Новини
 • VIVACOM обяви 100 позиции в Лятната стажантска програма 2017 г.

  Компанията спечели признание за „Инвестиция в човешкия капитал и условия на труд“ със своята програма за развитие на младите хора „VIVACOM Техническа академия“

  16.03.2017 г., София –100 свободни стажантски позиции открива VIVACOM през лятото на 2017 г. За 14-та поредна година телекомът ще проведе мащабна програма за летен стаж. Тя ще протече под надслов “VIVA Z - Талант от бъдещето“ и има за цел развитие и задържане на таланти в България, чрез придобиване на практически и професионални умения. Всяка година над 40% от стажантите остават на постоянна работа в различни дирекции на компанията, в резултат на успешно завършената програма.

   

  Кандидатстването започва от 13.03.2017 г. и продължава до 30.04.2017 г. Всички желаещи могат да подадат CV и мотивационно писмо на www.vivacom.bg/кариери или да кандидатстват по обявените позиции през официалната фейсбук страница на www.facebook.com/VIVACOM.

   

  Всеки стажант има индивидуално назначен ментор, който се ангажира лично да го въведе в света на корпоративната култура и професионалните му интереси. Като част от лятната програма участниците в нея имат възможност да стажуват на трудов договор, да получат конкурентно заплащане и социални придобивки и не на последно място - да участват в специфични обучения. Младите таланти ще имат възможност да се включат и в мащабна благотворителна акция, организирана от VIVACOM, за да подкрепят социална кауза, демонстрирайки своята отговорност и ангажираност към проблемите в обществото. Успешно завършилите програмата ще получат препоръки и сертификати, които да им послужат за професионална реализация пред бъдещи работодатели.

   

  Наред с ежегодната си стажантска кампания, VIVACOM реализира редица програми, насочени към развитието на потенциала на младите хора в България. Компанията бе отличена на първо място за „Инвестиция в човешкия капитал и условия на труд” на 14 Годишни награди за отговорен бизнес 2016, организирани от Българския форум на бизнес лидерите. Печелившият проект „VIVACOM Техническа Академия“ е съвместна инициатива на телекома с факултета по Телекомуникации на ТУ София и е в разгара на седмото си издание. Целта му е млади инженери да затвърдят теоретичните си знания с практически ориентирани курсове, които не са включени в редовния план на обучение. В рамките на една учебна година преподаватели от Факултета по телекомуникации на ТУ София и ключови служители на VIVACOM предават практическия си опит чрез презентации и казуси. За годините можем да се похвалим с общо над 150 участници и над 300 кандидатури. 30% от участниците са били на стаж във VIVACOM, назначените са 17%.

   

  На снимките:

  1 - 3. Служители на компанията представят стажантската програма за 2017 година на Кариерния форум в НДК

  4. Екипът на дирекция "Човешки ресурси" на VIVACOM  с награда за отговорен бизнес.

  16.03.2017
 • Лятна стажантска програма 2017г. - VIVA Z Талант от бъдещето

  Телекомът посреща над 100 стажанти и през 2017 година

  VIVACOM и тази година отваря врати за млади таланти, които търсят своето бъдеще и професионална реализация в България. За 14-та поредна година компанията стартира мащабна лятна стажантска програма, чиято цел е развитие и задържане на таланти, чрез придобиване на практически и професионални умения.     

   

  Проектът тази година протича под надслов “VIVA Z Талант от бъдещето!“ и запазва традицията за национално покритие. Програмата стартира през месец март и поетапно ще приема стажанти в летните месеци на годината в цялата страна. Всеки стажант има индивидуално назначен ментор, който се ангажира лично да го въведе в дебрите на корпоративната култура и професионалните му интереси. Като част от лятната програма участниците в нея имат възможност да стажуват на трудов договор, да получат конкурентно заплащане и социални придобивки и не на последно място - да участват в специфични обучения – бизнес етикет и комуникация, презентационни умения и електробезопасност. Стажантите ще имат възможност да се включат и в мащабна благотворителна акция, организирана от VIVACOM, за да подкрепятсоциална кауза, демонстрирайки своята отговорност иангажираност към проблемите в обществото. Успешно завършилите програмата ще получат препоръки и сертификати, които да им послужат за професионална реализация във VIVACOM или пред бъдещи работодатели.

