Новини
 • 50% отстъпка за филмовите пакети HBO и HBO&Cinemax за целия срок на договора от VIVACOM

  Потребителите, които сключат нов или преподпишат настоящия си договор за VIVACOM TV или IPTV до края на месец ноември, ще могат да се възползват от сериозната отстъпка за целия срок на договора

  03.11.2016 г., София – Този ноември VIVACOM ще изненада киноманите с 50% отстъпка за филмовите пакети HBO и HBO&Cinemax.

   

  Потребителите, които сключат нов или преподпишат настоящия си договор за VIVACOM TV или IPTV до края на месец ноември, ще могат да се възползват от сериозната отстъпка за целия срок на договора. Така пакетът HBO, включващ каналите НВО, HBO+1, НВО2, НВО3 и НВО HD, ще струва само 3,95 лева на месец, вместо 7,90 лева. Разширеният пакет HBO&Cinemax, който дава както до достъп до цялото портфолио на НВО, така и до Cinemax и Cinemax 2, ще бъде с месечен абонамент от 5,45 лева. Като бонус към двата пакета, VIVACOM предоставя достъп и до HBO On Demand – уникална видеотека с най-добрите холивудски блокбъстърии оригинални сериали на канала и HBO GO – приложението за гледане на над 2 000 часа от любимите сериали и хитови филми през мобилно устройство, смарт телевизор или онлайн. VIVACOM е единственият оператор в България, който предоставя ексклузивен достъп до HBO On Demand. Канал Cinemax 2 вече е наличен и за всички клиенти на сателитна телевизия от VIVACOM, докато HBO+1, HBO HD и HBO On Demand са налични само за клиенти на VIVACOM IPTV.

   

  Тази есен филмовите канали ще зарадват зрителите с епичния научно-фантастичен сериал „Westworld” (Западен свят), в който взема участие и легендарния актьор Антъни Хопкинс. Друго популярно заглавие - “The Young Pope” (Младият Папа), разказващо за първия американски папа в историята, същоще бъде достъпно за абонатите на ТВ услугите на телекома тази есен.

  03.11.2016
 • SONY и VIVACOM подаряват уникално футболно изживяване с билети за UEFA Шампионска лига

  Късметлиите, изтеглени на лотариен принцип, ще могат да подкрепят българското участие в UEFA Шампионска лига на живо от трибуните на Националния стадион „Васил Левски“.

  24.10.2016 г., София – Светът е футбол през оставащите месеци на 2016 година, а Sony Mobile, официален партньор на UEFA Champions League, и VIVACOM ще зарадват феновете с билети за домакинските мачове на Лудогорец в най-силния европейски клубен турнир. Късметлиите, изтеглени на лотариен принцип, ще могат да подкрепят българското участие в UEFA Шампионска лига на живо от трибуните на Националния стадион „Васил Левски“. „Орлите“ от Разград ще се изправят срещу лондонския гранд Арсенал на 01.11.2016 г., а на 23.11.2016 г. ще посрещнат един от най-силните швейцарски отбори – Базел.

   

  Всеки потребител, който до 15.11.2016 г. закупи смартфон Xperia XZ или Xperia X Compact на Sony от магазин на VIVACOM, участва в томбола за премиум билети за домакинските мачове на Лудогорец с включен специален пакет “Hospitality”. Освен топ места в Сектор А на Националния стадион, пакетът осигурява достъп до зоната за VIP гости – т.нар. Champions Club – където наред с изисканите програма и кетъринг, гостите се наслаждават и на много игри и промоции преди, по време и след мачовете. По два от премиум билетите за предстоящите две домакинства ще изненадат феновете на футбола с вълнуваща екстра – ексклузивен “Photo experience”. Той осигурява специален достъп и възможност за снимки на футболистите, които са недостъпни за останалите фенове. Пристигането на отборите, излизането от тунела, загряващата тренировка, подреждането преди първия съдийски сигнал, пресконференцията след мача – всичко това ще бъде на една ръка разстояние за щастливците.

   

  Клиентите, които спрат избора си на Xperia XA на Sony и закупят модела във VIVACOM, ще участват в томбола за билети в сектор А на стадион „Васил Левски“ за една от предстоящите домакински футболни срещи на ПФК Лудогорец.

  24.10.2016
 • През октомври VIVACOM предлага нови промоционални оферти на тарифни планове Smart Call

  Smart Call XS вече включва 100 МВ на максимална скорост само за 4,99 лв. на месец

  10.10.2016 г., гр. София – През октомври тарифните планове на VIVACOM Smart Call стават още по-атрактивни.

