Новини

VIVACOM подарява мегабайти за още повече сърфиране през летните уикендиX

04.07.2019

04.07.2019 гр. София

 
Твоите летни уикенди с VIVACOM.  По повод 10-годишнината на компанията, от 6 юли, в продължение на 10 седмици, VIVACOM ще даде възможност на всички свои потребители на мобилни услуги, да се възползват от безплатен интернет пакет. Подаръкът включва 2000 МВ, които могат да бъдат активирани още  в петък (05 юли), през приложението MyVIVACOM (налично за Android и iOS).

 

Мегабайтите могат да се използват само през уикендите. За използването на допълнителните 2000 МВ, е необходимо пакетът да се активира всяка седмица, в която клиентите желаят да ги използват. Клиентите ще могат да се възползват от услугата през всеки уикенд до 08 септември.

 

С допълнителните пакети, VIVACOM предлага още един шанс на клиентите си, независимо дали са на път или на плажа, да споделят своите летни преживявания чрез снимки и клипове, да слушат любимата си музика и да бъдат винаги в крак със случващото се по света.
 

Търсене на новини
  • MOTOROLA RAZR 40 и MOTOROLA RAZR 40 ULTRA с до 150 лева отстъпка от Vivacom

    21 март 2024 г., София. Vivacom не спира да изненадва потребителите със страхотни отстъпки на някои от най-търсените смартфони. До края на март телекомът предлага до 150 лева намаление от цената на сгъваемите MOTOROLA RAZR 40 и MOTOROLA RAZR 40 ULTRA, които могат да бъдат закупени в брой или на лизинг с неограничените планове Unlimited, в търговската мрежа и онлайн на vivacom.bg.

    MOTOROLA RAZR 40 и MOTOROLA RAZR 40 ULTRAс до 150 лева отстъпка от Vivacom

     

    21март 2024 г., София.Vivacom не спира да изненадва потребителите със страхотни отстъпки на някои от най-търсените смартфони. До края на март телекомът предлага до 150 лева намаление от цената на сгъваемите MOTOROLA RAZR 40 и MOTOROLA RAZR 40 ULTRA, които могат да бъдат закупени в брой или на лизинг с неограничените планове Unlimited, в търговската мрежа и онлайн на vivacom.bg.

    MOTOROLA RAZR 40 е сгъваем смартфон, който съчетава достъпна цена, красив дизайн и мултифункционалност. Моделът е направен с рамка от алуминиева сплав, външният дисплей е с Gorilla Glass покритие, а част от корпуса е от веган кожа. Яркият 6,9-инчов основен pOLED екран работи с Full HD+ резолюция и 144 Hz честота на опресняване, а външният му 1,5-инчов дисплей може да бъде персонализиран и да показва различни приложения като календар, времето или музикален плейбек. MOTOROLA RAZR 40 идва със страхотна камера с 64 MPосновен сензор, която заснема детайлни кадри, независимо от условията, благодарение на технологията Quad Pixel. Смартфонът предлага чудесно 5G изживяване с бързия процесор Snapdragon 7 Gen 1, с капацитет на батерията 4200 mAhи възможност за безжично зареждане.

    MOTOROLA RAZR 40 ULTRA е тънък сгъваем телефон, предлагащ голям и интерактивен външен екран. Впечатляващият му дизайн го превръща в своеобразен моден аксесоар от висок клас, с практичен гръб от еко кожа. Двата дисплея с размери 6,9 инча и 3,6 инча предоставят контраст на дълбоките и черни нюанси, богатите цветове и поддръжка на технологията HDR10+. MOTOROLA RAZR 40 ULTRA разполага със светкавичния процесор Snapdragon 8+ Gen 1, вътрешна памет 256 GB и 8 GB RAM. Основната му 12 МР камера е с оптично стабилизиран f/1.5 обектив и може да снима до 4K и 60 кадъра в секунда, като тя е придружена от 13-мегапикселов сензор сшироко 108-градусово зрително поле и диафрагма f/2,2. Докато на основния дисплей може да откриете 32MP Quad Pixelкамера. Батерията му е с капацитет от 3800mAh и има достатъчен заряд за целия ден, зареждайки се изключително бързо чрез технологията TurboPower 30 W.

