Новини
 • VIVACOM стартира предварителни заявки за най-актуалния смартфон на HUAWEI P10

  Всеки потребител, закупил устройството предпремиерно, ще получи премиум аксесоари за него

  15.03.2017г., София - Новият флагман на Huawei, чиято световна премиера се състоя само преди две седмици в Барселона, идва в България на 30 март, но  VIVACOM стартира предварителните заявки за телефона още от днес – 15 март.

  Заявката става като се попълни специална форма на сайта на VIVACOM в периода между 15 и 26 март: www.vivacom.bg/bg/huawei-p10

  Предварително заявилите желание за покупка ще имат възможност да се сдобият с устройството 3 дни преди пазарната му премиера. Всеки, който закупи устройството предпремиерно от 27.03 до 29.03.2017 ще получи и премиум пакет с аксесоари - външна батерия, usb кабел с адаптер Type-C, зарядно за кола и селфи стик с трипод.

  Още при представянето пред фенове и специалисти на Световния мобилен конгрес в Барселона лидерът сред смартфоните на бранда - Huawei P10, привлече вниманието с подобрената основна камера, която отново е двойна - 20 MP и 12 MP и е разработена от Leica. Едната улавя цветовете, а другата "черното" и "бялото". Двете камери работят заедно, за да превърнат всяка снимка в професионален шедьовър.

  Смартфонът впечатлява също със своя елегантен дизайн - металният корпус обгръща 5.1“ Full HD дисплей, който прави изображенията, снимките и видеата още по-живи и наситени. Huawei P10 осигурява удобство и бързина за притежателите си със 64 GB вградена памет и осемядрен процесор - четириядрен 2.4 GHz & четириядрен 1.8 GHz. Операционната му система е Android v7.0 (Nougat). За още по-голямо удобство на притежателите си, моделът е снабден със сензор за пръстови отпечатъци.

  15.03.2017
 • До 40% отстъпка за мобилни услуги с плановете Smart от VIVACOM

  Промоционалните условия включват допълнителни национални и международни минути към избрани планове, както и увеличен брой мегабайти.

  06.03.2017 г., София – Само до края на март абонаментните планове Smart S+, M, L, XL от VIVACOM вече са още по-атрактивни, с отстъпки до 40% от стандартните месечни такси за целия срок на договорa. Промоционалните условия включват допълнителни национални и международни минути към избрани планове, както и увеличен брой мегабайти.

   

  Smart L, който включва 12 000 MB и неограничени минути към всички национални мрежи, вече ще бъде с нова, по-ниска месечна такса - само 24,49 лева на месец за целия срок на договора, вместо стандартната - 29.99 лв.Промоционалният Smart M вече включва 2 250 минути и 4 500 MB за 20.99 лева. Достъпният Smart S+ с новите  условия предлага 1 000 минути и 2 000 MB за 15.99 лева.

   

  С всички тарифни планове от промоцията абонатите могат да гледат до 45 ТВ канала на мобилно устройство с приложението TV GO и да получат 128 GB облачно пространствоот VIVA pCloud за съхранение на своите файлове.

   

  Посочените месечни цени за планове Smart са валидни при сключване на нов договор или преподписване на настоящ такъв, за нови 24 месеца.

  06.03.2017
 • 50% отстъпка на допълнителни пакети за национални минути, мегабайти или международни разговори дава VIVACOM през март

  Само през месец март клиентите на планове SMART и SMART Call от VIVACOМ ще имат възможност да добавят допълнителни пакети с 50% отстъпка.

  02.03.2016 г., София – Само през месец март клиентите на планове SMART и SMART Call от VIVACOМ ще имат възможност да добавят допълнителни пакети с 50% отстъпка. Така всеки потребител ще може да оформи тарифния си план спрямо индивидуалните си нужди за повече минути, повече мегабайти или повече минути за международни разговори.  