   

  Тарифната линия Smart Call залага на разнообразни планове, от които всеки клиент може да избере най-подходящия според своите нужди. Плановете Smart Call XS и Smart Call S сега се предлагат със 100 вместо 50 включени MB на максимална скорост, като най-ниската цена за план започва от 4.99 лв. на месец. Така дори потребителите с ограничен бюджет ще могат да се възползват от постоянна връзка с мрежата и национални разговори, когато им се налага.

   

  Наред с по-достъпните абонаменти, тарифната линия Smart Call предлага и планове с голям диапазон включени минути – от 150 до неограничени за всички национални мрежи. 

  10.10.2016
 • През октомври VIVACOM ще зарадва младежите с 1500 MB на максимална скорост за тарифен план Hybrid 2016

  Промоционалната оферта ще в валидна до края на месец октомври.

  06.10.2016 г. гр. София – Специално замладите хора, които имат най-голяма нужда от мобилни данни за сърфиране в интернет, тарифният план „Hybrid“ на VIVACOM вече разполага с  допълнителни 1 500 МВ на максимална скорост за целия срок на договора.

   

  Младежкият план „Hybrid“ е разработен така, че да съчетава най-доброто от предплатените пакети, позволявайки зареждания с ваучер при нужда, и месечните абонаменти, които дават възможност за по-свободна комуникация. С фиксирана месечна такса от 10 лв., „Hybrid“ помага на всеки потребител да контролира разходите си, като предлага 600 минути, 600 SMS-а в мрежата на VIVACOM и 1 650 МВ на максимална скорост.

   

  Промоционалната оферта ще в валидна до края на месец октомври.

  06.10.2016
 • Удвоени MB на максимална скорост и до 25% отстъпка за тарифни планове i-Traffic от VIVACOM през октомври

  Промоцията е валидна при сключване на нов или преподписване на настоящ договор.

  05.10.2016 г., гр. София – През месец октомври абонатите на VIVACOM ще могат да се възползват от удвоени мегабайти на максимална скорост в плановете i-Traffic и до 25% отстъпки от месечната такса за тези планове. По този начин клиентите ще могат да сърфират още по-свободно в 4G мрежата на телекома с по-бързо достъп до имейл, социални мрежи, оналйн игри, TV и видео съдържание.

   

  i-Traffic XXL вече включва цели 70 000 МВ - с 35 000 MB повече от стандартния пакет, а месечната такса става 29,99 лв. на месец.

   

  При тарифните планове i-Traffic абонатите могат да ползват от 15 до 45 ТВ канала с услугата за гледане на телевизия на мобилно устройство чрезприложението TV GO, както и 128 GB включено облачно пространство към приложението pCloud, достъпно за сваляне на всички смартфони. Цените на i-Traffic плановете са още по-ниски при комбинация с други услуги от телекома.

   

  Промоцията е валидна при сключване на нов или преподписване на настоящ договор.

  05.10.2016
 • Най-новата игра за Playstation - FIFA 17 идва като подарък с култовата конзола от VIVACOM

  Наред с последната футболна игра, клиентите ще получат като подарък и 90-дневен абонамент за PS Plus.

  30.09.2016 г. София – VIVACOM ще зарадва потребителите с подарък - новата игра за Playstation - FIFA 17, броени дни следофициалното й пускане на пазара. От приятния бонус могат да се възползват всички абонати на телекома, които сключат договор за телевизия и интернет и вземат в комбинация с него култовата конзола PlayStation®4 Slim 1TB (CUH-2000 серия). Тя идва на атрактивната цена от 24.90 лв на месец за 24 месеца или 549, 90 лв. в брой. Наред с последната футболна игра, клиентите ще получат като подарък и 90-дневен абонамент за PS Plus.

   

  PlayStation®4 Slim 1TB (CUH-2000 серия) идва с подобрена вътрешна архитектура и елегантен дизайн, като поддържа High Dynamic Range визуална технология. За максимално удобство на всички геймъри, конзолата е още по-тънка и лека,  подрежда игри и приложения, чрез нов интуитивен интерфейс и дава възможност за съхраняване на игри, приложения, снимки и видеоклипове. Тя поддържа HDR визуална технология (High Dynamic Range), която позволява възпроизвеждане на светлосенки и огромна палитра от цветове, а постигнатите изображения са с невероятна реалистичност и неподправеност.

  30.09.2016
 • Още повече минути, мегабайти и SMS-и към предплатените пакети Bravo и Bravo+ предлага VIVACOM

  Промоцията важи за всички абонати, които презаредят своя пакет Bravo или Bravo+ в периода 17 септември – 30 ноември.