   

  Всяка година над 40% от стажантите остават на постоянна работа в различни дирекции накомпанията, в резултат на успешно завършена стажантска програма. Интересът на младите таланти е насочен предимно към реализация в компанията, заради високото ниво на приемственост, професионализъм и разнообразните кариерни възможности, които VIVACOM предлага.

   

  Не пропускайте своята възможност и изпратете CV и мотивационно писмо до 30.04.2017 г. на www.vivacom.bg/Кариери или facebook.com/VIVACOM 

   

  кандидатствай

  Виж повече

  15.03.2017
 • 96 стажанти успешно завършиха 13-тата поред Лятната стажантска програма на VIVACOM

  На официална церемония по закриване на програмата стажантите получиха своите сертификати и препоръки, за да поемат още по-уверено по пътя към успеха.

  На 13 октомври успешно завърши Лятната стажантска програма 2016, която тази година премина под надслов “VIVAROOMS Ключът е в теб!“. На официална церемония по закриване на програмата стажантите получиха своите сертификати и препоръки, за да поемат още по-уверено по пътя към успеха. Наградени бяха и младежите, които се отличиха с различен принос към програмата – участници в състезания и конкурси, организирани от VIVACOM.

   

  Програмата стартира през пролетта на 2016 г. и поетапно в нея се включиха различни групи стажанти в цялата страна. Всеки стажант имаше индивидуално назначен ментор, който да го подкрепя и насърчава в професионалното му развитие. Като част от проекта участниците имаха възможност да стартират първия си опит в кариерата на трудов договор, да получат конкурентно заплащане и социални придобивки и, не на последно място – да участват в специфични обучения по бизнес етикет и комуникация, презентационни умения и електробезопасност. Те се включиха и в мащабна благотворителна акция в различни общини. Акцията е част от приобщаването на младите хора към основните ценности на VIVACOM и стремежа на компанията за вдъхновяващо и отговорно сътрудничество.   

   

  “VIVAROOMS Ключът е в теб!“ е 13-тата поред Лятна стажантска програма на VIVACOM. Кампанията продължи успешната традиция да предложи възможност за постоянна работа и повече от 30% от стажантите избраха да останат в компанията, заради високото ниво на професионализъм и ангажираност.

   

  Благодарим за всеотдайността на менторите и пожелаваме успех на стажантите.

  20.10.2016
 • 90 стажанти на VIVACOM в доброволческа акция

  Благодарение на инициативата, две общини се сдобиха с освежени места за игра и отдих

  25.08.2016 г. София  – Над 90 стажанти от Лятната стажантска програма на VIVACOM се включиха в мащабна доброволческа акция, организирана от телекома. Младежи от цялата страна се събраха, за да реновират ключови терени в общините Костинброд и Сливница. В община Сливница реновираха Градския парк, като боядисаха и освежиха детски площадки с различни съоръжения: люлки, пързалки, катерушки и кътове за почивка. По същото време в с. Опицвет (община Костинброд) друга група стажанти реновира детска площадка, спирки на градски транспорт, почисти  тротоарни площи и ги маркира.

   

  Стажантите получиха благодарствени пожелания от граждани и случайни минувачи, които поощриха младежите да дават пример с доброто дело.

   

  Благотворителната акция е част от приобщаването на младите хора към основните ценности на VIVACOMи стремежа на компанията за вдъхновяващо и отговорно сътрудничество.  

   

   

  25.08.2016
 • 50 стажанти на VIVACOM отключиха още една врата

  Лятната стажантска програма „VIVAROOMS Ключът е в теб“ е в разгара си.

  Лятната стажантска програма „VIVAROOMS Ключът е в теб“ е в разгара си. 50 стажанти вече заеха работните места в различни отдели на компанията  в търсене на професионална реализация. Младите попълнения бяха посрещнати от своите ментори в градовете Бургас, Варна, Велико Търново, Ловеч, Монтана, Русе и София. Те отключиха вратата към успеха, като преминаха обучение по бизнес етикет и комуникация, което ги подготви за корпоративната среда. За всички стажанти през това лято са предвидени също обучения по презентационни умения, електробезопасност и участие в една от социално отговорните инициативи на компанията.