    Повече информация за устройствата можете да намерите на vivacom.bg

    21.03.2024
  • Смартфони Nokia с над 80% отстъпка от Vivacom

    19 март 2024 г., София. Vivacom предлага избрана селекция смартфони Nokia с атрактивна отстъпка, достигаща над 80%. Сред тях попадат три от най-актуалните бюджетни модела на марката – Nokia C22, Nokia G22 и Nokia C32, предлагащи множество функционалности на достъпна цена. Офертата е валидна до края на март онлайн и в магазините на телекома. Смартфоните могат да бъдат закупени в брой или на лизинг в комбинация с неограничените планове Unlimited на Vivacom, които осигуряват неограничени минути и мегабайти и сърфиране в най-голямата 5G мрежа в страната .

    Смартфони Nokia с над 80% отстъпка от Vivacom

     

    19 март 2024 г., София.Vivacom предлага избрана селекция смартфони Nokia с атрактивна отстъпка, достигаща над 80%. Сред тях попадат три от най-актуалните бюджетни модела на марката – Nokia C22, Nokia G22 и Nokia C32, предлагащи множество функционалности на достъпна цена. Офертата е валидна до края на март онлайн и в магазините на телекома.

    Смартфоните могат да бъдат закупени в брой или на лизинг в комбинация с неограничените планове Unlimited на Vivacom, които осигуряват неограничени минути и мегабайти и сърфиране в най-голямата 5G мрежа в страната[1].

    Nokia C22 е отличен избор за всеки, на който често му се случва да изпусне телефона си, защото моделът е преминал най-сериозните тестове за издръжливост. Здравият заден панел от поликарбонат и закаленото 2.5D стъкло на дисплея са укрепени със стабилна вътрешна метална конструкция. Заедно те осигуряват по-добра устойчивост при случайно изпускане, както и защита от клас IP52 срещу прах и течности. На големия 6,5-инчов HD+ потребителите могат да разгледат кадрите, заснети с нощен и портретен режим от двойната 13 МР основна камера и предната 8 МР камера. Батерията е с голям капацитет от 5050 mAh, която издържа до 3 дни с едно зареждане и има функции за допълнителна икономия на заряда. Nokia C22 изпълнява безпроблемно всички задачи, благодарение на мощния осемядрен процесор и опцията за разширяване на паметта.

    Nokia G22 покрива всички изисквания на Nokia за издръжливост и качество на изработката. Устройството е с колоритен и екологичен дизайн – задният панел е изработен от 100% рециклирана пластмаса. Nokia G22 разполага с уникалната функция QuickFix, която позволява сами да си смените батерията или дисплея, без да чакате дълго за ремонт. Смартфонът предлага първокласно аудио с балансиращия изход за слушалки OZO Playback и 3-дневен живот на батерията. За още по-гладко изживяване може да бъде разширена паметта, осигурявайки допълнителна виртуална RAM памет, а опцията „автоматично изчистване“ оптимизира производителността. С Nokia G22 хардуерът и софтуерът са напълно защитени, защото телефонът идва с 3 години гаранция и 2 години актуализации на Android.

    Nokia C32 e с елегантен дизайн, рамка с метално покритие и луксозен заден стъклен панел, които придават на смартфона модерен вид и усещане. Устройството има двойна камера с 50 MP основен сензор, който улавя повече светлина и работи с вградени алгоритми за изграждане на образа, нощен и портретен режим. Голямата 5000 mAh батерия с най-новите функции за пестене на енергия издържа до 3 дни с едно зареждане. Nokia C32 идва с инсталиран Android 13, който предлага редица функции за персонализация. Смартфонът разполага с опцията за разширяване на RAM паметта, както и с удобен сензор за пръстов отпечатък, вграден в бутона за включване, и отключване с лицево разпознаване.

    Повече информация за промоционалните предложения на смартфони Nokia във Vivacom можете да видите ТУК.

