Motorola One

 

Красив и удобен

 

Със заоблени ръбове и прецизно изработен 2.5D Corning Gorilla Glass панел, моделът е здрав, много красив и пасва удобно в ръката, за да можете да се потопите в атмосферата на игрите, книгите, филмите и още много с големия 5,9" Max Vision HD+ дисплей. За разлика от традиционните дисплеи, Max Vision ви осигурява съотношение на картината 19:9, за да виждате повече съдържание на екран.

 

5,9" Max Vision (19:9) HD+ дисплей

Потопете се в атмосферата на игрите, книгите и филмите със стилен стъклен дизайн, който пасва удобно в ръката.

 

Купи онлайн

Motorola Moto G7 Plus

 

Впечатляващ 6.2“ Max Vision дисплей с FHD+ резолюция за детайлни изображения.

А основният 16MP сензор с апертура f.1.7 се допълва от втори 5MP сензор за дълбочина. Оптичната и електронната стабилизация (EIS;OIS) спомагат за перфектни снимки при слаба светлина.

 

Motorola Moto G7 POWER

 

Motorola Moto G7 Power разполага с 6.2” HD+IPS Full Viewдисплей, със съотношения 19:9, което позволява и улеснява преглеждането на много повече съдържание.

 

Корпусът предлага удобен захват и сензор за пръстови отпечатъци на гърба на модела.

 

Лицевото разпознаване помага допълнително за сигурността на устройството.

 

Motorola E5 Play

 

Motorola E5 Play е с 5.3" дисплей с максимална видимост и съотношение 18:9, които ви позволяват да виждате повече с по-малко превъртане.

 

Купи онлайн

Motorola E5

 

Достъпен и издържлив

  

Motorola Е5 e чудесна оферта, ако не разполагате с разточителен бюджет. С иновативен за бранда 5.7“(14.47см) HD+ IPS 18:9 Max Vision дисплей, висококачествен Qualcomm 425 процесор и голям капацитет на батерията от 4000 mAh + сензор за пръстови отпечатъци, моделът ще ви предложи надеждност и сигурност в забързания ден.

 

Каталог
към контакти