• Nino KidsWatch S2

Nino KidsWatch S2

Супер смарт часовник за Вашите деца

 

 • Умен часовник за деца, служещ като телефон и локатор
 • Множество функции за спокойствие на родителите
 • Два бутона за набиране, SOS бутон при извънредни ситуации

Супер смарт часовник за супер деца

 

KidsWatch S2 е часовник, който служи и като телефон и локатор за деца, създаден с мисъл за родителите - той ти дава спокойствието, от което се нуждаеш, като същевременно осигурява на децата свободата да бъдат деца. Часовникът поддържа семействата свързани по начин, желан от тях, без необходимостта да купуваш смартфон за много малко дете.

Със супер функции за спокойни родители

 

KidsWatch S2 работи в синхрон с приложението Vonino Family Tracker. Налично безплатно в Apple App Store и Google Play, приложението Vonino Family Tracker позволява на родителите да държат връзка с детето си през целия ден, директно от екрана на своя мобилен телефон. Независимо дали проверяваш, дали детето ти се е прибрало от училище или му се обаждаш, за да кажеш че ще закъснееш за вечеря, комбинацията от часовник и приложение ти дават спокойствието, което търсиш.

 

Часовникът изисква операционна система Android 4.2 или по-нова, или iOS 9.0 или по-нова.

ИЗТЕГЛИ ОТ:

  

Мощна батерия и издръжливи материали

 

Часовникът е удобен за ежедневно носене от дете и е устойчив на пръски вода. Снабден е с SOS бутон, който детето лесно може да натисне при извънредна ситуация, както и два бутона за обаждане, директно зададени с телефонните номера на родителите. Батерията издържа до 48 часа с едно зареждане, в зависимост от употребата. Изработен е от издръжливи материали, способни да понесат всичко, което детето ти прави всеки ден.

Вземи с #Hybrid

 

Перфектен план за твоето дете

 

Tарифен план #Hybrid е подходящ за деца и младежи, с включен неограничен мобилен интернет и пълен контрол на разходите, сега на празнична цена от 10 лв. на месец!

 

виж повече 

 
Цена на устройството на месечни вноски
Цена на устройството при еднократно плащане
Цените важат с план
099лв/мес.
1990лв.
Цена на устройството без план
12990лв.
Купи с карта VIVAClub Купи с карта VIVAClub
9990лв.
 1. VONINO KidsWatch S2

  1. Кой е бутон за край на повикване

    

   Бутон за край на повикване е бутона за включване / изключване.

    

  2. Как да създам и ползвам списък „блокирани обаждания“?

    

   За създаване и активиране на номера, както и такива, които немогат да се обаждат на часовника, отидете в менюто „Настройки” на устройството и активирайте „Блокирани обаждания”, след това задайте списъка с позволени номера и добавяне на номера, които могат да се обаждат на часовника.

    

  3. Каква е честотата на опресняване за проследяване?

    

   Честотата на опресняване е 10 минути, но също може да бъде обновена ръчно чрез натискане на бутона Местоположение.

    

  4. Дали KidsWatch работи с 3G връзка мобилна връзка за данни?

    

   Устройството за KidsWatch се свързва към клетъчните мрежи, само с помощта на 2G технология.

    

  5. Как да задам часовата зона за лятното часово време върху KidsWatch?

    

   Изпрати SMS, съдържащ команда GMT,E,2# (където 2 е броят на часовете, различни от GMT) до СИМ номера на устройствата. В случай, че пътувате в други страни на горната команда трябва да бъде изпратено на мобилния телефонен номер на часовника. След изпращане на командата ще получите SMS потвърждение за смяната на времето и след рестартиране на устройството времето ще се промени. Внимание! KidsWatch S2 трябва да бъде включен, за да получите SMS команда.

    

  6. Как да нулирате KidsWatch?

    

   Изпращане на SMS до KidsWatch който съдържа reset# команда.

    

  7. Кой е бутона за отговор на повикване?

    

   Можете да отговаряте на входящи повиквания с бутон DAD

    

  8. Как мога да синхронизирам KidsWatch с Family Tracker?

    

   С цел да се синхронизира KidsWatch S2 с приложението, сканирайте QR кода, който се намира на кутията или въведете ръчно ID. В следващата стъпка, изберете „членове на семейството” и след това завършете настройката на устройството, като попълните всички детайли намерени на Info екрана на устройството.