    [1] Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 14.11.2023 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg

    19.03.2024
  • Отстъпки до 100 лева на устройства HUAWEI по случай Св. Валентин от Vivacom

    9 февруари 2024 г., София. Vivacom предлага на своите клиенти впечатляващи отстъпки на избрани устройства на марката HUAWEI по случай празника Св. Валентин. Промоционалната оферта ще бъде валидна до 29 февруари с планове Unlimited, както онлайн, така и във всички физически магазини на телекома. Сред намалените продукти попадат смартфона HUAWEI P60 Pro, смартчасовниците HUAWEI WATCH GT 4, а също и безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds Pro 3

    Отстъпки до 100 лева на устройства HUAWEI по случай Св. Валентин от Vivacom

     

    Потребителите ще могат да се възползват от намалените продукти както онлайн, така и във физическите магазини на телекома

     

    9февруари 2024 г., София. Vivacom предлага на своите клиенти впечатляващи отстъпки на избрани устройства на марката HUAWEI по случай празника Св. Валентин. Промоционалната оферта ще бъде валидна до 29 февруари с планове Unlimited, както онлайн, така и във всички физически магазини на телекома. Сред намалените продукти попадат смартфона HUAWEI P60 Pro, смартчасовниците HUAWEI WATCH GT 4, а също и безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds Pro 3.

     

    HUAWEI P60 Pro впечатлява потребителите със своята тройна Ultra Lighting телефото камера с обектив с адаптивна механична бленда F/1,4-4,0 и оптична стабилизация на изображението (OIS). Освен основната 48-мегапикселова камера устройството, устройството разполага и с 13-мегапикселов ултраширокоъгълен обектив, който също има RYYB сензор и бленда F/2,2 и трета 48-мегапикселова камера, която служи за оптичен зуум. Революционният пробив тук се крие във фотографията при ниска осветеност, която се постига с бленда F2.1 в перископната телефото камера. Резултатът е една невероятно мощна мобилна камера, неподвластна на разстоянията и светлинните условия.

     

    Батерията на Huawei P60 Pro е с капацитет 4815mAh и поддържа 88 W Super зареждане и 50 W бързо безжично зареждане. Само за 10 минути телефонът е вече зареден на 50%. Извитият 6,67-инчов OLED дисплей поддържа LTPO адаптивна честота на опресняване до 120Hz, разполага с Kunlun стъкло и IP68 сертификация за водоустойчивост, осигуряващи защита при разливане на различни течности.

     

    HUAWEI WATCH GT 4 впечатлява потребителите не само с усъвършенстван дизайн, но и със значителни подобрения както в здравните, така и във фитнес функциите. Устройството работи с модернизираната технология за мониторинг на здравето и отчита с 30% по-голяма точност здравните показатели на сърцето, дори при извършване на физически активности като бягане или при по-ниски температури. HUAWEI WATCH GT 4 дава възможност на потребителите още да проследяват съня си много по-задълбочено. Освен това, възможностите за персонализация са неограничени и обединяват над 25 000 циферблата, налични в галерията.

     

    HUAWEI FreeBuds Pro 3 обещават на потребителите отлично музикално преживяване със своя висококачествен звук и интелигентно активно шумопотискане. Слушалките разполагат с модул Bluetooth v5.3, който им позволява да се свързват към две устройства едновременно. HUAWEI FreeBuds Pro имат изключително издръжлив живот на батерията – до 31 часа при използване на калъфа и 6,5 часа – за всяка слушалка.

     

    Повече информация може да намерите ТУК.

    09.02.2024
  • Vivacom ще зарадва всички почитатели на Samsung по случай празника на влюбените

    8 февруари 2024 г., София. По случай празника на любовта Vivacom ще предложи на всички почитатели на Samsung множество вълнуващи продукти от най-ново поколение. Специалната оферта включва флагмана Samsung Galaxy Z Flip5 256GB и 512GB, а също и смарт часовника Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE в мъжки и дамски вариант.

    Vivacom ще зарадва всички почитатели на Samsung по случай празника на влюбените

     

    Устройствата, които специалната оферта включва, ще могат да бъдат закупени на преференциални цени без оскъпяване в лизинга

     

    8 февруари 2024 г., София. По случай празника на любовта Vivacom ще предложи на всички почитатели на Samsung множество вълнуващи продукти от най-ново поколение. Специалната оферта включва флагмана Samsung Galaxy Z Flip5 256GB и 512GB, а също и смарт часовника Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE в мъжки и дамски вариант. Устройствата ще могат да бъдат закупени на преференциални цени без оскъпяване в лизинга, а кампанията ще продължи до 29 февруари.

