Вземи план с 12 000 МB

за целия срок на договора 

ЕКСКЛУЗИВНО ОНЛАЙН

С план Smart L+ вземи 12 000 MB на цената на 4 000 MB за целия срок на договора. Сърфирай в 4G мрежата на VIVACOM с максимална скорост, браузвай, гледай видео, бъди в чат с приятели без ограничения.

 

купи

Допълнителна отстъпка до 50 лв.

от цената на всички
актуални смартфони

ЕКСКЛУЗИВНО ОНЛАЙН

С план Smart L+ всички мобилни телефони получават отстъпка до 50 лв. в кеш. Грабни своя нов телефон! Поръчай онлайн още сега!

 

Телефони с до 50 лв. отстъпка

Филтрирай
  1. Всички типове
  2. Всички марки
  3. Модел
  4. Изчисти филтъра

 

  

Виж всички


 
 
Промоция Smart L+ 2018: Съществуващи частни абонати, които след заявка през електронния магазин на VIVACOM, сключат нов или преподпишат съществуващ договор, до чието изтичане остават не повече от 3 месеца, за срок от 24 месеца, за тарифен план Smart L+, ще получат промоционална месечна такса 26.99 лв. с ДДС и допълнителни промоционални 8000 MB на максимална скорост за първоначалния срок на договора. В периода на промоцията всички модели смартфони предлагани на сайта на VIVACOM www.vivacom.bg ще се предлагат с отстъпка от текущите цени с тарифен план Smart L+, при закупуване с еднократно плащане на пълната цена. Поръчката може да бъде отказана, поради липса на наличност или след кредитна оценка, за което клиента ще бъде изрично уведомен от сътрудник и по имейл. 
 
Официални правила на промоцията
 
 
 
Каталог
към контакти