, до чието изтичане остават не повече от 3 месеца, за нов срок от 24 месеца за тарифен план i-Traffic M+ / L+ / XL+ / XXL+ ще получат съответно промоционална месечна такса 18.99 лв. с ДДС / 22.99 лв. с ДДС / 27.99 лв. с ДДС / 40.99 лв. с ДДС за срока на договора, дигитални услуги на стойност 5.00 лв. с ДДС на месец / 10.00 лв. с ДДС на месец / 20.00 лв. с ДДС на месец / 30.00 лв. с ДДС на месец за съдържание в медиен портал TV GO за срока на договора, промоционално включени допълнителни 5000 MB / 9000 MB / 20000 MB / 40000 MB на максимална скорост за срока на договора, промоционално включени допълнителни 24000 MB / 75000 MB / 245000 MB / 630000 MB на максимална скорост за първите 12 месеца от срока на договора и промоционално включени 5000 MB / 10000 MB / 20000 MB / 30000 MB към приложението VIVACOM TV GO за първите 3 месеца. Включените MB към TV GO се използват при максимална скорост до изчерпване на MB на максимална скорост, включени в абонаментния план и допълнителните пакети за мобилни данни, след което скоростта се ограничава до 256 kbps. След изтичане на промоционалния период от 3 месеца, включените MB към TV GO се закриват. Промоцията е валидна до 31.12.2020 г.


Коледна промоция i-Traffic 2020
Коледна промоция Smart 2020