   

  Програмата традиционно дава възможност на избраните младежи да придобият практически знания и умения чрез участие в реални проекти на компанията и подкрепа от своите ментори. По време на своя стаж студентите вземат участие в множество инициативи, които целят да им помогнат да навлязат успешно в корпоративната сфера на телекомуникациите.

    

  Пожелаваме успех на всички стажанти и благодарим за всеотдайността на техните ментори!

  17.06.2016
 • VIVAROOMS - Лятна стажантска програма на VIVACOM

  Телекомът посреща над 100 стажанти и през 2016 г.

  София, 13 март 2016 г. – За 13–та щастлива поредна година VIVACOM отваря врати за млади и амбициозни хора, които търсят своята професионална реализация в България. Проектът тази година протича под надслов “VIVAROOMS Ключът е в теб!“ и е насочен към развитие и задържане на таланти, чрез придобиване на практически и професионални умения.

   

  Програмата стартира през месец март и поетапно ще приема стажанти в летните месеци на годината в цялата страна. Всеки стажант има индивидуално назначен ментор, който да го въведе в дебрите на професионалните му интереси. Като част от лятната програма участниците в нея имат възможност да стажуват на трудов договор, да получат конкурентно заплащане и социални придобивки и не на последно място - да участват в специфични обучения – бизнес етикет и комуникация, презентационни умения и електробезопасност. Стажантите ще имат възможност да се включат в мащабна благотворителна акция, организирана от VIVACOM, за да подкрепятсоциална кауза, демонстрирайки своите отговорност и ангажираност към проблемите в обществото. Успешно завършилите програмата ще получат препоръки и сертификати, които да им послужат за професионална реализация във VIVACOM или пред бъдещи работодатели.

   

  Всяка година над 40% от стажантите биват наети на постоянна работа в различни дирекции на българския телеком. Интересът на младите хора е насочен предимно към реализация в компанията, заради високото ниво на професионализъм и разнообразните възможностите, които предлага.

   

  Кандидатите за стаж във VIVACOM трябва да изпратят своето CV и мотивационно писмо до 30.04.2016 г. на www.vivacom.bg/Кариери и facebook.com/VIVAC0M

  13.03.2016
 • 109 стажанти успешно завършиха Лятната стажантска програма на VIVACOM

  Успешно завърши Лятната стажантска програма на VIVACOM за 2015 г., която тази година премина под надслов “VIVAJUMP, висок старт за твоята кариера“.

  София, 27.10.2015 - Успешно завърши Лятната стажантска програма 2015 г., която тази година премина под надслов “VIVAJUMP, висок старт за твоята кариера“. На официална Церемония по закриване на програмата стажантите получиха своите сертификати и препоръки, за да поемат още по-уверено по пътя към успеха. Наградени бяха и младежите, които се отличиха с различен принос към програмата – участници в състезания и конкурси, организирани от VIVAJUMP.

   

  Програмата стартира през летните месеци на 2015 г. и поетапно прие различните групи стажанти в цялата страна. Всеки стажант имаше индивидуално назначен ментор, който да го въведе в дебрите на професионалните му интереси. Като част от лятната програма участниците в нея имаха възможност да стартират първия си опит на трудов договор, да получат конкурентно заплащане и социални придобивки и не на последно място, участваха в специфични обучения – бизнес етикет и комуникация, презентационни умения и електробезопасност. Те се включиха и в мащабна благотворителна акция в общини партноьори на VIVACOM. Младите попълнения в телекома реновираха ключови общински терени, като се разделиха на екипи, за да покрият по-голяма площ.

   

  “VIVAJUMP, висок старт за твоята кариера“ и тази година е успешен проект. Повече от 40% от стажантите бяха наети на постоянна работа в различни дирекции на компанията. Интересът на младите хора е насочен предимно към реализация в компанията, заради високото ниво на професионализъм, усилията, които положиха нашите ментори и фактът, че VIVACOM е водещия телеком в България.

   

      

  29.10.2015
 • Стажантите на VIVACOM в доброволческа акция в общините Дупница и Сливница

  Стажантите от лятната стажантска програма на VIVACOM – VIVAJUMP, се включиха в мащабна благотворителна акцияв общините Дупница и Сливница миналата седмица.

