Акценти

Клиника Надежда, 2 сезон (18 епизода)

Клиника Надежда, 2 сезон (18 епизода)

2013 | Медицинска драма | От 8-ми юни (всяка събота и неделя) от 19:00 ч. | VIVACOM Arena

„Клиника Надежда“ е медицинска драма с много обрати - един от лекари вижда призраци. В първия сезон проследихме д-р Алекс Рийд, докато тя се бореше да спаси живота на нейния изпаднал в кома годеник, шеф на хирургичното отделение д-р Чарли Харис. Докато беше в кома, Чарли разговаряше с мъртвите - и това го променя като човек и като медик.

 

Във втори сезон Чарли е вече буден. Въпреки това, той продължава да вижда духове на умрели хора. Сега търсим отговор на въпроса - можем ли да променим съдбата си? Чарли ще се бори, за да се освободи от връзката си с отвъдното, което заплашва отношенията с годеницата му Алекс и дори живота му. Втори сезон ще започне с много любов между двамата, но любовта им няма да е лесна. Двамата ще се изправят срещу връзката на Чарли с отвъдното и духовете на мъртвите, както и с проблема на Алекс да се доверява на хората. 

 

На фона на отношенията на Чарли и Алекс, лекарите в клиниката ще спасяват човешки животи - независимо дали разплитат медицински загадки, или извършват живото-спасяващи операции, те ще са героите на новия втори сезон.Режисьор: Дейвид Уелингтън

Участват: Ерика Дюранс, Джулия Тейлор Росс, Кристофър Търнър, Бенджамин Ейрс, Джулия Чан, Салваторе Антонио, Даниел Гилис и др.