Интерактивна телевизия

4.80 лв/мес

Стандартна цена

VOYO

Гледайте любимите си филми, сериали и предавания навсякъде и по всяко време. С допълнителен пакет  VOYO можете да гледате съдържанието на компютър, телефон и таблет, а с VIVACOM TV вече и на своя телевизор. Ексклузивен спорт, филми, сериали - без реклами!

 

Заявете пакет VOYO с обаждане на 123 и се забавлявайте


Виж сайта на VOYO

Не пропускайте уникалните футболни срещи от Шампионска лига по канал VOYO Cinema на позиция 94, като се абонирате за пакет VOYO от VIVACOM!

 

 

UEFA Шампионска лига

12 декември, сряда, 22:00

Валенсия  – Манчестър Юнайтед

28 ноември, сряда, 22:00                  ПСВ Айндховен – Барселона
 7 ноември, сряда, 22:00  Манчестър Сити – Шахтьор Донецк
 24 октомври, сряда, 22:00 Пари Сен-Жермен – Наполи
 3 октомври, сряда, 22:00                  Борусия Дортмунд – Монако
 19 септември, сряда, 22:00 Бенфика – Байерн Мюнхен
 29 август, сряда, 21:50 ч. ПСВ Айндховен – Бате Борисов
 22 август, сряда, 21:50 ч. Динамо Загреб – Йънг Бойс

Топ заглавия

Обща информация

  1. Допълнителен пакет VOYO може да се добави към всеки от основните TV пакети TV S+, TV M+, TV L+ и TV XL+. Максималният брой VOYO пакети е три броя за самостоятелните услуги и шест броя за комбинация от услуги VIVACOM IPTV и VIVACOM FiberNet.
  2. VOYO се предоставя без минимален срок, с месечна абонаментна цена от 4.80 лв. с ДДС, само за частни клиенти.
  3. Пакетът може да се заяви само на телефона за обслужване на клиенти на VIVACOM - 087 123. Със заявяването на пакета ще бъде изпращана парола за достъп до съдържанието на VOYO платформата, на посочената от клиента електронна поща. Достъпът се предоставя чрез интернет страница http://www.voyo.bg/.
  4. Услугата VOYO се заплаща чрез VIVACOM и се предоставя от БТВ Медиа Груп ЕАД, в съответствие с условията публикувани на http://www.voyo.bg/. Всички други условия за ползване на услугата VOYO са предмет на уреждане между абоната и доставчика на услугата БТВ Медиа Груп ЕАД, ЕИК 130081393, гр. София 1463, пл. "България" №1, Административна сграда на НДК, ет. 11