Дисплей като кино екран

   

Динамичният AMOLED дисплей от следващо поколение е сертифициран за HDR10+, като осигурява динамично картографиране за невероятно реален цвят и контраст във всяка сцена - дори и на тъмните. А по-светлият екран ти помага да го виждаш ясно дори на ярка дневна светлина. Сдвоени със стерео високоговорители и Dolby Atmos, усещането е наистина завладяващо.

Сензорът за пръстови отпечатъци от задната част е преместен на предната. Използвайки ултразвукови импулси, той разпознава 3D издатините и вдлъбнатините на пръстовия ти отпечатък, така че само ти да имаш достъп до телефона си. Той е сигурен и удобен, дори ти позволява да отключиш, да дръпнеш и да задържиш, за да отвориш желаното приложение.

 

4998лв./мес.със SMART U
Купи онлайн

Samsung Galaxy S10

Телефонът от

следващо поколение

 

Имаш пълен комплект лещи в джоба си. Има телефото камера за невероятни възможности за увеличение, широкоъгълна камера за ежедневни моменти и ултра широка камера за панорамни пейзажи.

Готов си за снимки през деня или нощта с двойна бленда, осигуряваща ежедневен контрол на светлината — регулиране и оптимизиране на светлината, преди да докоснеш затвора на камерата. Освен това мощният процесор автоматично комбинира няколко кадъра от един и същ момент с ниска осветеност в един красив кадър.

 

5798лв./мес.със SMART U
Купи онлайн
Samsung Galaxy S10+

Готов да работи
през целия ден

  

Получи по-добро представяне докато използваш по-малко енергия с по-мощен процесор. Дори ако излъчваш на живо и играеш игра с тежка графика, телефонът ти работи безпроблемно. И в допълнение на невронния процесор, точките за достъп захранват интелигентната камера.

 

3998лв./мес.със SMART U
Купи онлайн

Samsung Galaxy S10e

Търсете цвят Синя призма

във VIVACOM*

 

*отнася се за Samsung Galaxy S10 и Samsung Galaxy S10+


Samsung Galaxy S10+
Каталог
към контакти