Новини
Търсене на новини
  • Vivacom навлиза ударно в света на гейминга с турнира „Game ON“

    Популярни геймъри, техните фенове и специални гост-звезди влизат заедно в епичен сблъсък за награда от 15 000 лева.

    26 юли 2024 г., София. Vivacom поставя началото на своя първи геймърски турнир Vivacom „Game ON“, с който ще предизвика едни от най-известните геймъри у нас да премерят сили в поредица от онлайн битки. Турнирът е единствен по рода си у нас, защото е разработен от геймъри за геймъри и се организира съвместно с TDB play. Той ще се превърне в арена, където геймърите, техните фенове и приятели ще се състезават за награда от 15 000 лева.

     

    Vivacom „Game ON“ започва на 27 юли с първия целодневен маратон, където стотици зрители ще станат участници и ще влязат в оспорвана битка. Всички турнири ще се проведат в студиото на TDB play през оптичната мрежа на Vivacom, която предоставя супер бърза скорост за гейминг без никакво прекъсване и стрийминг на видео във висока резолюция. Битките ще се стриймват на живо в YouTube канала на Vivacom и в социалните мрежи. Големият финал ще бъде на живо през ноември 2024 г., когато десет от най-популярните геймъри ще се изправят един срещу друг, а техните фенове ще имат уникалната възможност да играят рамо до рамо със своите идоли.

     

    В рамките на турнира един срещу друг ще се изправят отборите на двама от най-известните български геймъри – „ShadowHex“ (Васил Калинчев) и „heavenBUL“ (Цветелин Попов), а зрителите ще са тайният жокер на всеки отбор. Те ще имат решаваща роля в дуела, защото ще могат да печелят предимство (GIGA битове) за своя отбор, като гласуват в социалните мрежи на Vivacom. Всеки желаещ може да се присъедини в онлайн стрийма и да се състезава за своя фаворит.

     

    „С турнира Vivacom „Game ON“ си поставяме за цел да създадем едно уникално изживяване през нашата оптична мрежа както за геймърите, така и за техните фенове. Тя ще се превърне в арената на гейминг битките в нашумели игри като Fortnite и гейминг платформата Roblox. Специалното е, че всеки от четирите рунда ще е различен, ще има нови изненади и нов геймър. Очакваме с нетърпение да видим кой отбор ще спечели голямата награда в епичния сблъсък за първото място“, сподели Желяз Кольовски, директор Маркетингови комуникации на Vivacom.

     

    „Видео игрите изминаха дълъг път - от нишово занимание за малцина през 90-те години на миналия век до централна роля в съвременните дигитални забавления. Vivacom „Game ON” е уникален в своята същност турнир, който впуска в мулти-дисциплинарно съревнование някои от най-популярните геймъри в България и превръща пасивния зрител в активен участник в нова форма на интерактивно гейминг забавление. Лидерски умения, знания и похвати от различни игри, капацитет за работа в екип и ангажирана, участваща публика, са нужни за победата. Така Vivacom „Game ON“ се превръща не просто в развлечение, а в истинско предизвикателство, изграждащо умения чрез видео игри“, споделя Мартин Кадинов, партньор в TDB Play и бивш състезател по електронни спортове.

     

    Оптичната мрежа на Vivacom е най-голямата в страната и достига до над 1.5 милиона домакинства. Vivacom се отличава с наистина високо качество на връзката по отношение на скорост на оптичния интернет и има отличие за абсолютно най-качествения интернет в България от QUDAL[1]. С него геймърите могат използват пълния потенциал на връзката и да се насладят на игра без компромиси, без забавяне и прекъсвания. Оптичната мрежа на телекома покрива 50% от населението в страната, като Vivacom планира да разшири покритието до 67% до 2028 г.

     

    Повече информация за турнира, класациите и статистиката следете в сайта на Vivacom ТУК.

     

    [1] Медал за качество в резултат на независимо пазарно проучване на International Certification Association GmbH (ICERTIAS) сред 1200 потребители на интернет услуги в България през януари 2024 г. чрез онлайн въпросник по методология CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). Търговските марки на QUDAL и ICERTIAS се използват с разрешение. Повече информация за отличието на vivacom.bg.

