Гледай по HBO и HBO GO

Туин Пийкс – Случва се отново!

 

Совите не са това, което са! 25 години след премиерата си „Туин Пийкс“ отново е тук. Специалният лимитиран сериал тръгва ексклузивно на 22 май по HBO от 23:00 ч. и в онлайн приложението HBO GO.

 

18-те части на новия „Туин Пийкс“ са по сценарий на Дейвид Линч и Марк Фрост. Режисурата също е дело на Линч, който не оставя нито един детайл на случайността.  А сред познатите лица от оригинала ще видим Кайл Маклоклан, в ролята на специален агент Купър от ФБР, както и Шерил Лий (Лора Палмър), Шерилин Фен (Одри Хорн) и др. Специално участие ще има актрисата Лора Дърн, която наскоро гледахме в хитовата оригинална продукция на HBO “Големите малки лъжи. В нея тя си партнира с носителките на Оскар Никол Кидман и Рийз Уидърспуун.

 

Все още обвит в мистерия, сюжетът на специалния лимитиран сериал ще проследи събитията в градчето 25 години след мистериозното убийство на кралицата на бала Лора Палмър.

 

Преди премиерата на 22 май, HBO стартира излъчване на предишните два сезона по HBO3. Всички епизоди са налични и в HBO GO, достъпно за абонатите на VIVACOM, активирали HBO пакет.

 

Повече за абонаментните планове с включен HBO пакет може да научите ТУК!