  Стажантите от лятната стажантска програма на VIVACOM – VIVAJUMP, се включиха в мащабна благотворителна акцияв общините Дупница и Сливница миналата седмица. Младите попълнения в телекома реновираха ключови за двете общини терени, като се разделиха на екипи, за да покрият по-голяма площ. Първият екип боядисва пейки и детски площадки в градската градина на Дупница. Вторият екип реновира изцяло съоръженията в детската градина в с. Алдомировци (община Сливница) и почисти двора от плевели. Третият екип се зае да засажда дървета и лакира пейките пред сградата на Общината в гр. Сливница.  Ентусиазмът на участниците бе заразителен и благодарности се сипеха от случайните минувачи, като някои от тях дори се включиха, за да помогнат.

   

  Гордеем се с усилията и всеотдайността на всички доброволци на VIVACOM. Смело можем да се похвалим, че стажантите ежегодно се включват в доброволческите ни инициативи в подкрепа на обществени каузи.
  Акцията на новите телеком надежди е част от приобщаването им към основните ценности на VIVACOM и стремежа на компанията да бъде в полза на обществото.   
  Благодарим на всички, които се включиха в доброто начинание!

   

              

  31.08.2015
 • VIVACOM обявява 100 позиции в Лятната стажантска програма VIVAJUMP за 2015 година

  Телекомът ще проведе най-мащабната програма за летен стаж в страната за 12-та поредна година

  София, 9 март 2015 г. – 100 свободни стажантски позиции открива VIVACOM през лятото на 2015 г. Всички младежи ще бъдат наети за период от три месеца. Телекомът ще проведе най-мащабната програма за летен стаж в страната за 12-та поредна година под надслов “VIVAJUMP, висок старт за твоята кариера“. През 2014 година близо 40% от стажантите са назначени на постоянна работа в компанията в различни дирекции.

   

  „Време е да поемеш пътя към успеха“ съветват менторите, които лично ще обучават всеки един стажант и ще го напътстват към успешното изпълнение на поставените цели. Като част от лятната програма участниците в нея ще получат конкурентно заплащанеи социални придобивки, ще участват в специфични обучения и ще имат възможност да подкрепят социална кауза, демонстрирайки отговорност и загриженост. Успешно завършилите програмата ще получат препоръки и сертификати, които да им послужат за висок старт в кариерата пред бъдещи работодатели.

   

  Кандидатстването започва от 10.03.2015г. и продължава до 30.04.2015 г. Всички желаещи могат да подадат CV и мотивационно писмо на www.vivacom.bg или като кандидатстват чрез официалната фейсбук страница на www.facebook.com/VIVACOM по обявените позиции.

   

  Можете да научите повече и при първото представяне на “VIVAJUMP, висок старт за твоята кариера“ в Националния дворец на културата на 10 и 11 март 2015 г.

  09.03.2015
 • Повече от 120 младежи взеха участие в Лятната стажантска програма на VIVACOM

  30% от стажантите остават на работа в компанията

  София, 28 октомври 2014 г. - На официална церемония в Телефонната палата VIVACOM закри своята Лятна стажантска програма 2014. Повече от 120 стажанти от различни градове на България получиха своите сертификати за успешно завършен стаж, а най-добрите сред тях се сдобиха с препоръки от своите ментори. В резултат на Лятната стажантска кампания всяка година VIVACOM успява да открие ценни и талантливи млади хора, които да стартират кариерата си в телекома. Към момента близо 30% от участниците остават на работа в компанията, като до края на годината този процент се очаква да нарасне.

   

  Стажантската програма на VIVACOM предостави на младите възможността да работят по свой проект, да получат практически знания под менторството на едни от най-добрите специалисти в различни професионални области, както и възнаграждение за положения труд. Като част от кампанията студентите преминаха през специално създадени за тях обучения и участваха в различни инициативи и състезания. По време на официалната церемония най-успешните в различните категории получиха атрактивни награди, а големите победители в конкурса за най-добра презентация бяха наградени с таблети.

  28.10.2014
 • Стажанти на VIVACOM в доброволческа акция в района на Паничище

  Близо 100 стажанти на VIVACOM участваха в организирана съвместно с Планинската спасителна служба целодневна доброволческа акция в района на Паничище.

