#ОставамВкъщи

VIVACOM призовава да си останете у дома

и да общувате с вашите близки, приятели

и бизнес партньори посредством нашите услуги

 

Управлявайте бизнеса си онлайн, пазете се и бъдете здрави. За ваше улеснение ви предоставяме допълнително 10 000 MB мобилен интернет за всички клиенти и увеличена скоростта с до 500 Mbps на оптичния интернет FiberNet.

Подарък 10000MBПо-висока скорост на домашен интернет

 • Управлявай услугите си онлайн

  С My VIVACOM лесно управлявате своите услуги, следите потреблението и сметките си.
   

   

   

  Допълнителни 10 000 MB


  Предоставяме ви допълнителни мегабайти на максимална скорост с валидност 30 дни. Активирайте ги през мобилното приложение My VIVACOM.

    

  *Всеки клиент на VIVACOM, който към 02.12.2020 г. няма активен допълнителен еднократен пакет "Пакет 10 000 MB", може да активира нов безплатен такъв през приложението My VIVACOM

   

  ⬤  При всяка платена сметка в срок получавате допълнителен пакет с 2000 MB, който да използвате със своята услуга или да подарите на близки.

    

   
   Виж повече   

    

   

   


  Интернет за дома и офиса


  Увеличение на скоростта до 500 Mbps

   
  В периода до 31.01.2021 г. увеличаваме максимално достижимата скорост на download, на оптичния си интернет до 500 Mbps, за всичките клиенти на оптичен интернет. Така дори потребители на плановете с по-ниска скорост, ще могат да ползват по-бърза връзка с глобалната мрежа. 

  Увеличаването на скоростта ще стане автоматично, без нужда да се заявява или да се предприемат някакви действия. Максимално достижимата скорост е за download при оптична интернет свързаност на физическо ниво между абоната и мрежата, като е възможно да варира. Важно условие за достигане на максималната възможна скорост е клиентското оборудване, крайните устройства и вида на физическа свързаност.

   

  Виж повече

   

Каталог
към контакти