Депозит с Vivacom в Sesame.bg

 

С Vivacom можеш да заредиш 10, 20 или 30 лева по активната си потребителска игрална сметка в www.sesame.bg

 

 

 

Следвай стъпките

 

 

 

 

 

Какво трябва да знаеш, за да използваш услугата:

  1. Сумите за зареждане на игралната сметка в www.sesame.bg са предварително зададени – 10, 20 или 30 лева. Не може да се зарежда сума, различна от посочените.
  2. Максималната сума за захранване чрез Vivacom за един мобилен телефонен номер, в рамките на 30 дни е 30 лева.
  3. Зареждането е валидно само за номера, който го е заредил и не може да се изпраща на друг играч или да се заменя с парична равностойност.
  4. Плащането ще се визуализира във фактурата, която получаваш от Vivacom за услугите, ползвани чрез мобилния ти номер през месеца, в който направил депозит към www.winbet.bg. Покупката ще се визуализира в секция „Корекции, дарения и услуги от партньори“. Детайлите ще намериш в детайлната разпечатка „Разплащания през телефона“

  5. Предлага се само за частни клиенти на абонаментни услуги с добра кредитна история. За зареждане на сума в игралната сметка е необходимо услугата Ви да е активна от поне 6 месеца и да не е била ограничавана за повече от 192 часа в последните 6 месеца. Ако направите смяна на Вашия мобилен номер, сроковете започват да текат отново.
  6. За да се използва услугата е необходимо да имаш регистрация на sesame.bg
  7. Зареждания на игрални сметки от предплатени и бизнес клиенти не е позволено.
  8. Клиенти със статус неплатени, стари задължения към Vivacom не могат да правят зареждане.
  9. Има лимит от 60 лв., включващ депозити за всички бетинг оператори общо .
  10. Vivacom съветва да не споделяш текста на получени SMS и кодове за потвърждение на депозит, както и други лични данни, свързани с игралната ти сметка.

 

 

Open cookie bot settings
към контакти