    26.07.2024
  • Над 2 200 000 часа са гледни в обновената EON Видеотека на Vivacom

    Vivacom отчита рекордни резултати по отношение на ръст на потребители и гледаемост в обновената си EON Видеотека

    25 юли 2024 г., София. Vivacom отчита рекордни резултати по отношение на ръст на потребители и гледаемост в обновената си EON Видеотека. Близо половин милион потребители[1] са гледали хитови филми и сериали само за първите 4 месеца от цялостното обновяване на платформата през февруари, което е 45% увеличение на потребителите, спрямо 2023 г. Още по-впечатляващ е броят часове гледани във Видеотеката за същия период - над 2 200 000.

     

    „Само 4 месеца след като обновихме изцяло нашата EON Видеотека, което още повече я нарежда близо до световните стрийминг платформи, отчитаме страхотни резултати. Нашите клиенти са гледали повече от 2 200 000 часа съдържание във Видеотеката, а това е 50 пъти повече, спрямо данните от 2023 г. С модерния интерфейс и новите функционалности, телевизионната ни платформа става все по-популярна, като само от началото на годината абонатите ни в цялата страна са гледали EON през над 1 000 000 устройства. Това за пореден път доказва, че отговаряме на нуждите на съвременните потребители, които търсят хитово съдържание, забавление и възможно най-добро изживяване“, сподели Любомир Малоселски, директор Продукти и услуги във Vivacom.

     

    През февруари 2024 година Vivacom лансира изцяло обновената EON Видеотека, която е с още по-интуитивен интерфейс, нови функционалности и интегриран усъвършенстван изкуствен интелект. Има и екип от редактори, които подготвят специални селекции с филми и сериали за най-актуалните поводи и празници.

     

    EON Видеотека е най-голямата в България[2] с над 30 000 заглавия на хитови филми, сериали, документални и детски продукции. Съдържанието във Видеотеката непрекъснато се обновява, а с новите селекции, потребителите могат още по-лесно да открият най-подходящото съдържание за всеки от тях.

     

    Vivacom предлага различни възможности за активиране на иновативната телевизия с пакетите EON LIGHT, FULL и PREMIUM. Услугата е достъпна и без абонаментен срочен договор.

    Повече информация за EON, възможните комбинации и промоционални условия ТУК.

    [1] В периода февруари-май 2024 г. EON Видеотека е използвана по силата на над 200 000 договора от близо 500 000 потребители съгласно средния брой лица в едно домакинство по данни на НСИ за 2021 г. (infostat.nsi.bg)

    [2] Най-голяма видеотека в България след сравнение по публично достъпна информация към 12.02.2024 г. за брой филми и сериали, достъпни чрез „видео при поискване“ (VOD) през приложение на телекомуникационен оператор. Повече на vivacom.bg.

    25.07.2024
  • Най-новите сгъваеми смартфони на Samsung и смарт часовниците Samsung Galaxy Watch вече в продажба във Vivacom

    Vivacom започва официалните продажби на най-новите сгъваеми телефони на Samsung – Samsung Galaxy Z Flip6 и Samsung Galaxy Z Fold6 и смарт часовниците Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra.

    24 юли 2024 г., София. От днес Vivacom започва официалните продажби на най-новите сгъваеми телефони на Samsung – Samsung Galaxy Z Flip6 и Samsung Galaxy Z Fold6 и смарт часовниците Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra.

    Клиентите могат да закупят премиум флагманите в комбинация с новия план Unlimited 200на цена от 64.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца за Samsung Galaxy Z Flip6 и Samsung Galaxy Z Fold6 на цена от 107.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца. Galaxy Watch7 се предлага на цена от 19.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца с план Unlimited 200, а Galaxy Watch Ultra на цена от 30.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца с план Unlimited 200.

    Samsung Galaxy Z Flip6 се отличава с дизайна и материалите на изработка. Устройството е с корпус с подобрени покрития от Armor Aluminumи защитно стъкло Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, които гарантират неговата издръжливост. Samsung Galaxy Z Fold6 също е със стилен и ултра тънък за модела дизайн. И двата флагмана имат интегриран изкуствен интелект Galaxy AI, който позволява на потребителите да редактират своите снимки бързо и лесно с Generative Edit за Photo Assist.

