Play out услуги
  • Play out услуги

Play out услуги

VIVACOM предоставя Play Out услуги

Тъй като телевизионният пазар стана по-конкурентен и предизвикателен, телевизионните оператори трябва да преосмислят стратегиите си и да намерят най-подходящите решения, за да се справят с новата търговска реалност. За да задоволи нуждите на клиентите, VIVACOM предлага пълна гама от ефикасни, гъвкави и иновативни Playout решения. VIVACOM е в състояние да осигури най-висока оперативна ефективност на достъпна цена. В зависимост от изискванията на клиента VIVACOM предлага 2 опции за Playout Услуги:

 

  • Колокиране на Playоut сървъри - възможност за разполагане на клиентски хардуер в телекомуникационен шкаф на VIVACOM.

 

В този случай VIVACOM осигурява: непрекъсваемо ел. захранване, прецизно охлаждане в сървърно отделение, гарантиран интернет достъп, мониторинг и квалифициран съпорт.

 

  • Plаyout като услуга (PSS) - облачна услуга, която включва Playout хардуер, намиращ се в телепорт Плана и IP-базиран портал за управление на ТВ съдържание. Чрез тази услуга клиентите ще могат да се фокусират върху своето съдържание, докато VIVACOM ще се погрижи за техническата изправност на услугата.

 

В този случай VIVACOM си партнира с един от водещите световни доставчици на Playout услуги - Playbox Technology. Те поддържат над 18 000 телевизионни канала и осигуряват напълно автоматизирано решение за видео обработка с лесен за управление интерфейс и надеждна поддръжка 24/7.

  

Play Оut услугите могат да се предоставят както като самостоятелно решение, така и да бъдат добавени към пакет от сателитни услуги.

  

За повече информация, моля изпратете запитване на sat@vivacom.bg 

  

Open cookie bot settings
към контакти