Huawei P20


Новият Huawei P20 е вдъхновен от сияйните вълни светлина, които изпълват нашия космос. Извитият му стъклен корпус събира на едно място концепциите за сила и светлина, които създават усещане за смартфон с наистина осветяващ дизайн. 

24-мегапикселовата селфи камера* означава, че всяко направено селфи само по себе си ще е произведение на изкуството. Няма ако, няма но. Получаваш живи, ясни, заслепяващи изображения - денем и нощем, без значение отблизо или отдалеч.

 

*24,8-милиметров CMOS сензор
 

купи

Huawei P20 Pro


Той не просто прави красиви снимки, самият той е красив. Разгледай тройната му камера Leica, FullView 2.0 дисплея, невероятните цветове - Дълбоко Черно, Среднощно Синьо, Структуриран Здрач - вдъхновен от цвета на 2018 година, и избери този, който ти отива най-много. Каквото и да искаш да снимаш, можеш да си сигурен, че камерата с AI ще го разпозне и ще зададе автоматично точните настройки за перфектния кадър. 
 

Без значение дали обектът е малък или отдалечен - с хибридния Zoom на Huawеi P20 Pro, ще направиш перфектния кадър. 
 

купи

4G Voice и Huawei P20

 

Двата модела поддържат новата 4G voice услуга, която е базирана на технологията Voice over LTE (VoLTE). С нея имате възможността да се насладите на разговорите както никога досега – много по-бързо свързване и много по-високо качество. 

  1. Получаваш превъзходно качество на звука
  2. Свързваш се за максимално кратко време
  3. Продължаваш да сърфираш в най-бързата 4G мрежа дори по време на разговор
  4. Пестиш батерията на твоето устройство

    ВИЖ ПОВЕЧЕ
Онлайн поръчки за устройство с нова услуга или преподписване на договор, се предлагат само с 24 месечен договор. Поръчката може да бъде отказана, поради липса на наличност или след кредитна оценка, за което ще бъдете изрично уведомени от наш сътрудник и по имейл.
Каталог
към контакти