    Samsung Galaxy Z Flip6 е оборудван с най-издръжливата батерия за Galaxy Z Flip досега и с най-мощния мобилен процесор  за Galaxy– Snapdragon® 8 Gen 3. Той има 50 МР камера, която е истинска мечта за всеки любител фотограф. Революционната камера обработва изображенията с помощта на ProVisual Engine, с който се получават изумителни пейзажни и портретни изображения.

    Galaxy Z Fold6 е с най-мощния процесор Snapdragon® 8 Gen 3 и технологията Vision Booster, която гарантира ясна и ярка картина. Камерата на смартфона е с изключително висока резолюция, която в действителност кара образите да оживяват и превръща смартфона в мечтаното устройство за всеки.

    Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra предлагат множество функционалности за следене на здравето и фитнес функции за отчитане на спортни постижения. Също така моделите са идеалният спътник за ежедневието с още по-усъвършенстваните функции за мониторинг на съня, измерване на кръвното налягане и електрокардиограма. Смарт часовниците са първите от серията Galaxy Watch, които разполагат с двучестотна GPS система, която може да проследи с изключителна точност местоположението на потребителите.

    24.07.2024
  • Хора с нарушено зрение опознават света на птиците чрез звуци

    Проектът на Българското дружество за защита на птиците е един от финалистите в деветото издание на Vivacom Регионален грант.

    23юли 2024 г., София. Хора с нарушено зрение от София ще се включат в серия от образователни дейности и ще изследват разнообразния свят на птиците чрез техните песни. Целта е по-успешната интеграция на хора със зрителни увреждания и приобщаването към занимания, свързани с опознаването и изследването на биоразнообразието в градските паркове.Проектът „По песента ще ги познаете“ е организиран от Българското дружество за защита на птиците и е част от финалистите в деветото издание на Vivacom Регионален грант.

     

    По време на проекта хората с нарушено зрение ще се запознаят с характеристиките на птиците на тематични интерактивни лекции, а след това ще приложат наученото с практически упражнения на открито за идентифициране на отделните видове по звука им. Инициативата ще бъде реализирана в София, където неофициално живеят над 2000 души с нарушено зрение. По-голямата част от тях са по-изолирани от обществото заради недостъпната среда и липсата на възможности за присъединяване към социални дейности.

     

    Дългосрочната цел на нашата инициатива е да създадем ефективни и устойчиви практики, чрез които незрящите да могат пълноценно да се впишат в обществото. Посредством обединяващия ни интерес към природата искаме да им осигурим шанс за равен достъп до информация за богатия свят на птиците чрез орнитоложки разходки за разпознаване на птици по звуците“, коментира Ваня Рътарова-Георгиева, изпълнителен директор на Българското дружество за защита на птиците.

     

    Българското дружество за защита на птиците ще организира поредица от образователни аудио лекции и разходки за слушане на птици, както и поставянето на специални информационни табла за слепи в някои от парковете в София по маршрутите им. По време на тези излети участниците могат не само да обменят знанията си за птиците, но и да създадат нови социални контакти.   

     

    Vivacom Регионален грант е най-мащабната социално отговорна инициатива на телекома. С нея компанията подкрепя образователни и екологични проекти на граждански организации от цялата страна. В деветото изцяло обновено издание Vivacom удвои размера на гранта, улесни процеса на кандидатстване и въведе акселераторска програма, за да отговори в по-голяма степен на нуждите на НПО сектора в страната. От старта на Vivacom Регионален грант до сега телекомът е подкрепил 118 проекта на 105 граждански организации, а общата стойност на сумата надвишава 600 000 лева. Програмата се реализира в партньорство с Български център за нестопанско право.

    23.07.2024
  • Vivacom предлага достъпния смарт часовник Samsung Galaxy Watch FE

    Vivacom предлага новия достъпен смарт часовник на Samsung – Galaxy Watch FE на цена от само 12,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца с новия план Unlimited 200.

    22юли 2024 г., София. Vivacomпредлага новия достъпен смарт часовникна Samsung – Galaxy Watch FEна цена от само 12,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца с новия план Unlimited 200.Смарт часовникът има стилен и здрав дизайн, разполага с персонални здравни показатели и много други полезни функции.