   

  Всички клиенти с планове “SMART” или “SMART Call” могат да удвоят включените в тарифния си план мегабайти само за 1.00 лев на месец. По този начин, клиент на план SMART M ще получи 1 500 допълнителни MB и ще разполага с общо 3 000 MB, а клиент на SMART L ще може да добави още 4 000 MB само за 1 лев на месец.

   

  Всеки клиент на тарифен план от линията “SMART” или “SMART Call” може да добави и до 150 допълнителни минути, валидни към мобилни и фиксирани мрежи в ЕС, Турция, Русия, САЩ, Канада, Израел, като се възползва от промоционалните цени на пакети „+International” с абонаменти, които започват от само 2.90 лв. на месец.

   

  Промоционалните условия за допълнителни национални минути са валидни за определени „SMART“и „SMART Call” планове, в зависимост от избрания допълнителен пакет към тарифата. Клиентите могат да добавят от пакет със 750 национални минути за 1.00 лв. на месец до пакет с неограничени минути към всички национални мрежи, включително и фиксирани, само за 4.00 лв. на месец.

   

  Промоционалните условия с 50% отстъпка към цената на посочените пакети за национални минути, удвоени мегабайти в тарифния план и допълнителни международни минути са валидни за първите 12 месеца от договора при подписване на нов 24-месечен договор.

  02.03.2017
 • VIVACOM със специални мартенски промо оферти за телевизия и интернет

  Предложението е валидно за настоящи и бъдещи клиенти на телекома, които активират телевизионен пакет VIVACOM TV L+ в комбинация с пакет за високоскоростен интернет FiberNet 100.

  01.03.2017 г., София – Интерактивна телевизия с над 160 канала и оптичен интернет със скорост до 100 Mbps на специална пакетна цена от 26,79 лева, вместо на стандартната 62,79 лв. на месец,  предлага VIVACOM през март. Предложението е валидно за настоящи и бъдещи клиенти на телекома, които активират телевизионен пакет VIVACOM TV L+ в комбинация с пакет за високоскоростен интернет FiberNet 100.

   

  Възползвайки се от промоцията, абонатите получават над 160 телевизионни канала, от които 32 канала с кристално HD качество. В атрактивната оферта е включена и услугата Video On Demand, която VIVACOM предоставя с безплатен абонамент за първите три месеца за филмов пакет MAXI. Пакетът предлага над 300 часа кино забавления за малки и големи във FULL HD резолюция. Там киноманите ще открият и над 1 000 часа филмови заглавия в различни жанрове с участието на едни от най-големите имена в холивудското и европейско кино. Филмовият каталог на VIVACOM се обновява с нови заглавия всяка седмица.

   

  Друго привлекателно предложение от VIVACOM през новия месец е това за сателитна телевизия, комбинирано с интернет с отлично качество. Срещу пакетната цена от 21,79 лева на месец, вместо стандартните 38,79 лева, клиентите получават сателитна телевизия с над 110 телевизионни канала, 13 от които в HD резолюция, както и надежден интернет със скорост до 20Mbps. За тях VIVACOM предоставя и безплатен допълнителен SD приемник и възможност да добавят до 250 допълнителни телевизионни канала.

   

  Двете промоционални оферти продължават до 31 март и важат за настоящи и бъдещи клиенти на VIVACOM, които сключат абонамент за услугите за период от 24 месеца.

  01.03.2017
 • 25% отстъпка за домашен интернет от VIVACOM

  Отстъпката важи за целия срок на договора при заявка на услугата за 24 месеца.

  София – Високоскоростен интернет с 25% по-ниска месечна такса предлага VIVACOM. Атрактивната оферта е валидна при активиране на нов или преподписване на настоящ абонамент за един от четирите пакета FiberNet 30/50/100 или Net 20. Отстъпката важи за целия срок на договора при заявка на услугата за 24 месеца.

   

  Избирайки FiberNet 30/50/100 или Net 20 с новите промоционални условия, потребителите спестяват 6 стандартни месечни такси.