     

    Samsung Galaxy Z Flip5 впечатлява с основен Amoled 6,7-инчов дисплей и подобрен 3,4-инчов външен екран, който позволява удобна работа без разгъване на апарата. Основният екран е с Full HD+ резолюция с 1080х2640 пиксела и 120 Hz честота на опресняване на картината за плавно скролване между приложенията. Устройството предлага два основни 12 МР сензора на задната камера и 10 МР предна камера за заснемане на кристално чисти кадри. Високата производителност на сгъваемия флагман е гарантирана от супермощния Snapdragon 8 Gen 2процесор, 8 GB RAM и се предлага с 256GB или 512GB вътрешна памет. А батерията му е с капацитет 3700 mAh.

     

    Samsung Watch 6 Classic 47mm LTE и Samsung Watch 6 Classic 43mm LTE имат дисплей от сапфирен кристал, като по-големият разполага с 1,47-инчов екран, а по-малкият – с 1,31-инчов. Благодарение на устройството, потребителите могат да проследят здравето си, както и да се възползват от богат набор от функции, сред които усъвършенствано  опознаване за съня, персонализирани тренировъчни програми, мониторинг на сърдечния ритъм и стреса, приложение за ЕКГ, както и проследяване на кислород в кръвта и много други.

     

    Повече информация може да намерите ТУК.

    08.02.2024
  • Отстъпки до 100 лева на селекция устройства във Vivacom

    Vivacom не спира да изненадва клиентите с атрактивни намаления до 100 лева на селекция смарт устройства.

    5 януари 2024 г., София. Vivacom не спира да изненадва клиентите с атрактивни намаления до 100 лева на селекция смарт устройства. Промоционалната оферта е валидна единствено в онлайн магазина на телекома в комбинация с план Unlimited. Сред специалните предложения попадат и смартфоните – REALME 11 PRO+ 5G 12/512GB и XIAOMI 13 5G в комплект със спортната гривна MI BAND 7 PRO.

     

    REALME 11 PRO+ 5G 12/512GB предлага на потребителите 6.7-инчов дисплей с 1080x2412 пиксела резолюция и 120Hz честота на опресняване. Основната камера на устройството e 200MP, като включва обектив с бленда f/1.69, както и оптична стабилизация. Допълнително, REALME 11 PRO+ 5G 12/512GB е оборудван и с 32MP селфи камера с бленда f/2.45. Батерията му е с капацитет 5000 mAh и има 100W SUPERVOOC бързо зареждане.

     

    XIAOMI 13 5G разполага с 6.36-инчов AMOLED дисплей, 2400×1080 пиксела резолюция и 120Hz честота на опресняване. Устройството поддържа HDR съдържание и може да достигне максимална стойност от 1900 нита. Камерата на Xiaomi 13 е разработена съвместно с Leica и разполага с 50MP основна камера, 10MP телефото и 12MP ултраширока камера. Оборудван е с най-новия процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 и 256 GB памет. Има 4500mAh батерия, която поддържа 67W кабелно зареждане и безжично турбо зареждне – 50W.

     

    Всички смартфони с отстъпка до 100 лева в онлайн магазина на Vivacom, може да откриете ТУК.

    05.01.2024
  • Празнични отстъпки за Galaxy S23 серията на Samsung във Vivacom

    Коледните оферти са в сила до 31 декември в цялата търговска мрежа на телекома.

    22 декември 2023 г., София. В най-празничния и светъл месец от годината Vivacom подарява на своите клиенти невероятна коледна изненада – до 50% отстъпка за първите 6 месеца за плановете Unlimited MAX и Unlimited 300 на устройства Samsung.

     

    Част от празничната кампания на Vivacom самоделите от серията Galaxy S23 – Galaxy S23, Galaxy S23+ и Galaxy S23 Ultra. Премуим устройствата идват в комплект с протектор и външна батерия, както и 50% отстъпка за първите 6 месеца за плановете Unlimited Max и Unlimited 300. Моделите могат да бъдат закупени бързо и лесно в онлайн магазина на Vivacom, за да направят празниците още по-незабравими.

     

    Страхотната оферта е налична до 31 декември в цялата търговска мрежа на телекома.

     

    За всички почитатели на бранда Vivacom започва да предлага иновия Samsung Galaxy S23 FE. Товае 5G смартфон от последно поколение, надграждащ класическия дизайн на Galaxy S23 със свежи цветове, които се съчетават хармонично с металната рамка. Той е покрит с Corning Gorilla Glass 5 стъкло, което го защитава от наранявания и счупвания. Galaxy S23 FE също така има рейтинг IP68 за прахо- и водоустойчивост, който го прави още по-здрав и надежден. Моделът идва с 6,4-инчов Dynamic AMOLED 2X дисплей с FHD+ резолюция и максимална яркост от 1450 нита, осигуряваща ясни изображения при ярка и слаба светлина. Екранът е оборудван с технологията Eye Comfort Shield за намаляване на синята и предпазване на очите.