     

    Samsung Galaxy Watch FEе с удобен размер от 40mm и има възможност за смяна на каишките за персонализиран дизайн, спрямо предпочитанията на потребителите. Смарт часовникът е със стъкло от сапфирен кристал за по-голяма устойчивост от надрасквания. Той разполага с функции за контрол и подобряване на съня, функция за наблюдение на кръвното налягане и ЕКГ и мониторинг на сърдечното състояние – известява за много високи или ниски сърдечни честоти. Също така има функцията Irregular Heart Rhythm Notification за наблюдение на сърдечни ритми.

     

    Смарт часовникът проследява повече от 100 различни тренировъчни режима. Galaxy Watch FEпредоставя информация и насоки за предотвратяване на травми и помага на потребителите да постигнат своите здравни цели. Функцията Body Composition (Състав на тялото) предоставя изчерпателни данни за тялото и физическата форма.

     

    Galaxy Watch FE безпроблемно се свързва с устройства от серията Samsung Galaxy. Потребителите могат бързо и лесно да открият телефона си, когато не е свързан с часовника, с функцията Find My Phone и да управляват камерата на смартфона си чрез Camera Controller.

     

    Смарт часовникът се предлага в черен, син и розов цвят, 16GB място за съхранение и 247mAh батерия с безконтактно зареждане.

    Повече информация за новият смарт часовник Galaxy Watch FE от Vivacom можете да видите ТУК.

    22.07.2024
  • EON Sports Mode с тройно увеличение през Европейското първенство

    18 юли 2024 г., София. EON Sports Mode, ексклузивната спортна функционалност на интерактивната телевизия EON на Vivacom, постигна изключителни резултати по време на Европейското първенство по футбол. В целия регион, в който оперира United Group, функцията отбелязва впечатляващия ръст от тройно по-голямо потребление в сравнение със средното за първите 5 месеца на 2024 г. EON Sports Mode е активиран над 600 000 пъти от абонати на ЕОN, като България има значителен принос за този резултат с близо 1/4 от потреблението. В допълнение, по време на първенството, функцията е използвана за първи път от нови над 109 000 уникални устройства.

     

    EON Sports Mode с тройно увеличение през Европейското първенство

     

    Спортната функционалност е използвана над 600 000 пъти

     

    18 юли 2024 г., София. EON Sports Mode, ексклузивната спортна функционалност на интерактивната телевизия EON на Vivacom, постигна изключителни резултати по време на Европейското първенство по футбол. В целия регион, в който оперира United Group, функцията отбелязва впечатляващия ръст от тройно по-голямо потребление в сравнение със средното за първите 5 месеца на 2024 г. EON Sports Mode е активиран над 600 000 пъти от абонати на ЕОN, като България има значителен принос за този резултат с близо 1/4 от потреблението. В допълнение, по време на първенството, функцията е използвана за първи път от нови над 109 000 уникални устройства.

    Така EON Sports Mode подобри изживяването пред екрана на още повече футболни фенове, предоставяйки им в реално време статистика за мачовете, важна информация за играчите и съставите – картони, смени, позиция на терена и много други. Освен това, спортният режим предлага данни за развитието на двубоите като точни и неточни удари към двете врати, извършени нарушения, тъчове, засади, дузпи, корнери и отбелязани голове.

    „Изключително щастливи сме от огромния интерес на нашите абонати към EON Sports Mode по време на Европейското първенство по футбол. Спортният режим е активиран над 130 000 пъти, което е 3 пъти повече сравнено със средното за първите 5 месеца на 2024 г. Това показва впечатляващо ниво на ангажираност и все по-нарастваща популярност на платформата ни EON и нейните уникални функции сред потребителите в България. Спортният режим в EON е създаден именно, за да предостави на спортните фенове цялостно интерактивно изживяване при гледане, като осигури изчерпателни статистически данни в реално време за различни спортове като футбол, тенис, баскетбол и други“, споделя Любомир Малоселски, директор „Продукти и услуги“ във Vivacom.

