Срещни се с националния отбор на живо

  

 

Посети VIVACOM магазин, активирай услуга и можеш да си един от 10-те късметлии, които ще имат уникалния шанс да се срещнат на живо с футболистите от Българския национален отбор!

 

Намери най-удобния за теб магазин

Уникален фенски сет: тениска + шал на Българския национален отбор по футбол

  

 

Посети VIVACOM магазин, региситрирай се на специално поставения за тази цел лаптоп в магазина и бъди един от 252-мата късметлии, които ще се сдобият с фенски сет: тениска + шал на Българския национален отбор по футбол!

 

Намери най-удобния за теб магазин


 

Как да участваш?

Участвай в една или и в двете фенски томболи със страхотни награди:

Посети VIVACOM магазин и активирай нова, поднови съществуваща или заяви допълнителна услуга, и/или закупи устройство/аксесоар на свободна продажба. По този начин автоматично се включваш в томболата за една от 10 покани за лична среща с футболистите от Българския национален отбор!

Във всеки наш магазин има поставен лаптоп, чрез който сам(а) да се запишеш за участие в томболата за уникален фенски сет: тениска + шал на Българския национален отбор по футбол. Това не е обвързано с покупка или подписване на договор - ела и участвай!

Всеки, който активира нова услуга, поднови съществуваща услуга, заяви допълнителна услуга, и/или закупи устройство/аксесоар на свободна продажба в търговски обект от магазинната мрежа на VIVACOM в периода 01.08.2017 г. – 24.08.2017 г., се включва автоматично в томболата за една от 10 покани за лична среща с футболистите от Българския национален отбор на 29.08.2017. Печелившите участници ще бъдат изтеглени чрез специализиран софтуер на случаен принцип на 25.08.2017 г.
Всеки, който се регистрира в магазин на VIVACOM с трите си имена и телефон в периода 01.08.2017 г. – 24.08.2017 г., се включват автоматично в томболата за един от 252 фенски комплекта: тениска + шал на Българския национален отбор по футбол. Печелившите участници ще бъдат изтеглени чрез специализиран софтуер на случаен принцип на 25.08.2017 г.
Каталог
  • 123Безплатен номер за обслужване на клиенти
  • 121Безплатен номер за обслужване на бизнес клиенти
  • Изпратете е-mail
  • Магазини
към контакти