     

    Galaxy S23 FE работи с 4 nm чипсет Exynos 2200, 8 GB RAM и 128 GB вътрешна памет. Устройството предлага обновена тройна основна камера – 50 МР главен сензор OIS, 12 MP ултраширока леща и 8 МР телефото обектив. Galaxy S23 FE идва с Android 13 с ONE UI 5.1 и издръжлива батерия с мощност 4500 mAh за всекидневен гейминг, гледане на любими предавания и стриймове.

     

    Повече информация за коледната промоционална кампания на Vivacom с устройства Samsung можете да видите тук.

     

    Повече информация за цените, на които може да закупите Samsung Galaxy S23 FE може да намерите тук.

    22.12.2023
  • PlayStation®5 на специална празнична цена от Vivacom

    Коледното предложение очаква потребителите във всички магазини на телекома.

    18 декември 2023 г., София. Vivacom ще изненада всички запалени геймъри със специално коледно предложение до 26 декември за най-желаната игрова конзола – PlayStation®5.

     

    Потребителите ще имат възможността да се сдобият с PlayStation 5, идваща с допълнителен DualSenseTM контролер и игрите „Gran Turismo 7“ и „God of War Ragnarök“ на празничната цена от 39,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца при сключване нa 24-месечен договор за EON Premium.

     

    PlayStation 5 разкрива нови неподозирани гейминг възможности. Наслади се на светкавична скорост на зареждане с ултра-бърз SSD, по-дълбоко потапяне в света на играта с поддръжка за хаптична обратна връзка, адаптивни спусъци и 3D аудио, както и цяло ново поколение невероятни игри за PlayStation.

     

    През целия декември от Vivacom предоставят на своите клиенти празнични оферти за разнообразие от смартфони, смарт телевизори и гейминг конзоли. Също така от телекома подариха дocтъп дo вcичĸи телевизионни ĸaнaли и дoбaви нoвo cъдъpжaниe в ЕОN зa пpaзницитe.

     

    Повече информация за празничните оферти на Vivacom може да намерите ТУК.

     

    Повече информация за празничното предложение за PlayStation®5 можете да откриете ТУК.

    18.12.2023
  • Oтстъпки до 100 лева на устройства XIAOMI с план от Vivacom

    В празничната оферта попадат както някои от най-атрактивните смартфони на марката, така и незаменими смарт устройства за дома и ежедневието.

    15 декември 2023 г., София. Vivacom продължава да изненадва своите клиенти по случай наближаващите празници. До 31 декември телекомът предлага до 100 лева отстъпка от цената на множество смарт устройства XIAOMI, които могат да бъдат закупени в брой или на лизинг с изгодните Unlimited планове в онлайн магазина на vivacom.bg. Вълнуващите предложения включват смартфоните XIAOMI 13 5G в комплект с MI BAND 7 PRO и XIAOMI REDMI NOTE 12 PRO 5G в комплект с безжични слушалки BUDS 4 LITE, прахосмукачка робот XIAOMI S10+ EU и още много други.

     

    XIAOMI 13 5G предлага 6.36-инчов AMOLED дисплей с резолюция от 2400×1080 пиксела и 120Hz честота на опресняване. Поддържа HDR съдържание и може да достигне максимална стойност от 1900 нита. Камерата на XIAOMI 13 е разработена съвместно с Leica и разполага с 50MP основна камера, 10MP телефото и 12MP ултраширока камера. Оборудван е с най-новия процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 и 256GB памет. Има 4500mAh батерия, която поддържа 67W кабелно зареждане и безжично турбо зареждане – 50W.

     

    XIAOMI REDMI NOTE 12 PRO 5G разполага с невероятния 6.67-инчов FHD+ Flow AMOLED дисплей и 120Hz честота на опресняване. Моделът е оборудван с 50MP основна камера, с голям и мощен IMX766 сензор на SONY с OIS, който осигурява впечатляващи снимки дори при ниска осветеност, както и 8MP ултраширокоъгълна камера и 2MP макро камера. С помощта на мощни софтуерни алгоритми, използващи изкуствен интелект, скоростта на обработка на изображенията е ускорена, а цялостното фотографско изживяване е подобрено и с други полезни функции. XIAOMI REDMI NOTE 12 PRO 5G разполага с процесор MediaTek Dimensity 1080 и има 5000mAh батерия, която поддържа 67W турбо зареждане.