    По време на битката за най-престижната футболна титла в Европа, спортните данни в България са гледани през различни устройства: 76,4% от потреблението е през EON Smart Box или Smart TV App, 20% – през смартфони и таблети, за удобство на всички футболни фенове, които са в движение, и 3,6% – през EON Web приложението.

    Всички абонати на EON могат да следят статистиката за спортните срещи в реално време, бързо и лесно само с едно натискане на бутона Статистика (спортна топка). EON Sports Mode дава и възможност за превъртане назад и преглед на всички голове и важни положения, за да се гарантира, че зрителите няма да пропуснат нито един момент.

    18.07.2024
  • Зелено селско училище приобщава деца от различни етноси към опазване на околната среда

    17 юли 2024 г., София. Над 60 деца с различна етническа принадлежност и техните родители участват в специално зелено селско училище. Целта е да насърчи подрастващите да опазват околната среда, да опознаят природните богатства и да научат повече за устойчивото земеделие. Инициативата е организирана от Фондация „Ботаника Лайф“ – един от финалистите в деветото издание на Vivacom Регионален грант, и ще се проведе в 6 търговищки села това лято.

     

    Зелено селско училище приобщава деца от различни етноси към опазване на околната среда

     

    Проектът на Фондация „Ботаника Лайф“ е част от финалистите в деветото издание на Vivacom Регионален грант

     

    17 юли 2024 г., София. Над 60 деца с различна етническа принадлежност и техните родители участват в специално зелено селско училище. Целта е да насърчи подрастващите да опазват околната среда, да опознаят природните богатства и да научат повече за устойчивото земеделие. Инициативата е организирана от Фондация „Ботаника Лайф“ – един от финалистите в деветото издание на Vivacom Регионален грант, и ще се проведе в 6 търговищки села това лято.

     

    По време на зеленото селско училище деца и родители от различни етнически общности в селата Надарево, Баячево, Давидово, Буховци, Вардун и Пробуда се включват в обучителна програма на природозащитна тематика. Заниманията се ръководят от детски педагог, който чрез интерактивни игри и занимания стимулира младежите да се грижат за природата в района.

     

    Идеята на проекта ни е да приобщим деца от 6 села в община Търговище към процеса на опазване на околната среда в региона. Опитът ни показва, че екологичните теми, които засягаме в нашите дейности, са много по-лесно възприемани от деца, живеещи в градска среда, защото те имат много по-голям достъп до подобни образователни кампании. Затова решихме да реализираме зелено селско училище именно в по-малки населени места и да предизвикаме сред подрастващите положителна промяна в отношението им към околната среда“, сподели Апостол Апостолов от Фондация „Ботаника Лайф“.

     

    Организаторите на зеленото селско училище са подготвили също образователни занимания сред природата, по време на които участниците да се запознаят с биоразнообразието от растения и животни в района. Заниманията на открито ще включват още опознаване на билките и екоакция за почистване на горските пътеки от отпадъци.

     

    „Поздравявам Фондация „Ботаника Лайф“ за смислената инициатива – да насърчават подрастващите да пазят околната среда чиста. Радвам се, че децата и техните родители се включват активно и с интерес. Ще продължим да разказваме историите на финалистите от деветото издание на Vivacom Регионален грант, защото добрите идеи трябва да се споделят“,коментира Елица Георгиева, директор Корпоративни комуникации във Vivacom.

     

    Vivacom Регионален грант е най-мащабната социално отговорна инициатива на телекома. С нея компанията подкрепя образователни и екологични проекти на граждански организации от цялата страна. В деветото изцяло обновено издание Vivacom удвои размера на гранта, улесни процеса на кандидатстване и въведе акселераторска програма, за да отговори в по-голяма степен на нуждите на НПО сектора в страната. От старта на Vivacom Регионален грант до сега телекомът е подкрепил 118 проекта на 105 граждански организации, а общата стойност на сумата надвишава 600 000 лева. Програмата се реализира в партньорство с Български център за нестопанско право.

    17.07.2024
  • Остава само 1 седмица за предварителна заявка на най-новите часовници Samsung Galaxy Watch от Vivacom

    Всички потребители, заявили до 23 юли, получават подарък допълнителна каишка

    16 юли 2024 г., София. Остава само една седмица от предварителните поръчки на най-новите смарт часовници на Samsung – Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra в онлайн магазина на Vivacom. До 23-и юли включително, клиентите на телекома, които заявят един от двата часовника Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra, ще получат подарък допълнителна каишка.

