Често задавани въпроси

Защо мобилен план от VIVACOM?

Във VIVACOM ви очакват изгодни мобилни абонаменти, атрактивни оферти за мобилен интернет, разнообразие от допълнителни пакети за вашия план. Можете да допълнете своя план с мобилно устройство на специална цена, в зависимост от вида план. Стремежът ни е да направим мобилната комуникация лесна, удобна и лека за вашия джоб!

 

Три причини да изберете мобилен план от VIVACOM:

  1. Говорите с всички
   С мобилните планове на VIVACOM имате свободата да поддържате връзка с всеки! Очакват ви много минути за разговори към фиксирани и мобилни мрежи в България, страните от Eвропейски съюз и други държави.          
   Мобилни планове
    
  2. Сърфирате в най-добрата 3G мрежа
    С 3G мрежата на VIVACOM  сте онлайн в Интернет нявсякъде в България.! Със скорости до 42 Mbps и покритие на 99.55% от населението, никога не сте далеч от забавлението или работата си.  
   Мобилен интернет 
  3. Получавате устройство на супер цена
   VIVACOM предлага изключително богат асортимент от най-новите смартфони и таблети на уникални цени.  С подходящите устройства във всеки ценови клас в комбинация с най-добрите и изгодни услуги,  ви предоставяме едно пълноценно и истинско изживяване всеки ден. 
   ТОП СМАРТ УСТРОЙСТВА

 
Изберете най-подходящия за вас мобилен план: смного включени минути към всички, с най-изгодна цена,с  вкючен мобилен Интернет, или подходящ за разговори с чужбина.
Допитайте се до нашия тарифен съветник или посетете магазин на VIVACOM.

 

Магазини

тарифен съветник

 

Станете част от най-бързо растящата мобилна мрежа в България!

Обратно към въпросите

нагоре