     

    Прахосмукачка робот XIAOMI S10+ EU предлага на потребителите изчистен дизайн, страхотна навигация, както и възможност за мокро почистване. Устройството разполага с High Precision 3D сензор и лазерен LDS сензор. XIAOMI S10+ EU има два контейнера с размери 450 мл и 200 мл и е със силна на засмукване от 4000Pa, което е достатъчно за ежедневно почистване. Допълнително, прахосмукачката разполага с два мопа, които могат да се закачат лесно за дъното и почистват безупречно. Батерията е с мощност 5200 mAh и може да чисти до 2 часа без прекъсване.

     

    Повече информация за празничната промоция, можете да откриете ТУК.

     

    15.12.2023
  • По случай празниците Vivacom отключва всичките си телевизионни канали до 18 януари

    Клиентите на телекома ще получат достъп до два нови премиум филмови канала и още много ексклузивно телевизионно съдържание

    13 декември 2023 г., София. И тази Коледа Vivacom ще направи най-топлите и уютни дни в годината още по-специални, като предоставя на всички свои клиенти неповторим подарък – свободен достъп до любими телевизионни канали и EON Видеотека. От 12 декември до 18 януари всички настоящи и нови потребители на телекома ще имат възможността да гледат премиум съдържание от спортни и филмови канали, EON Видеотека с разнообразно съдържание и два нови премиум филмови канала – CineStar TV HD и CineStar TV A&T HD. Те ще се излъчватза първи път в България и за момента единствено в мрежата на Vivacom, като по този начин от телекома ще обогатят още повече страхотното съдържание на EON.

     

    Двата телевизионни канала излъчват едни от най-добрите филми и сериали, включително хитови холивудски и европейски продукции, а също и детски анимационни филми. Те са локализирани на български език със субтитри, излъчват се в отлично HD качество и предоставят разнообразно съдържание за цялото семейство по време на вълнуващите празнични дни през декември и януари.

     

    Всички потребители, абонирани за пакетите EON LIGHT и EON FULL, ще имат достъп до ТВ съдържанието на най-високия план EON PREMIUM, което включва спортните пакети DiemaXtra и MAX Sport Plus и филмовите канали на HBO и Cinemax. Трите празнични пакета ще се заявяват само през портала My Vivacom.

     

    В допълнение към богатото разнообразие от чуждестранни заглавия за ТВ абонатите на Vivacom ще бъде предоставена уникална селекция с български филми. В нея попадат над 250 от любимите родни филми и сериали – класиките „Оркестър без име“, „Дами канят“, „Двойникът“ и съвременните продукции „Ятаган“, „18% сиво“, „Късата клечка“, „Дяволското гърло“ и много други.

     

    „И тази Коледа, ние от Vivacom,подготвихме празнични оферти и изненади за потребителите. Освен отстъпки на устройства и отключването на каналите, даваме свободен достъп и до два нови филмови канала CineStar TV HD и CineStar TV A&T HD, и нова видеотека. С тези два канала осигуряваме още по-богато съдържание и разнообразие от канали и жанрове за нашите клиенти. Всичко това доведе и до страхотни резултати за EON, като през последните 3 месеца платформатаима над 750 000 уникални устройства“, коментира Любомир Малоселски, директор „Продукти и услуги“ във Vivacom.

     

    За да зарадва и абонатите на най-високия план EON PREMIUM, Vivacom е приготвил специална PREMIUM Видеотека споредица от деветфилми, които само те ще получат. Сюжетът им разказва за криминалния психолог Ричард Брок и  неговите заплетени криминални случаи във Виена. Всеки от филмите е с времетраене от деветдесет минути и озвучен на български език.

     

    Свободният достъп до допълнителните канали и EON Видеотека ще се предостави на всички ТВ абонати на Vivacom.

     

    Повече информация за коледната телевизионна кампания на Vivacom може да видите ТУК.

    13.12.2023
  • Страхотна селекция от смартфони за Коледа с 50% отстъпка от план на Vivacom

    Празничната оферта е валидна за цялата търговска мрежа на телекома, като в нея попадат някои от най-търсените смартфони.

