Избери Vivacom за платежен метод за игрите на inbet.com

 

Онлайн платформата inbet.com предлага богата палитра от класически и нови казино игри, предоставени от най-големите и утвърдени доставчици на игрално съдържание в света!

 

С Vivacom можеш да заредиш 10 лв., 20 лв. или 30 лв. по активната ти потребителска игрална сметка в сайта на www.inbet.com

 

 

Следвай стъпките

 

 

 

 

 

Какво трябва да знаеш, за да използваш услугата:

  1. Сумите за зареждане на игралната сметка в inbet.com са предварително зададени – 10 лв., 20 лв., 30 лв. Не може да се зарежда сума, различна от посочените.
  2. Максималната сума за захранване чрез Vivacom за един мобилен телефонен номер, в рамките на 30 дни е 30 лв.
  3. Зареждането е валидно само за номера, който го е заредил и не може да се изпраща на друг играч в inbet.com или да се заменя с парична равностойност
  4. Плащането ще се визуализира във фактурата, която получаваш от Vivacom за услугите, ползвани чрез мобилния ти номер през месеца, в който си закупил ваучер inbet.com. Покупката ще се визуализира в секция „Корекции, дарения и услуги от партньори“. Детайлите ще намериш в детайлната разпечатка „Разплащания през телефона“.
  5. Предлага се само за частни клиенти на абонаментни услуги с добра кредитна история.
  6. За да се използва услугата е необходимо да имаш регистрация на сайта inbet.com. Регистрация на сайта не могат да направят непълнолетни лица.
  7. Зареждания на игрални сметки от предплатени и бизнес клиенти не е позволено.
  8. Клиенти със статус неплатени стари задължения към Vivacom не могат да правят зареждане.
  9. Има лимит от 60 лв., включващ депозити за всички бетинг оператори общо .
  10. Vivacom съветва да не споделяш текста на получени SMS и кодове за потвърждение на депозит, както и други лични данни, свързани с игралната ти сметка.
Open cookie bot settings
към контакти