  София, 26 август 2014 г. – Близо 100 стажанти на VIVACOM участваха в организирана съвместно с Планинската спасителна служба целодневна доброволческа акция в района на Паничище. Екипирани с гумени ботуши и ръкавици и въоръжени с кирки и лопати, младите хора прокараха пътека в местността Лопена покрай р. Скакавица, почистиха резервоара и утайника на реката, замърсени и затлачени след проливните дъждове това лято. С упорити усилия стажантите възстановиха маркировката от х. Скакавица до връх Кабул и връх Сухия Чал, оформиха стъпала и обособиха място за лагерен огън пред хижата. „Благодарение на добрата организация и мотивираност на участниците, те успяха да изпълнят всички планирани задачи успешно и в срок – в рамките на само един ден“, похвали стажантите Иван Тушев, ръководител на Планинска спасителна служба - Дупница.

   

  Акцията на новите телеком надежди е част от приобщаването им към основните ценности на VIVACOM и стремежа на компанията да бъде в полза на обществото. По време на стажа си младежите получават не само практически знания, но и обучения по бизнес етикет, екипна комуникация и презентационни умения, които ще са им от полза в бъдещия професионален път. През 2014 г. телекомът инвестира над 350 000 лв. в своите стажанти. Очаква се и настоящото издание на програмата да повтори миналогодишния успех и над 30% от стажантите да бъдат назначени на работа в компанията.

   

  През 2014 г. над 2400 кандидати се състезаваха за обявените 110 свободни позиции в близо 20 основни дирекции на VIVACOM, сред които са „Поддръжка и изграждане на мрежата“, „Информационни технологии“, „Експлоатация и архитектура на мрежата“, „Продажби“, „Продукти и услуги“, „Маркетинг“, „Човешки ресурси“, „Корпоративни комуникации“, „Правни въпроси“, „Регулация и конкуренция“, „Финанси“, „Обслужване на клиенти“ и др.

  26.08.2014
 • VIVACOM обявява 110 свободни стажантски позиции през 2014 г.

  Студентите ще работят по индивидуални проекти и ще получат възнаграждание за положения труд

   

  София, 11 март 2014 г. - VIVACOM дава старт на своята Лятна стажантска програма, като обявява 110 свободни позиции, което е с 30 повече в сравнение с предходната година. 11-ото издание на най-мащабната програма за летен стаж в страната ще протече под надслов „Мисия ЕВОЛЮЦИЯ - развий себе си!" и ще даде възможност на студенти от София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Хасково, Плевен и Русе да станат част от екипа на компанията в продължение на 3 месеца. В резултат на стажантската кампания всяка година VIVACOM успява да открие ценни и талантливи млади хора, част от които биват назначавани на постоянна работа към телекома. Миналогодишната кампания доведе до наемането на 38% от участниците.

  Стажантската програма на VIVACOM предоставя на младите хора както практически знания от едни от най-добрите специалисти в различни професионални области, така и възнаграждение за положения труд. Като част от кампанията студентите преминават през специално създадени за тях обучения по бизнес етикет и презентационни умения. Освен това те получават възможността да работят по индивидуален проект, резултатът от който могат да включат в своята автобиография. Като допълнение VIVACOM предоставя на успешно завършилите стажантската програма препоръки и сертификати.

  Всеки студент, желаещ да кандидатства за летен стаж във VIVACOM, може да го направи през сайта на компанията, като крайният срок за подаване на документи е 30 април. През настоящата 2014 г. VIVACOM ще приема стажанти в близо 20 дирекции, сред които са „Поддръжка и изграждане на мрежата", „Информационни технологии", „Експлоатация и архитектура на мрежата", „Продажби", „Продукти и услуги", „Маркетинг", „Човешки ресурси", „Корпоративни комуникации", „Правни въпроси", „Регулация и конкуренция", „Финанси", „Обслужване на клиенти" и др.

  18.03.2014
Каталог
 • 123Безплатен номер за обслужване на клиенти
 • 121Безплатен номер за обслужване на бизнес клиенти
 • Изпратете е-mail
 • Магазини
към контакти