    11 декември 2023 г., София. Vivacom изненадва клиентите с множество устройства и 50% отстъпка от планове Unlimited MAX и 300 за първите 6 месеца. Празничната оферта е валидна в цялата търговска мрежа на телекома, като в нея попадат някои от най-търсените смартфони като Vivacom 5G смартфон, HONOR 90 Lite 5G в комплект с безжични слушалки EARBUDS X5, NOKIA G42 5G в комплект с безжични слушалки BUDS TWS-842 W, както и MOTOROLA G54 5G в комплект с безжични слушалки MOTO BUDS 085.

     

    Клиентите имат възможност да се сдобият с невероятния Vivacom 5G смартфон за 1.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за Unlimited 300 с 50% отстъпка от месечния абонамент за първите шест месеца. Устройството е перфектно решение за всички, които искат достъпно 5G устройство, което може всичко. VIVACOM SMARTPHONE 5G предлага 6.52-инчов HD+ дисплей, 50-мегапикселова двойна основна камера, 128GB вградена памет и 4GB оперативна памет. Батерията му е издръжлива и поддържа NFC технологията за лесни, бързи и безконтактни плащания директно с телефона.

     

    Специалните коледни предложения включват и HONOR 90 Lite 5G, който може да бъде закупен в комплект с безжични слушалки EARBUDS X5 за 11,98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300 с 50% отстъпка от месечния абонамент за първите шест месеца. HONOR 90 Lite 5G предлага на потребителите едно изключително елегантно и удобно изживяване, благодарение на своя 6,7-инчов LTPS LCD екран с Full HD+ резолюция и 90 Hz честота на опресняване. Безжичните слушалки EARBUDS X5 осигуряват 27-часови живот на батерията за едно наистина вълнуващо музикално преживяване.

     

    Новият NOKIA G42 5G също е част от промоционалната оферта на телекома. Устройството се предлага в комплект с безжични слушалки BUDS TWS-842 W на марката за 8,98 лв. месец на лизинг за 24 месеца при сключване 24-месечен договор с план Unlimited 300 с 50% отстъпка от месечния абонамент за първите шест месеца. Nokia G42 5G разполага с 6,56 инчов HD+ дисплей и скорост на опресняване 90Hz, което позволява безпроблемно гледане на видео съдържание и скролване в интернет без насичане на картината. Смартфонът разполага и с 5000mAh батерия, която издържа на до 3 дни работа.

     

    Сред страхотните предложения е и MOTOROLA G54 5G,перфектното съчетание между цена и производителност, който може да бъде закупен в комплект с безжични слушалки MOTO BUDS 085 за 9,98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300 с 50% отстъпка от месечния абонамент за първите шест месеца. Устройството разполага с 6.5-инчов LCD екран и 120Hz честота на опресняване. MOTOROLA G54 5G предлага издръжлива батерия и висококачествена камера.

     

    Повече информация заспециалната коледна промоция, можете да откриете ТУК.

     

    11.12.2023
  • Oтстъпки до 100 лева на устройства HUAWEI с безжични слушалки от Vivacom

    Промоционалната оферта ще бъде валидна до 31 декември, както онлайн, така и във физическите магазини на телекома

    08 декември 2023 г., София. Vivacom предлага на своите клиенти изкушаващи отстъпки на избрани устройства на марката HUAWEI в комбинация с планoве Unlimited 300 и Unlimited MAX с 50% отстъпка за първите 6 месеца. Промоционалната оферта ще бъде валидна до 31 декември, както онлайн, така и във физическите магазини на телекома. Сред намалените продукти попадат и смарт часовниците HUAWEI GT4 46мм и 41мм, HUAWEI ULTIMATE VOYAGE BLUE, HUAWEI 4 PRO TITAN, като всичките се предлагат в комплект с безжични слушалки FreeBuds SE2 на марката.

     

    Смарт часовниците от серията HUAWEI GT4 съчетават стил и функционалност с 1.43-инчов AMOLED дисплей с резолюция 466х466 пиксела. Устройствата са оборудвани с NFC, GPS и идентичен набор от сензори и може да измерва температурата, да определя нивото на кислород в кръвта и да брои сърдечната дейност. Корпусът на смарт часовник HUAWEI GT4 46 е изработен от стомана и издържа на потапяне под вода на дълбочина до 50 метра. Разполага с вградена батерия с капацитет 524 mAh, която издържа до 8 дни при интензивна работаУмните часовници Huawei GT4 46мм или 41мм в комплект с безжични слушалки FreeBuds SE2 се предлагат с до 50 лeва отстъпка. Цените  започват от 209,98 лв. в брой или от 11,98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор заплан Unlimited 300 с 50% отстъпка от месечния абонамент за първите 6 месеца.

