Преводи от и на 35 езика

 

Всички притежатели на карта VIVAClub вече получават 10 % отстъпка от цената за превод от и на всички езикови комбинации, които предлагаме, за поръчки с нормален срок на изпълнение.

  • -10%vivaclub Special
  • -10%vivaclub Premium
  • -10%vivaclub VIP

Агенция за преводи и легализация arte.doc работи с български и чуждестранни клиенти от 2000 г. Имаме 17-годишен опит в областта на преводите и можем да ви предложим пълен набор от езикови услуги.

 

Извършваме преводи от и на 35 езика в различни области, както и заверка и легализация на документи в Консулски отдел на МВнР на Република България. Извършваме преводи за органите на Европейския съюз, за Народното събрание, Министерския съвет, министерства, агенции и други български институции, както и за международни органи, организации и корпорации.

 

От 2007 г. насам сме сред основните доставчици на преводи от и на различни езици на правно-административни документи за нуждите на Европейската комисия.

 

Като лидер на пазара за преводачески услуги в България Агенция за преводи и легализация arte.doc е изградила и поддържа дълготрайни партньорства с редица публични и частни организации в страната и чужбина.

Разполагаме с няколко офиса в София и представителства в различни градове в страната и сме една от най-големите преводачески агенции с дългогодишно присъствие и утвърдено име на пазара на преводачески услуги в България.

 

Повече за Агенция за преводи и легализация arte.doc и за предлаганите от нас услуги можете да научите на корпоративния ни сайт: www.artedoc.com

 

Всички притежатели на карта VIVAClub вече получават:

  • 10 % отстъпка от цената за превод от и на всички езикови комбинации, които предлагаме, за поръчки с нормален срок на изпълнение.

 

*Отстъпката може да се използва във всички наши офиси в София и не може да бъде комбинирана с други промоции и отстъпки.

Подобни оферти

Каталог
към контакти