Pay by Vivacom

Правим финансите по-лесни, достъпни и открити, за да имаш повече време за важните за теб неща

  • Сканирай сега, за да изтеглиш Pay by VIVACOM
    • Get it on Google Play
    • Avaliable on the App Store
    • Avaliable on the Huawei Store
smartphone paying wirelessly

3 месеца без такса за плащане на битови сметки през дигиталният портфейл Pay by VivacomX

15.12.2021

С радост ви съобщаваме, че от 15.12.2021, дигиталният портфейл Pay by Vivacom добавя поредната нова и удобна функционалност - плащане на битови сметки директно през приложението. И това не е всичко – сега 3 месеца, до 14.03.2022 г., няма да има такса за плащане на сметка*.

 

Потребителите имат възможност да добавят своите сметки, да напишат собствено описание на абонамента, да следят неплатените си сметки, като получават нотификации на телефона си. Разбира се, ще имат и удобен достъп до историята на плащанията. Новата функционалност обогатява финтех портфолиото на Vivacom, предлагайки още по-голямо удобство и бързина на абонатите си.

 

Новата услуга е без месечна такса и е достъпна за всички потребители на дигиталния портфейл Pay by Vivacom, след като изтеглят най-новата версия на приложението. Част от включените доставчици са Vivacom, Софийска вода, ЧЕЗ, Net1, Кредисимо, Фератум, Уникредит, СОТ 161, ASP, Grabo, VipOferta и много други.

 

Цената след 3-месечният промо период ще е 0,19 лв. или 0,10 лв. на плащане, в зависимост от плана.

 

Обновените Общи условия ще откриете тук информация за таксите ще откриете тук.

 

Услугата се осигурява чрез Pay by Vivacom от Интеркапитал груп АД (Cashterminal), като представител на съответните доставчици.

Търсене на новини