     

    Смарт часовник HUAWEI ULTIMATE VOYAGE BLUE е впечатляващо премиум устройство, което предлага 1.5-инчов LTPO AMOLED дисплей с резолюция 466х466 пиксела и честота на опресняване между 1 и 60Hz, който е покрит от издръжливо сапфирено стъкло. Батерията му е с капацитет 530 mAh и осигурява до 14 дни живот при нормална употреба. Смарт часовник HUAWEI ULTIMATE предлага изследване на наситеността на кислород в кръвта, следене на пулса, съня, стреса и ЕКГ анализ. HUAWEI ULTIMATE BLUE може да бъде закупен с отстъпка до 100 лв. - 1099.98 лв. в брой или 55.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300 с 50% отстъпка от месечния абонамент за първите 6 месеца.

     

    Смарт часовник HUAWEI 4 PRO TITAN впечатлява с 1.5-инчов LTPO OLED дисплей и е с резолюция 466x466 пиксела, който поддържа честота на опресняване до 60Hz. Устройството предлага най-новата функция Health Glance, което представлява 60-секундно измерване на седем здравни показателя – пулс, наситеност на кръвта с кислород, стрес, температура на кожата, ЕКГ, артериално налягане и белодробната функция. Смарт часовник HUAWEI 4 PRO е с двойна батерия, която издържа до четири дни и половина при нормална работа. Huawei 4 PRO TITAN в комплект с безжични слушалки FreeBuds SE2 може да бъде взет с отстъпка до 100 лв. -  699.98 лв. в брой или 35.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited с 50% отстъпка от месечния абонамент за първите 6 месеца.

     

    Безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE2 обещават на потребителите отлично музикално преживяване, благодарение на страхотния си звук. Безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds SE2 поддържат приложението Huawei AI Life, което е достъпно Android и iOS, и работят с Bluetooth 5.2, което позволява до свързване с до 10 устройства. Батерията е изключително издръжлива и осигурява работа до 4 часа, като зареждането им става за 10 минути.

     

    Повече информация запромоционалната оферта на устройства HUAWEI можете да откриете ТУК.

    08.12.2023
  • Vivacom 5G смартфон с план на половин цена за празниците

    Достъпното устройство идва с план Unlimited 300 с -50% за първите 6 месеца

    07 декември 2023 г., София. По повод наближаващите празници Vivacom продължава да предлага на своите клиенти атрактивни промоционални активности и предложения, които ще им помогнат да изберат перфектния подарък. Част от специалните коледни изненади на телекома е достъпният Vivacom 5G смартфон, който може да бъде закупен в комбинация с празнична оферта – 50% отстъпка за първите 6 месеца за план Unlimited 300.

     

    Vivacom 5G смартфонът беше пуснат в продажба по време на първата годишнина от плановете Unlimited през септември и оттогава интересът към него не спира. Бюджетното устройство се отличава с отличната си функционалност, която идва на супер цена от 1.98 лева на лизинг за 24 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300.

     

    Vivacom 5G смартфон разполага с отличен 6,52-инчов HD+ екран, камера с два основни 50 МР и 2 МР сензора с изкуствен интелект и селфи камера с 5 МР. Елегантният дизайн на модела е съчетан с чудесна производителност благодарение на процесора Unisoc T760, 128 GB вградена памет и динамична 4 GB RAM памет. Смартфонът идва с издръжлива 5000 mAh батерия, оборудвана с изкуствен интелект за допълнително пестене на енергия.

     

    Първият собствен 5G смартфон на Vivacom е перфектният коледен подарък както за ученици, така и за , защото притежава безкомпромисно съотношение цена-качество. По време на празничния декември Vivacom прави устройството още по-атрактивно и достъпно – с 50% отстъпка за първите 6 месеца за план Unlimited 300.

     

    Повече информация за празничната отстъпка на Vivacom 5G смартфон можете да намерите ТУК.

    07.12.2023
Open cookie bot settings
към контакти