• VSAT връзки

VSAT връзки

VIVACOM предоставя фиксирани и мобилни VSAT връзки за данни, със скорости до 200Mbps.

VSAT решенията се реализират чрез най-новата DVB-S2x технология, която дава възможност за по-високи скорости, по-голяма гъвкавост и осигурява по-висока надеждност на услугата.

 

Партнирайки си с различни сателитни платформи и оператори, VIVACOM предоставя глобално сателитно покритие в C band и Ku band, в зависимост от нуждите на клиента.

 

Мобилните VSAT услуги на компанията, са предназначени предимно за морският бизнес. VIVACOM осигурява интернет свързаност към различни плавателни съдове като търговски кораби, контейнеровози, фериботи, круизни кораби, яхти и рибарски кораби. Компанията предоставя неограничени интернет пакети с различни скорости, според желанието на клиента.

 

VSAT пренос на данни се предлага и на корпоративни клиенти, до отдалечени локации без налична наземна свързаност, за Back up и DR решения на съществуваща свързаност. Фиксираните VSAT решения се предлагат като свързаност от точка до точка /SCPC/, и свързаност от точка до много точки /star network/.

 

Съществено предимство на VSAT технологията е осигуряването на свързаност в кратки срокове, при пълна независимост от наземната телекомуникационна инфраструктура.

 

За повече информация, моля изпратете запитване на sat@vivacom.bg

 

Каталог
към контакти