  20 септември 2016 г., София – За да отговори на нуждите за по-дълги разговори и повече сърфиране в мрежата, VIVACOM предлага още повече мегабайти, SMS-и и включени минути на всички свои абонати на предплатени тарифни планове Bravo и Bravo+, които презаредят своята карта до 30 ноември 2016.

   

  Потребителите на пакет Bravo, които презаредят своята предплатена карта ще получатдо 3 пъти повече включени услуги -  до 600 минути и 600 SMS-a към VIVACOM, както и до 1000 MB.

   

  За потребителите на Bravo+ телекомът ще предложи до 300 национални минути и  до 1000 MB при презареждане.

   

  Промоцията важи за всички абонати, които презаредят своя пакет Bravo или Bravo+ в периода 17 септември – 30 ноември, а включените минути, МВ и SMS-и са валидни 20 дни от датата на презареждане. Всички останали правила и условия на пакетите се запазват.

  20.09.2016
 • 50 % отстъпка за фиксирани гласови услуги предлага VIVACOM

  Промоционалната цена ще важи за първите три или шест месеца, в зависимост от продължителността на подписания договор.

  09.08.2015 г., София – От началото на месец септември всички потребители на фиксирани гласове услуги, които сключат нов или преподпишат настоящия си договор за плановете VIVACOM Easy Fix и VIVACOM Ultra Fix, ще получат 50% отстъпка от месечния абонамент. Промоционалната цена ще важи за първите три или шест месеца, в зависимост от продължителността на подписания договор.

   

  VIVACOM Ultra Fix предлага 3 600 включени минути за разговорите към всички национални мобилни и фиксирани мрежи, както и Първа международна зона. С него клиентът си осигурява свободна комуникация към всички по всяко време, на цена от 6.99лв. на месец, за първите 6 месеца при 24 месечен договор.

   

  За потребителите, които се нуждаят от минути към национални фиксирани мрежи,  VIVACOM Easy Fix предлага 3 600 включени минути, с месечен абонамент от 5.49лв., за първите 6 месеца при 24 месечен договор.

   

  След изчерпване на включените минути разговорите към всички национални мобилни и фиксирани мрежи, Първа международна зона и за двата плана са на цена от 0.01 лв./мин.

   

  Клиентите на VIVACOM могат да се възползват от промоционалната оферта във всеки един от магазините на VIVACOM и в дистрибуторската мрежа на телекома.

  08.09.2016
 • Интерактивна телевизия, високоскоростен интернет и 45 канала с TV GO само за 27,80 лв. на месец от VIVACOM

  Сега към познатия пакет за най-модерните и желани фиксирани услуги, телекомът добавя мобилното приложение за гледане на телевизия - TV GO с 45 ТВ канала.

  07.09.2016 г., София – Само през септември потребителите на VIVACOM имат възможността да се възползват от специалната промоция на VIVACOM – интерактивна телевизия и високоскоростен интернет. Сега към познатия пакет за най-модерните и желани фиксирани услуги, телекомът добавя мобилното  приложение за гледане на телевизия - TV GO с 45 ТВ канала. То улеснява потребителите в динамичното им ежедневие, като им позволява да гледат любимите си филми и предавания където и когато искат – на път, на море, на планина.

   

  Комбинираният троен пакет включва интерактивна телевизия с повече от  над 130 канала, оптичен интернет (100mbps) и 45 канала с TV GO само за 27,80 лв. на месец. Цената е за целия срок на договора.

   

  С включването на услугата, всеки абонат получава безплатно HD ТВ оборудване, възможност за безплатен допълнителен приемник, както и безплатен Wi-Fi рутер и антивирусна защита.

   

  Потребителите, които искат да се възползват само от TV GO, могат да получат достъп до удобното мобилно приложение само за 3 лв., вместо за 5,90 лв на месец за целия срок на договора.

  07.09.2016
 • Телевизионните пакети на VIVACOM – още по-достъпни през лятото

  VIVACOM предлага още по-атрактивни цени на допълнителните си телевизионни пакети за лятото.

  04.07.2016г, София - VIVACOM предлага още по-атрактивни цени на допълнителните си телевизионни пакети за лятото. Така феновете на кино изкуството, Европейското първенство по футбол и Олимпиадата в Рио де Жанейро ще имат достъп до допълнителни канали на по-ниска цена. Пакетите са валидни както за DTH (сателитна) телевизия, така и за интерактивната IPTV.