    

  9. Как мога да изтегля приложението Vonino Family Tracker?

    

   Използвайте вашия смартфон и сканирайте QR кода на кутията. Това ще ви пренасочи към сваляне и инсталиране на Vonino Family Tracker.

    

  10. Как да активирам СИМ-картата?

    

   Поставяне на SIM картата в KidsWatch или всяко друго устройство, което може да се свърже с мрежата, автоматично ще се даде възможност на опцията SIM и предплащане. Смартфонът използван за активиране на KidsWatch трябва да е свързан към интернет.

    

  11. Завършете регистрацията

    

   За да настроите телефонните номера, които могат да бъдат набирани директно часовника, отидете на „Меню Опции”, след това „Настройки на устройството” и задайте семейни номера в празните полета (всички 3 номера, трябва да бъдат въведени), след това натиснете „Запазване”.

   За създаване и активиране на номера, които могат да се обаждат на часовника, отидете в менюто „Настройки” на устройството и активирайте „Блокирани обаждания”, след това задайте списъка позволени номера и добавете номерата, които да могат да се обаждат на часовника.

    

  12. Cинхронизирай устройство

    

   С цел да се синхронизира Kids Watch S2 с приложението, сканирайте QR кода, който се намира на кутията или въведете ръчно ID. В следващата стъпка, изберете „членове на семейството” и след това завършете настройката на устройството, като попълните всички детайли намерени на Info екрана на устройството.

    

  13. Настройка на вашия PROFILE

    

   За да активирате профила ви, изберете Регистрирай се, попълнете всички съответни полета и натиснете – Регистрирай.

    

  14. Изтеглете приложението

    

   Използвайте вашия смартфон и сканирайте QR кода на кутията.Ще бъдете пренасочен към връзка за сваляне и инсталиране на Vonino Family Tracker. Moже да инсталирате приложението ръчно като потърсите в Google Play или АppStore “Vonino Family Tracker”.

    

  15. Активиране на SIM

    

   SIM картата се поставя в телефон за премахване на PIN кода. След това я поставяте във вашия KidsWatch и е готова за работа.

    

   След поставяне на SIM картата в KidsWatch , уветере се , че батерята на часовника е заредена, като натиснете бутона за включване и задържите 3 секунди.

    

  16. Моля, обърнете внимание

    

   Настройката на Kids Watch S2 трябва да се направи от страна на възрастен, за да се гарантира безопасната употреба на устройството. За помощ и често задавани въпроси относно настройката на устройството или функции, моля, посетете нашата страница: www.voninofamilytracker.com.

    

нагоре

Всички въпроси относно настройване и поддръжка на Вашия Nino часовник, може да зададете на e-mail: service@vonino.bg

 

Инструкции за настройка на Nino KidsWatch S2:

 

 

 

„Настройка на време и часова зона:

 

Изпратете SMS, съдържащ команда GMT,E,2# (където 2 е броят на часовете, различни от GMT) до СИМ номера на устройствата. В случай, че пътувате в други страни на горната команда трябва да бъде изпратено на мобилния телефонен номер на часовника. След изпращане на командата ще получите SMS потвърждение за смяната на времето и след рестартиране на устройството времето ще се промени. Внимание! KidsWatch S2 трябва да бъде включен, за да получите SMS команда.“

 • Мобилното приложение Vonino Family Tracker не се предоставя от VIVACOM, а от трето лице – “Vonino / Advanced Technologies SRL”.
 • Във връзка с това, VIVACOM не носи отговорност за наличието на приложението и съхраняваната в него информация, за функциите или съдържанието на или в приложението.
 • VIVACOM не носи отговорност и не може да контролира промените в приложението и въвеждането на нови или премахване на съществуващи функционалности в него и др.
 • При регистрацията в мобилното приложение Vonino Family Tracker клиентът следва да приеме общите условия на “ Advanced Technologies SRL ”.
 • За да се използва мобилното приложение Vonino Family Tracker и детския часовник Nino Kids Watch S2, е необходимо свързаност с интернет на устройството, на което е инсталирано приложението Vonino Family Tracker и на детския часовник Nino Kids Watch S2.
Каталог
 • 123Безплатен номер за обслужване на клиенти
 • 121Безплатен номер за обслужване на бизнес клиенти
 • Изпратете е-mail
 • Магазини
към контакти