   

  В зависимост от избрания пакет, скоростта за сърфиране в интернет достига до 100 Mbps. С активирането на услугата потребителите получават сигурна и надеждна интернет връзка през мрежата на  VIVACOM. Освен атрактивни цени и високо качество на услугата, телекомът предоставя на клиентите безплатно антивирусен софтуер, Wi-Fi устройство и денонощна поддръжка и обслужване.

   

  Промо офертата е валидна до 31.03.2017 г.

  14.02.2017
 • VIVACOM с оферта за киномани – интерактивна телевизия с включен безплатен филмов пакет MAXI

  Освен безплатен абонамент за филмов пакет MAXI, VIVACOM предлага допълнителни специални условия и отстъпки за своята интерактивна телевизия.

  08.02.2017 г., София – Всеки клиент на VIVACOM, избрал интерактивна телевизия до 31 март, получава безплатен абонамент за първите три месеца за Video On Demand услугата на VIVACOM - филмовия пакет MAXI. Пакетът включва над 300 часа кино забавления за малки и големи във FULL HD резолюция, както и над 1 000часа филмови заглавия в различни жанрове с участието на едни от най-големите имена в холивудското и европейско кино. Съдържанието се допълва от над 90 детски филма, сред които класическите “Котаракът в чизми”, “Снежната кралица” и още много други с български дублаж от най-добрите озвучаващи артисти. Филмовият пакет отдава дължимото и на българското кино, включвайки филми, любими на няколко поколения: „С деца на море“, „Вчера“ и други. Филмовият каталог на VIVACOM се обновява с нови заглавия всяка седмица, като последните добавени са екшънът „Рамбо 4“ със Силвестър Сталоун, комедията „Приземяване: Добре дошли в Източна Европа“ с Вини Джоунс и сагата „Александър“ на режисьора Оливър Стоун с участието на Колин Фаръл и Антъни Хопкинс.

   

  Освен безплатен абонамент за филмов пакет MAXI, VIVACOM предлага допълнителни специални условия и отстъпки за своята интерактивна телевизия. А в комбинация с друга услуга от телекома месечната такса става още по-достъпна с цени, започващи от 9,99 лв. на месец.

   

  При заявяване на VIVACOM IPTV, домакинствата получават безплатно HD оборудване, за да се насладят максимално на интерактивна телевизия с кристално качество на картина и звуки възможностите за безплатно ползване на услугите за отложено гледане на съдържание в удобно за тях време – ТВ Архив, ТВ Пауза и Video On Demand.

   

  Промоционалните предложения са валидни до 31 март 2017 г. за всички настоящи и бъдещи клиенти на VIVACOM, които изберат двугодишен абонамент за IPTV от телекома.

  08.02.2017
 • 50% отстъпка за филмовите пакети HBO и HBO&Cinemax за целия срок на договора от VIVACOM

  Потребителите, които сключат нов или преподпишат настоящия си договор за VIVACOM TV или IPTV до края на месец ноември, ще могат да се възползват от сериозната отстъпка за целия срок на договора

  03.11.2016 г., София – Този ноември VIVACOM ще изненада киноманите с 50% отстъпка за филмовите пакети HBO и HBO&Cinemax.

   

  Потребителите, които сключат нов или преподпишат настоящия си договор за VIVACOM TV или IPTV до края на месец ноември, ще могат да се възползват от сериозната отстъпка за целия срок на договора. Така пакетът HBO, включващ каналите НВО, HBO+1, НВО2, НВО3 и НВО HD, ще струва само 3,95 лева на месец, вместо 7,90 лева. Разширеният пакет HBO&Cinemax, който дава както до достъп до цялото портфолио на НВО, така и до Cinemax и Cinemax 2, ще бъде с месечен абонамент от 5,45 лева. Като бонус към двата пакета, VIVACOM предоставя достъп и до HBO On Demand – уникална видеотека с най-добрите холивудски блокбъстърии оригинални сериали на канала и HBO GO – приложението за гледане на над 2 000 часа от любимите сериали и хитови филми през мобилно устройство, смарт телевизор или онлайн. VIVACOM е единственият оператор в България, който предоставя ексклузивен достъп до HBO On Demand. Канал Cinemax 2 вече е наличен и за всички клиенти на сателитна телевизия от VIVACOM, докато HBO+1, HBO HD и HBO On Demand са налични само за клиенти на VIVACOM IPTV.