     

    Новите часовници впечатляват с изключително елегантния си дизайн, премиум качество и издръжливост. Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra предлагат множество функционалности за следене на здравето и фитнес функции за отчитане на спортни постижения. Благодарение на най-мощния до сега 5-ядрен Exynos W1000 процесор за смарт часовник и Galaxy AI, потребителите могат да се потопят в новата ера на здравето, да получават здравна информация за енергийния си рейтинг и wellness съвети. Моделите са идеалният спътник за ежедневието с още по-усъвършенстваните функции за мониторинг на съня, измерване на кръвното налягане и електрокардиограма.

     

    Galaxy Watch7 следи над 100 тренировки, има специална функция „Race“, която сравнява текущи или предходни резултати, и функция „Body Composition“, която дава яснота за състава на тялото и неговата физическа форма. Часовникът се предлага в два размера – 44мм и 40мм, като основната разлика е в размера на дисплея и батерията. Единият разполага с 1.5-инчов Super AMOLED дисплей и 425 mAh батерия, а другият – с 1.3-инчов Super AMOLED дисплей и 300 mAh батерия. Моделът следи данни за сърдечния ритъм, а с функцията „De Novo Sleep Apnea“ прави анализ на съня, който служи като проверка за признаци на сънна апнея.

     

    Galaxy Watch Ultra пристига с изцяло нова форма на корпуса и се предлага в един размер – 47 мм. Устройството разполага с 1.5-инчов дисплей, при който автоматично се активира нощен режим. Батерията на този модел е 590 mAh, което позволява още по-висока издръжливост – до 100 часа в режим „Power Saving“ и до 48 часа в режим „Exercise Power Saving“. Galaxy Watch Ultra има сапфирен кристал на дисплея и е с корпус от титанова сплав, което го прави още по-устойчив. Също така, покрива и военния стандарт MIL-STD-810H и може да работи на температурни условия между -20 и +50 градуса.

     

    С този модел потребителите имат възможност да проследят своите тренировки – от триатлон и плуване до колоездене и бягане, благодарение на „Multi-sports“ функцията. Също така потребителите вече сами могат да стартират и контролират своите тренировки и да активират сигналната система за безопасност, благодарение на новия добавен бърз бутон.

     

    Смарт часовниците са първите от серията Galaxy Watch, които разполагат с двучестотна GPS система, която може да проследи с изключителна точност местоположението на потребителите.

    Повече информация за новите смарт часовници на Samsung във Vivacom – Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra, можете да видите ТУК.

    16.07.2024
  • Най-новият смартфон във Vivacom – Honor X6b

    От днес Vivacom предлага най-новия модел на Honor – X6b на атрактивната цена от 8.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за новия план Unlimited 200. Смартфонът идва специално в комплект със стъклен протектор.

    15 юли 2024 г., София. От днес Vivacom предлага най-новия модел на Honor – X6b на атрактивната цена от 8.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за новия план Unlimited 200.Смартфонът идва специално в комплект със стъклен протектор.

     

    Съчетавайки стил, функционалност и иновации, Honor X6b е идеалният избор за всеки, който търси не само надежден, но и модерен смартфон. Моделът е оборудван с мощния 8-ядрен процесор MediaTek Helio G85, съчетан с 4GB RAM и 128GB вътрешна памет, което осигурява на потребителите безупречна производителност и бързина на всяко действие. Honor X6bпритежава 6.56-инчов HD+ дисплей, поддържащ 90Hz честота на опресняване, с висока разделителна способност. Това го прави идеален за гледане на видео съдържание, игри или сърфиране в интернет.

     

    Смартфонът предлага двойна камера с 50-мегапикселов главен сензор с AI и ултра ясна видимост, благодарение на които потребителите вече могат да уловят перфектния кадър не само през деня, но и през нощта. Подобрената интелигентност позволява разпознаването на различни обекти, повишена яснота и сливане на кадрите, както и алгоритъм за нощни сцени.

     

    Батерията на устройството е с голям капацитет от 5200mAh и гарантира дълъг живот дори при продължителна употреба.