   

  Допълнителният пакет HD Light вече се предлага на цена само от 0.95 лв. на абонамент, което е 75% отстъпка от стандартната цена. Всеки клиент на DTH или IPTV получава 5 телевизионни канала с HD качество, а като бонус - филмовия канал VIVACOM Arena, който излъчва филми за малки и големи, сериали и българско кино без рекламни паузи – 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

   

  Diema Xtra пък ще бъде достъпна безплатно за 1 или 3 месеца при сключване съответно на 12 или 24-месечен договор. Всеки, възползвал се от промоцията, може да спечели един от 5-те таблета с включен безплатен абонамент за GONG Play.

   

  Класическите филмови канали HBO, HBO 2, HBO 3,Cinemaxи Cinemax 2също ще бъдат безплатни за 1 или 3 месеца при сключване на 12 или 24-месечен договор. Клиентите със сателитна телевизия и IPTV ще получат бонус – безплатен достъп до HBO GO, а потребителите на IPTV ще разполагат безплатно и с видеотекета HBO On Demand, която се предлага ексклузивно и само от VIVACOM.

   

  По този начин потребителите ще имат възможността да отдъхнат по време на летните си отпуски, като се насладят на любимите си филми, сериали, предавания и спорт.

   

  Промоциите са валидни за всички настоящи и нови абонати на ТВ услуга - самостоятелна и в пакет.

   

  04.07.2016
 • Футболното лято идва с промоция на интерактивна телевизия, оптичен интернет и телевизор LG от VIVACOM

  Само през юни клиентите могат да вземат 32-инчов LG за 17.90 лв. на месец

  06.06.2016г., София - Специално за лято 2016 г., което ще премине под знака на най-големите спортни надпревари – Европейското първенство по футбол и Летните олимпийски игри, VIVACOM ще зарадва потребителите с атрактивна оферта за телевизия.

   

  От 1 юни всички клиенти, които активират пакет за оптичен интернет и интерактивна телевизия VIVACOM DUO: FiberNet + IPTV с месечна такса от 24.80 лв. ще имат възможност да вземат 32-инчов телевизор LG на изплащане, само за 17.90 лева на месец за срок от две години. Комбинираната оферта включва високоскоростен оптичен интернетдо 100 Mbps и над 130 ТВ канала, предоставени чрез най-модерната телевизионна услуга с възможности за слагане на пауза, връщане назад и гледане на архив до 7 дни – VIVACOM IPTV. Благодарение на тези функции, феновете ще могат да се насладят на всички значими моменти от състезанията във Франция и Бразилия, в удобно за тях време. Спортните надпревари ще изглеждат още по-зрелищни на телевизора от LGс екран (81 см) с HD ready и 1366х768 резолюция. Той разполага също с дигитален кабелен и ефирен тунер, както и вход за HDMI и USB.

   

  06.06.2016
 • Гарантирано най-добри цени на HUAWEI във VIVACOM през юни

  Всички модели смартфони, таблети и аксесоари в магазинната мрежа на VIVACOM ще се предлагат на специална промо цена

  02.06.2016г., София - През целия месец юни абонатите на VIVACOM могат да се възползват от невероятни предложения за всички модели смартфони, таблети и аксесоари на HUAWEI.

   

  Хитовият флагман Huawei P9 вече ще се предлага за 24.90 лв. на месец със SmartXL, вместо за 29.90 лв. на месец. С него феновете на снимките ще преоткрият смартфон фотографията. По-олекотеният му вариант HUAWEI P9 lite пък ще се предлага с месечна вноска от 11.90 лв. със SmartXL, вместо за 14.90 лв.

   

  HUAWEI MediaPad T1 10 с цена от 4.90 лв. на месец с iTrafficXXL, вместо 8.90 лв. на месец е най-достъпния 4G таблет на пазара с голям дисплей – 9.6“.

   

  Феновете на марката ще имат възможността да вземат и часовник HUAWEI Watch W1 на промоция, с който да синхронизират телефона си и да бъдат в час за всичко. Само през юни цената му ще бъде 15.90 лв. на месец със SmartXL, вместо 19.90 лв. на месец.

   

  Атрактивните отстъпки важат при сключване на нов срочен договор за мобилна гласова или дейта услуга на VIVACOM и закупуване на мобилен телефон, таблет или аксесоар при еднократно заплащане на пълната цена или при закупуване по лизингова схема. Също така, промоциите са валидни и при нова активация, пренасяне на мобилен номер от друг оператор и преподписване на текущ срочен договор.

   

  02.06.2016
Каталог
 • 123Безплатен номер за обслужване на клиенти
 • 121Безплатен номер за обслужване на бизнес клиенти
 • Изпратете е-mail
 • Магазини
към контакти