   

  Тази есен филмовите канали ще зарадват зрителите с епичния научно-фантастичен сериал „Westworld” (Западен свят), в който взема участие и легендарния актьор Антъни Хопкинс. Друго популярно заглавие - “The Young Pope” (Младият Папа), разказващо за първия американски папа в историята, същоще бъде достъпно за абонатите на ТВ услугите на телекома тази есен.

  03.11.2016
 • SONY и VIVACOM подаряват уникално футболно изживяване с билети за UEFA Шампионска лига

  Късметлиите, изтеглени на лотариен принцип, ще могат да подкрепят българското участие в UEFA Шампионска лига на живо от трибуните на Националния стадион „Васил Левски“.

  24.10.2016 г., София – Светът е футбол през оставащите месеци на 2016 година, а Sony Mobile, официален партньор на UEFA Champions League, и VIVACOM ще зарадват феновете с билети за домакинските мачове на Лудогорец в най-силния европейски клубен турнир. Късметлиите, изтеглени на лотариен принцип, ще могат да подкрепят българското участие в UEFA Шампионска лига на живо от трибуните на Националния стадион „Васил Левски“. „Орлите“ от Разград ще се изправят срещу лондонския гранд Арсенал на 01.11.2016 г., а на 23.11.2016 г. ще посрещнат един от най-силните швейцарски отбори – Базел.

   

  Всеки потребител, който до 15.11.2016 г. закупи смартфон Xperia XZ или Xperia X Compact на Sony от магазин на VIVACOM, участва в томбола за премиум билети за домакинските мачове на Лудогорец с включен специален пакет “Hospitality”. Освен топ места в Сектор А на Националния стадион, пакетът осигурява достъп до зоната за VIP гости – т.нар. Champions Club – където наред с изисканите програма и кетъринг, гостите се наслаждават и на много игри и промоции преди, по време и след мачовете. По два от премиум билетите за предстоящите две домакинства ще изненадат феновете на футбола с вълнуваща екстра – ексклузивен “Photo experience”. Той осигурява специален достъп и възможност за снимки на футболистите, които са недостъпни за останалите фенове. Пристигането на отборите, излизането от тунела, загряващата тренировка, подреждането преди първия съдийски сигнал, пресконференцията след мача – всичко това ще бъде на една ръка разстояние за щастливците.

   

  Клиентите, които спрат избора си на Xperia XA на Sony и закупят модела във VIVACOM, ще участват в томбола за билети в сектор А на стадион „Васил Левски“ за една от предстоящите домакински футболни срещи на ПФК Лудогорец.

  24.10.2016
 • През октомври VIVACOM предлага нови промоционални оферти на тарифни планове Smart Call

  Smart Call XS вече включва 100 МВ на максимална скорост само за 4,99 лв. на месец

  10.10.2016 г., гр. София – През октомври тарифните планове на VIVACOM Smart Call стават още по-атрактивни.

   

  Тарифната линия Smart Call залага на разнообразни планове, от които всеки клиент може да избере най-подходящия според своите нужди. Плановете Smart Call XS и Smart Call S сега се предлагат със 100 вместо 50 включени MB на максимална скорост, като най-ниската цена за план започва от 4.99 лв. на месец. Така дори потребителите с ограничен бюджет ще могат да се възползват от постоянна връзка с мрежата и национални разговори, когато им се налага.

   

  Наред с по-достъпните абонаменти, тарифната линия Smart Call предлага и планове с голям диапазон включени минути – от 150 до неограничени за всички национални мрежи. 