     

    Повече информация за най-новия смартфон Honor X6b можете да откриете ТУК.

    15.07.2024
  • През юли до 400 лева онлайн отстъпка на серията Honor 200 във Vivacom

    Смартфоните на месец юли с атрактивни намаления във Vivacom са моделите от най-новата серия Honor 200.

    12 юли 2024 г., София. Смартфоните на месец юли с атрактивни намаления във Vivacom са моделите от най-новата серия Honor 200. Те са с отстъпки до 200 лева в магазинната мрежа и ексклузивна двойно по-голяма отстъпка до 400 лева в онлайн магазина на vivacom.bg. Промоционалните цени са валидни за всички клиенти, които изберат новите Unlimited планове на Vivacom. Те имат най-голямата добавена стойност за клиентите на телекома досега и осигуряват неограничени изживявания с двойно по-високи скорости[1], неограничени мегабайти, минути и SMS-и в България, роуминг MB в ЕС, а също и роуминг MB дори и в 13 държави извън ЕС[2].

     

    Honor 200, Honor 200 Pro и Honor 200 Lite са стилни и мощни устройства, перфектен избор за всеки, който търси съчетание от елегантен дизайн, множество смарт функции, висока производителност и впечатляваща камера. Камерите и на трите модела от серията Honor 200 са на студийно ниво и с резолюция от 50 милиона пиксела, като осигуряват безупречно качество на снимките и видеата. В Honor 200 и Honor 200 Pro е включен и специалният режим за снимане на Аркур, който придава на портретните снимки професионален вид, с реалистични тонове на кожата и сенките. Двата модела работят с мощната 5200mAh силициево-въглеродна батерия, която гарантира дълготрайна работа през целия ден, а батерията на Honor 200 Lite е с капацитет 4500 mAh и поддържа 35W бързо зареждане.

     

    Honor 200 Lite има 6.7-инчов AMOLED дисплей със сертификат за защита на очите от синята светлина. A Honor 200 Pro разполага с ярък дисплей, поддържащ 1.07 милиарда цвята, който осигурява изключителна яснота дори и при силна слънчева светлина.

    Смартфоните се отличават и със стилния си дизайн, като Honor 200 се предлага в цветовете Emerald Green, Moonlight White и Black, Honor 200 Pro – в Ocean Cyan, Moonlight White и Black, а Honor 200 Lite – в Cyan Lake и Midnight Black.

     

    И трите модела са 5G и осигуряват достъп до 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата в България. [3]

     

    Повече информация за ексклузивната отстъпка на серията Honor 200 във Vivacom можете да намерите ТУК.

     

    [1] Двойна макс. скорост на download за планове Unlimited 20/200 в сравнение с Unlimited 10/100.

    [2] Включените МВ важат във всички оператори в Албания, Армения, Беларус, Босна и Херцеговина, Косово, Монако, Обединеното кралство, Русия, Северна Македония, Сърбия, Турция, Черна гора и Швейцария. Повече на vivacom.bg.

    [3] Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 21.05.2024 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg"

    12.07.2024
  • Vivacom предлага слушалки Apple AirPods на цена от 9.98 лева

    През целия юли Vivacom предлага атрактивна онлайн отстъпка до 200 лева от цената на безжични слушалки на Apple – AirPods.

    11 юли 2024 г., София. През целия юли Vivacom предлага атрактивна онлайн отстъпка до 200 лева от цената на безжични слушалки на Apple – AirPods. Промоционалната оферта включва някои от най-атрактивните слушалки на цени, стартиращи от 9.98 лева в брой или на лизинг, при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited.

     

    AirPods 2nd Generationсе свързват бързо и автоматично, имат възможност за контрол на звука и песните, с помощта на гласова команда. Имат висококачествен звук и са удобни за носене дълго време. Безжичните слушалки могат да споделят аудио с други такива от марката Apple. Те издържат до 5 часа слушане само с едно зареждане, като времето може да бъде удължено до 24 часа, с многократни зареждания от кутията.

