Приемник за VIVACOM IPTV

В зависимост от преносната среда, по която се осигурява връзката с интернет мрежата (оптична или медна), VIVACOM осигурява Суич или Модем. Суича разклонява връзката и позволява да ползвате едновременно сигнала за интернет и телевизия. Модемът има подобна функция, но се предоставя при медна свързаност и позволява едновременно ползване на цифрова телевизия и интернет.

Приемникът преобразува получаваните чрез интернет връзката цифрови сигнали и ги предоставя за възпроизвеждане. Приемникът е снабден с A/V изходи - HDMI, RCA, SCART и S-video - портове за свързване с телевизора, както и допълнителен SPDIF изход за свързване с озвучителна система. USB портът на приемника позволява гледането на снимки, аудио и видео файлове от външна флаш памет – устройство, което всеки потребител може да свърже и да ползва приемника като плейър за личните си филми, клипове или снимки. 
Излъчваният от VIVACOM сигнал е с MPEG-4 кодиране на видеото и HE AAC кодиране на аудиото, което осигурява отлично качество на картината и звука. Поддържана резолюция 1920x1080 HD и  720x576 SD и 4:3 и 16:9 формат на картината. Към комплекта е включен и RCA видео кабел.

 

Ръководство за ползване на IPTV телевизия (модел на приемника STB EC2108V5) 

Ръководство за ползване на IPTV телевизия (модел на приемника STB Q11) 

 

VIVACOM IPTV на повече от един телевизор

Може да използваш услугата на до 4 телевизора, като основният приемник се предоставя безплатно. За всеки следващ се заплаща месечен абонамент. Цената на допълнителен приемник за пакети TV S+, TV M+, TV L+ и TV XL+ с договор за 2 години е 2.40 лв. за целия срок на договора и 4.80 лв. с ДДС. след изтичането този срок. За за безсрочен договор или 12 месечен договор, за пакети TV S+,  TV M+, TV L+, TV 2L+ и TV XL+ е 4.80 лв. с ДДС.

 

Оборудване

  • Захранващ адаптер

  • SCART кабел

  • Дистанционно управление

  • HDMI кабел

  • Услугата може да се използва на няколко телевизора (не повече от 4), като основният приемник се предоставя безплатно от VIVACOM.

  • Месечният абонамент за допълнителен приемник за безсрочен договор или 12 месечен договор, за пакети TV S+, TV M+, TV L+, TV 2L+ и TV XL+ е 4.80 лв. с ДДС.

  • Месечният абонамент за допълнителен приемник за пакети TV S+, TV M+, TV L+, TV 2L+ и TV XL+ и с договор за 2 години, месечният абонамент е 2.40 лв. за целия срок на договора и 4.80 лв. с ДДС след изтичането този срок.