  10.10.2016
 • През октомври VIVACOM ще зарадва младежите с 1500 MB на максимална скорост за тарифен план Hybrid 2016

  Промоционалната оферта ще в валидна до края на месец октомври.

  06.10.2016 г. гр. София – Специално замладите хора, които имат най-голяма нужда от мобилни данни за сърфиране в интернет, тарифният план „Hybrid“ на VIVACOM вече разполага с  допълнителни 1 500 МВ на максимална скорост за целия срок на договора.

   

  Младежкият план „Hybrid“ е разработен така, че да съчетава най-доброто от предплатените пакети, позволявайки зареждания с ваучер при нужда, и месечните абонаменти, които дават възможност за по-свободна комуникация. С фиксирана месечна такса от 10 лв., „Hybrid“ помага на всеки потребител да контролира разходите си, като предлага 600 минути, 600 SMS-а в мрежата на VIVACOM и 1 650 МВ на максимална скорост.

   

  Промоционалната оферта ще в валидна до края на месец октомври.

  06.10.2016
 • Удвоени MB на максимална скорост и до 25% отстъпка за тарифни планове i-Traffic от VIVACOM през октомври

  Промоцията е валидна при сключване на нов или преподписване на настоящ договор.

  05.10.2016 г., гр. София – През месец октомври абонатите на VIVACOM ще могат да се възползват от удвоени мегабайти на максимална скорост в плановете i-Traffic и до 25% отстъпки от месечната такса за тези планове. По този начин клиентите ще могат да сърфират още по-свободно в 4G мрежата на телекома с по-бързо достъп до имейл, социални мрежи, оналйн игри, TV и видео съдържание.

   

  i-Traffic XXL вече включва цели 70 000 МВ - с 35 000 MB повече от стандартния пакет, а месечната такса става 29,99 лв. на месец.

   

  При тарифните планове i-Traffic абонатите могат да ползват от 15 до 45 ТВ канала с услугата за гледане на телевизия на мобилно устройство чрезприложението TV GO, както и 128 GB включено облачно пространство към приложението pCloud, достъпно за сваляне на всички смартфони. Цените на i-Traffic плановете са още по-ниски при комбинация с други услуги от телекома.

   

  Промоцията е валидна при сключване на нов или преподписване на настоящ договор.

  05.10.2016
 • Най-новата игра за Playstation - FIFA 17 идва като подарък с култовата конзола от VIVACOM

  Наред с последната футболна игра, клиентите ще получат като подарък и 90-дневен абонамент за PS Plus.

  30.09.2016 г. София – VIVACOM ще зарадва потребителите с подарък - новата игра за Playstation - FIFA 17, броени дни следофициалното й пускане на пазара. От приятния бонус могат да се възползват всички абонати на телекома, които сключат договор за телевизия и интернет и вземат в комбинация с него култовата конзола PlayStation®4 Slim 1TB (CUH-2000 серия). Тя идва на атрактивната цена от 24.90 лв на месец за 24 месеца или 549, 90 лв. в брой. Наред с последната футболна игра, клиентите ще получат като подарък и 90-дневен абонамент за PS Plus.

   

  PlayStation®4 Slim 1TB (CUH-2000 серия) идва с подобрена вътрешна архитектура и елегантен дизайн, като поддържа High Dynamic Range визуална технология. За максимално удобство на всички геймъри, конзолата е още по-тънка и лека,  подрежда игри и приложения, чрез нов интуитивен интерфейс и дава възможност за съхраняване на игри, приложения, снимки и видеоклипове. Тя поддържа HDR визуална технология (High Dynamic Range), която позволява възпроизвеждане на светлосенки и огромна палитра от цветове, а постигнатите изображения са с невероятна реалистичност и неподправеност.

  30.09.2016
Каталог
 • 123Безплатен номер за обслужване на клиенти
 • 121Безплатен номер за обслужване на бизнес клиенти
 • Изпратете е-mail
 • Магазини
към контакти