Приемник за VIVACOM IPTV

В зависимост от преносната среда, по която се осигурява връзката с интернет мрежата (оптична или медна), VIVACOM осигурява Суич или Модем. Суича разклонява връзката и позволява да ползвате едновременно сигнала за интернет и телевизия. Модемът има подобна функция, но се предоставя при медна свързаност и позволява едновременно ползване на цифрова телевизия и интернет.

Приемникът преобразува получаваните чрез интернет връзката цифрови сигнали и ги предоставя за възпроизвеждане. Приемникът е снабден с A/V изходи - HDMI, RCA, SCART и S-video - портове за свързване с телевизора, както и допълнителен SPDIF изход за свързване с озвучителна система. USB портът на приемника позволява гледането на снимки, аудио и видео файлове от външна флаш памет – устройство, което всеки потребител може да свърже и да ползва приемника като плейър за личните си филми, клипове или снимки. 
Излъчваният от VIVACOM сигнал е с MPEG-4 кодиране на видеото и HE AAC кодиране на аудиото, което осигурява отлично качество на картината и звука. Поддържана резолюция 1920x1080 HD и  720x576 SD и 4:3 и 16:9 формат на картината. Към комплекта е включен и RCA видео кабел.

 

Ръководство за упортеба

 

VIVACOM IPTV на повече от един телевизор

Може да използваш услугата на до 4 телевизора, като основният приемник се предоставя безплатно. За всеки следващ се заплаща месечен абонамент. Цената на допълнителен приемник за пакети TV S+, TV M+, TV L+ и TV XL+ с договор за 2 години е 2.40 лв. за целия срок на договора и 4.80 лв. с ДДС. след изтичането този срок. За за безсрочен договор или 12 месечен договор, за пакети TV S+,  TV M+, TV L+, TV 2L+ и TV XL+ е 4.80 лв. с ДДС.

 

Оборудване

  • Захранващ адаптер

  • SCART кабел

  • Дистанционно управление

  • HDMI кабел

  • Услугата може да се използва на няколко телевизора (не повече от 4), като основният приемник се предоставя безплатно от VIVACOM.

  • Месечният абонамент за допълнителен приемник за безсрочен договор или 12 месечен договор, за пакети TV S+, TV M+, TV L+, TV 2L+ и TV XL+ е 4.80 лв. с ДДС.

  • Месечният абонамент за допълнителен приемник за пакети TV S+, TV M+, TV L+, TV 2L+ и TV XL+ и с договор за 2 години, месечният абонамент е 2.40 лв. за целия срок на договора и 4.80 лв. с ДДС след изтичането този срок.