<p><span>Върни стария си Galaxy Note* и вземи минимум** 400 лв.</span></p>
Върни телефон

*200 лв. при връщане на смартфон, различен от Galaxy Note/ 400 лв. при връщане на стар Galaxy Note.
**плюс допълнителна сума след оценяване на телефона.
Всички клиенти, имат възможност в периода от 19:00 ч. на 09.08.2018 г. до 23:59 ч. на 23.08.2018 г., да закупят или заявят на лизинг на www.vivacom.bg новите модели Samsung Galaxy Note9. Всеки клиент може да получи гарантирана отстъпка от 200 лева при закупуване в брой, със или без договор, на Samsung Galaxy Note9, ако въведе IMEI на стар смартфон, който клиентът трябва да предаде на куриера, носещ му новия Samsung Galaxy Note9. Всеки клиент може да получи гарантирана отстъпка от 400 лева при закупуване в брой, с или без договор, или на лизинг с договор, на Samsung Galaxy Note9, ако въведе IMEI на стар смартфон Samsung Galaxy Note3, Note3 Neo, Note4, Note8 (Модели извън този списък не участват.), който клиентът трябва да предаде на куриера, носещ му новия Samsung Galaxy Note9. Всеки клиент, който не само върне своя стар смартфон, но и отговаря на всички условия зададени и публикувани от Самсунг на адрес www.bak2.bg, след допълнителна оценка, може да получи допълнителна сума от ”Инфотел“ ООД – партньор на Samsung в настоящата кампания. Участието с цел получаване на остатъчна стойност на върнатия телефон, по условията публикувани на www.bak2.bg, не е обвързано с договора на клиента с VIVACOM. Промоцията се провежда съвместно с промоцията на Самсунг Електроникс Румъния, клон България, публикувана на www.samsung.com/bg/offers/tradein/. За да се възползва от отстъпките посочени по-горе, клиентът следва да предостави личните си данни на Самсунг Електроникс Румъния и партньорите му, при предаване на стария си смартфон, за което се подписва съответен протокол. VIVACOM и Самсунг Електроникс Румъния ще обработват личните данни на участниците при участието им в промоцията самостоятелно и няма да обменят тези данни, с изключение на предаването на подписаните протоколи от VIVACOM на Самсунг Електроникс Румъния. Както VIVACOM така и Самсунг Електроникс Румъния, клон България ще третират предоставените данни при спазване на всички изисквания на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни. Изчерпателна информация за обработката на личните Ви данни може да намерите в Общите условия на промоцията, достъпни на уебсайта на организатора - www.bak2.bg, както и на нашия уебсайт: www.vivacom.bg.

Инфинити екран и нова S Pen писалка

Заложи на голямото с 6,4-инчовия екран на Galaxy Note9. Това е най-големият екран изобщо на Note устройство и все пак се побира лесно в ръката ти. Изцяло новата писалка S Pen сега разполага с мощна Bluetooth технология, като ти позволява да контролираш камерата, презентациите и приложенията с натискане на бутона, без да докосваш телефона си. Pисуването, воденето на бележки и изпращането на съобщения на живо с е толкова интуитивно и естествено, колкото с химикал и хартия, благодарение на финия връх и 4096 нива на натиск.

Galaxy Note9
Galaxy Note9

Мощна батерия и повече място за съхранение

Представяме ти мощна, издържаща цял ден батерия, която го прави с едно зареждане - спазвайки ритъма на живота ти. Остави батериите и кабелите вкъщи - батерията с 4000mAh те изкарва цял ден с едно зареждане. Продължавай да се движиш в този винаги активен, мобилен свят с батерията за целия ден на Galaxy Note9.

Съхранявай повече. Трий по-малко. С вградения капацитет от 128GB - разширяем до 512GB повече - ще имаш място за това, което има значение.

Интелигентна камера

Новите революционни функции правят лошата снимка почти невъзможна. Galaxy Note9 интелигентно разпознава какво гледаш и оптимизира настройките на цветовете, като контраст, баланс на бялото, експозиция и други. И като открива мигания и размазвания, можеш да снимаш пак, но в правилния момент. Обективът с двойна бленда интелигентно се адаптира към околната светлина като човешкото око - избира между два F-stop режима. Режим F1.5 внася светлина, за да освежи снимките при свръх ниска светлина. Докато режим F2.4 ти помага да си сигурен, че снимките са ясни.

Galaxy Note9
Galaxy Note9

Производителност

Открий какво можеш да постигнеш с Galaxy Note9. Независимо дали става дума за игри, стрийминг или мултитаскинг, 10nm процесорът и 6GB RAM осигуряват забележителна ефективност. А с достъп до бързите като светлината скорости на мрежата нещата стават светкавично. Новаторската водно-въглеродна система за охлаждане на Galaxy Note9 разсейва топлината за ефективно охлаждане. Докато функцията Smart Adjuster автоматично регулира производителността на гейминга за оптимално преживяване. Заедно те гарантират, че играта е гладка и няма лаг. Плюс това се появяват специализирани известия, без играта да спира. Или пък може да изключиш уведомленията изцяло.

Каталог
към контакти