     

    AirPods Pro 2nd (USB-C) предоставят на потребителите два пъти по-добро активно шумопотискане в сравнение с предишното поколение, изцяло ново адаптивно аудио, което осигурява чист и кристален звук. Батерията на AirPods Pro 2nd може да издържи до 6 часа c едно зареждане и до 30 часа време за слушане c ĸyтиятa за зареждане.

     

    AirPods 3rd Gen имат функцията „персонализирано пространствено аудио“, която обгръща потребителите с музика от всички страни. Force сензорът на слушалките позволява още по-голям контрол за пропускане на песни или отговаряне на обаждания. AirPods 3rd Generation са с по-издръжлива батерия, която осигурява до 30 часа слушане при напълно зареден калъф и до 6 часа с едно зареждане. Безжичните слушалки са устойчиви на намокряне.

     

    AirPods Max са първите „over ear“ слушалки на марката Apple. С изключително иновативния им дизайн те могат да се регулират и пасват идеално на всеки потребител. Този модел слушалки са оборудвани с 40-милиметров динамичен драйвер за висококачествен звук и бас. Сдвояването на AirPods Max с различните устройства става бързо и автоматично. Батерията им издържа до 20 часа слушане. Слушалките се зареждат с помощта на Lightning кабел, като могат да издържат до 1,5 часа слушане само със зареждане от пет минути.

     

    Повече информация за Apple AirPods с до 200 лева онлайн отстъпка, можете да откриете ТУК.

    11.07.2024
  • Булсатком става част от семейството на Vivacom!

    С удоволствие Ви съобщаваме, че от 10 юли 2024 г. Булсатком става част от семейството на Vivacom!

    Уважаеми клиенти на Булсатком,

     

    С удоволствие Ви съобщаваме, че от 10 юли 2024 г. Булсатком става част от семейството на Vivacom! Това обединение ще ви донесе много нови възможности за още по-добри услуги, повече съдържание и достъп до най-новите технологии.

    Ето какво можете да очаквате:

     

    Гарантираме, че ще ЗАПАЗИМ:

    -Вашите текущи услуги на Булсатком и ще продължим да ги обслужваме и развиваме.

    -Поддръжката ще осигуряваме чрез познатите Ви канали.

    -Всички канали за контакт остават непроменени за Ваше удобство.

     

    В допълнение веднага получавате и много НОВИ услуги и предимства:

    - Насладете се на ексклузивния филмов канал VIVACOM Arena, който вече е включен безплатно във Вашия ТВ пакет.

    - И още изцяло нови канали: Pickbox TV, Duck TV, Filmbox, MTV 90s и Peretz Int., които ще надградят телевизионното изживяване у дома за всички.

    - Специални оферти за мобилни услуги, достъпни в магазините на Vivacom, избрани офиси на Булсатком или като се свържете с Vivacom Обслужване на клиенти на +359 87 123. Можете също да се свържете с нас чрез контактната форма на www.vivacom.bg или чрез чат опциите на нашия уебсайт, Messenger и Viber.

     

    И всичко друго ВАЖНО в няколко реда:

    - Вашите услуги ще продължат да функционират на текущите Ви адреси.

    - При необходимост от нови или замяна на текущи устройства, ще продължим да предоставяме актуално оборудване.

    - Всички съществуващи опции за плащане на месечни сметки остават налични, включително офиси на Булсатком, Easypay, Epay, Български пощи, eWallet, FastPay, Cash terminal, банков превод и Viber.

     

    - Каналите за обслужване остават непроменени.

    -Чрез телефони за контакт: *4800, 02 411 9000, 052 941 900, 032 549 000, 056 971 000, 042 937 200, +359 42 93 72 00;

    -Имейл: customerservice@bulsat.com, support@bulsat.com, sales@bulsat.com

    -Контактна форма: https://www.bulsatcom.bg/kontakti/

    -Онлайн портал за управление на Вашите услуги https://online.bulsatcom.bg/bs-portal/login

     

    Бизнес клиентите ще продължат да работят със своите текущи представители и акаунт мениджъри на Булсатком.

    Единствената промяна във фактури, договори и протоколи, ще са данните на „Виваком България“ ЕАД.

     

    Ще продължим да Ви информираме за предстоящи подобрения и нови възможности. Добре дошли в семейството на Vivacom!

    10.07.2024
Open cookie bot settings
към контакти